• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle :3:

Allah razı olsun canım güzel dileklerin ve duaların için Allahım sanada dilediğin istediğin tüm güzellikleri yaşatsın inşallah:16:
:54::54:

benim psikolojim acayip bozuluyo gün geçtikçe çok kötü oluyorum her ay kendimi yıpratıyorum artık :'( daha ne desem bu kelimeler az geliyooo 15 ay oldu çevremde kaçtane düşük yapanlar oldu onlar tekrardan hamile kaldılar bende hala bişey yokk çokkk acayip üzülüyorum,

Canimmmm ne kadar kafaya takarsan o kadarda hamileligin zorlanir takma , esinin imkani varda tatile gidin kafani baska seylere meskul et.. doktora hic gittiniz mi ..?

Ogünlerde gelir bitanemm elbet yolun Antalyadan geçer birgün:54:
:16::16:

Insallah canim antalya nin neresindne .. esimin abisi var antalyada... biz balayina antalyaya gelmistik kale icinde.

Canimmmm ne kadar kafaya takarsan o kadarda hamileligin zorlanir takma , esinin imkani varda tatile gidin kafani baska seylere meskul et.. doktora hic gittiniz mi ..?

Insallah canim antalya nin neresindne .. esimin abisi var antalyada... biz balayina antalyaya gelmistik kale icinde.

bende gitmistim antalya ya balayina kemere:52:

Insallah canim antalya nin neresindne .. esimin abisi var antalyada... biz balayina antalyaya gelmistik kale icinde.[/QUOTE]

Konyaaltı sahil yolundayım hayatım ben,geldiğin zaman haberim olsun hrzaman beklerim çay kahve ne istersen:16:
:32::32::32::32:

Allah razı olsun çok tşk ediyorum bol bol dua ediyorum başından beri 41 gün meryem suresi okudum,1001 tane bi dua var onu okudum yasin okuyorumm okuyorum Allah kabul ederse,
tatil gibi imkanımız malesef yok,dr.da gitmedim,
beni ençok moralimi bozan huzurumu kaçıran kaynanam, o hep beni sinir strese soktu evlendiğim günden beri,
ilk zamanlar yeni evlendiğimden beri hep el deyip suruyo vs vs birsürü şeyler,sorun ve stresimin başlıca sebebi kendisidir
ondan sonrada bebek olmuyo,

Allah razı olsun çok tşk ediyorum bol bol dua ediyorum başından beri 41 gün meryem suresi okudum,1001 tane bi dua var onu okudum yasin okuyorumm okuyorum Allah kabul ederse,
beni ençok moralimi bozan huzurumu kaçıran kaynanam, o hep beni sinir strese soktu evlendiğim günden beri,
ilk zamanlar yeni evlendiğimden beri hep el deyip suruyo vs vs birsürü şeyler,sorun ve stresimin başlıca sebebi kendisidir

sana Allahtan sabir diliyorum canim kesinlikle boyle bisey varsa bebis stresten olmuyodur stresli olmak etkiliyo bunu biliyosun insallah duzelirsin sende biiran once takma kaynanayi fln sen kendi evliligine bak kimseyi evliligine sokma :ssz:

Allah razı olsun canım güzel dileklerin ve duaların için Allahım sanada dilediğin istediğin tüm güzellikleri yaşatsın inşallah:16:
:54::54:

Amin canim takip ediyorum ben, herkesin iyi haberlerini, guzel gobisinizin ay ay resimlerini ve bebislerin resimlerini bekliyor olucam :emir_bebek:

bende gitmistim antalya ya balayina kemere:52:

ohh ne guzelllll canim yaa , antalya iyi guzelde cok sicakk yaa.. pis havasi var...

Konyaaltı sahil yolundayım hayatım ben,geldiğin zaman haberim olsun hrzaman beklerim çay kahve ne istersen:16:
:32::32::32::32:

Evet ne guzel olur du bir yerde filanda bulusuruz , seneye insallah ayarlaya bilrisek ayarliyalim canim ne guzel olur , imkanimiz olsa hepimiz bir yere toplansak cok guzel olurdu ..

canim sen oku ve okurkende inan canim kendine , bosver kaynanani filan takmamaya calis stressde yapma canim .. uzulmeee insallah en yakin zamanda hamile kalirsin..

zayıf kuzum boyu cok uzun degıl 168 falan :27:bende 160 :46::46::46:ama ben göbişi olsun biraz istiyorum ya:32::32::32:

:46::46::46::46::46::46::42::42::42::42::42:

iyiy boyu fazla uzun degilmis yosam dahada zayif gösterirdi...:4:sen daya önüne cips neyi patates kizartmasini ekmekle yedir süreklii:52::52::52:boyu boyunuza huyu huyunuza uygunmus olsun:46::46::46::46:

aminn Allah razı olsun Allah kalbinizden geçen bütün dilekleriniz en yakın zamanda gerçekleşir inş.Allah herkezin gönlündeki kalbindeki en güzel dualarınıı dileklerini kabul etsin Allah bebek isteyipte olmayan tüm kardeşlerimize bebekler nasip etsin inş.

Canım stres yapmamaya ve çok odaklanmamaya çalış,bugün itibariyle ben bu kararı aldım ne kadar çok istersek o kadar kaçıyor bizden bide bi abla bana çok isteme tüm hormonlarını baskılarsın o zaman hiç olmaz benim bi tanıdığım 15 sene uğraştı dr dr dolaştı artık en sonunda amaaan olmayacak galiba tüp bebek yapalım oda olmazsa evlat edinelim demişler çok değil hemen ertesi ay hamile kalmış kadın,o abla öyle söylemişti.Banada öyle söylemişti fazla kafana takmamaya çalış olmazsada evlat edinirim de derdi ama ben bu aya kadar hep her reglimden önce tahlil yaptım tabiki sonuç hep hüsran oldu,bugün yine yaptım yine hüsran pisikolojim bozulacak artık o derece,gözlerim kıpkırmızı olmuş ve şişmiş eşim işten gelince farketti uzun uzun konuştu benimle her ay olduğu gibi onuda üzüyorum farkındayım..Yani artık kendimce bu kararı aldım fazla düşünmeyecek ve üzülmeyeceğim artık,Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman gönder diyorum ..
Senin içinde aynısını söyleyebilirim sadece hiçkimseyi takma kafana o ne der bu ne der diye düşünme o zaman daha stres oluyorsun daha çok düşünüyorsun neden olmuyor diye ki bu seni dahada yıopratır o yüzden herşeyi akışına bırak bitanem....:54:

ebrununda hamileymis hayirli olsunnn:46::46:yaw ebrununum arkadaslik listemde var ama nerde tanismistik hatirlayamadimmm:9::9::9::9::9::9:

aminn Allah razı olsun Allah kalbinizden geçen bütün dilekleriniz en yakın zamanda gerçekleşir inş.Allah herkezin gönlündeki kalbindeki en güzel dualarınıı dileklerini kabul etsin Allah bebek isteyipte olmayan tüm kardeşlerimize bebekler nasip etsin inş.

amin sonserim..:16::16::16:hosgeldin bu arada:46::46:

Back
X