Canım stres yapmamaya ve çok odaklanmamaya çalış,bugün itibariyle ben bu kararı aldım ne kadar çok istersek o kadar kaçıyor bizden bide bi abla bana çok isteme tüm hormonlarını baskılarsın o zaman hiç olmaz benim bi tanıdığım 15 sene uğraştı dr dr dolaştı artık en sonunda amaaan olmayacak galiba
tüp bebek yapalım oda olmazsa evlat edinelim demişler çok değil hemen ertesi ay hamile kalmış kadın,o abla öyle söylemişti.Banada öyle söylemişti fazla kafana takmamaya çalış olmazsada evlat edinirim de derdi ama ben bu aya kadar hep her reglimden önce tahlil yaptım tabiki sonuç hep hüsran oldu,bugün yine yaptım yine hüsran pisikolojim bozulacak artık o derece,gözlerim kıpkırmızı olmuş ve şişmiş eşim işten gelince farketti uzun uzun konuştu benimle her ay olduğu gibi onuda üzüyorum farkındayım..Yani artık kendimce bu kararı aldım fazla düşünmeyecek ve üzülmeyeceğim artık,Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman gönder diyorum ..
Senin içinde aynısını söyleyebilirim sadece hiçkimseyi takma kafana o ne der bu ne der diye düşünme o zaman daha stres oluyorsun daha çok düşünüyorsun neden olmuyor diye ki bu seni dahada yıopratır o yüzden herşeyi akışına bırak bitanem....