Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayalim ben hep boyle calisiyorum adetim bitiyo basliyorum ama sonuc :50:

habbite loorim gercekten bu nasip isi bide bi sorun olmamsi lazim......hani dr bu ay olmazsa sana bi tedavi uygulayacak ya onu genellikle yumurtlama tembelligi olanlara uyguluyolar....inslalah bu bu ay olur olmazsa bile bu tedavi cok faydali yumurtalar icin hamile kalma sansin cok yükseliyo..:46::46::46::46:

İnşallah Çok Teşekkür ederimm:16::16: Allahım İsteyen herkese Nasip etsin.:16::16:
Sen Evli misin ? :44::44: Nişanlı mısın ? İmzandan bişey anlamadım:9::9::9:

berayim da farketti imzamii:52::52::52::52:berayim evliyimde onu degilde topigimi imzama ekledim:9::9::9::9::9: ben bu topigi daha cok seviyomda onla sözlendim bi sene sonrada dügün var nasipse davetlisin unutma taammmi:9::9::9::9:

habbite loorim gercekten bu nasip isi bide bi sorun olmamsi lazim......hani dr bu ay olmazsa sana bi tedavi uygulayacak ya onu genellikle yumurtlama tembelligi olanlara uyguluyolar....inslalah bu bu ay olur olmazsa bile bu tedavi cok faydali yumurtalar icin hamile kalma sansin cok yükseliyo..:46::46::46::46:

evet yasakhayalim insallah ilaca fln gerek kalmaz da bu ay olmustur diyorum :26:

ilk once ilac mi veriyo veriyo sa o ilaci ne kadar kullanicam belkide 2-3ay kullanicam bilmiyorum yasakhayalim ya :29:

loorim tam emin degilim aam bildiklerim söyle...reglin 3.yada 5.günü baslaniyo 5 gün hapi icecen sonra ultrasonda dr yumurtayi takip edecek gelisimini büyüklügünü..ona göre istenilen büyüklüge gelince bide catlatma ignesi sonra iliski günü belirleyecek sonrada allhin izniyle olmasini bekleyecen:16::16::16::16:duruma göre loorim 3 ay yada en fazla 4 ay yapabilir bu tedaviyi...:29:

Back
X