- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.341
Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle![]()
Allah razı olsun canım güzel dileklerin ve duaların için Allahım sanada dilediğin istediğin tüm güzellikleri yaşatsın inşallah