• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

güllü yasin kitabınız varsa orda sürhubad duası yazıyo düşük yapan bayanlar için okuyun diyo,
birde 4444 tefriciye varya orda görde perşembeyi cumaya bağlayan gece 1000 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedi kallet hileti edrikni yazıyo dileği gerçekleşir diyo nasip olursa bende denicem güllü yasin kitabında yazıyo bakmak isterseniz

o kitabimdan yok o 1000 dedigin duayi bi tam olarak yazarmisin canim:6:sürhubad duasini buldum saol okum onuda.....benim 5 düsüügm var....senindemi var:26:

Canım hoşgeldinn,yok bugün itibariyle artık yoğun düşünmemeye karar verdim eşim uzun uzun konuştu benimle o yüzden artık düşünmeyeceğim.Allahım ne zaman hayırlısıyla o zaman gönder diyeceğim artık...Herşeyin hayırlısı bitanemmm.Sen nasılsın??:16:

ha şöle canım :16::16::16: ne kadar stres yaprsan o kadar fasla etkileniyor bünyemiz en iyisimi relaks bak ben ilk evledğim aylar dedğik beklemeyelim yapalım bebekk 3 ay denedik olmadı :53::53: hatta doktora gttim bi sorun mu var yok dedi stres yapmayın odaklanmayın bebeğe dedi sonra gene denedik tık yok anam dedim bu böle olmas :31::31: kasımda ameliyat oldun burnumdan sonra ki ay hiç anlamadım baktım ce ee hamileyimm:16::16::16: yani hiç aklımda yoktuu şükürler oldun buna bile şükürediyorumm edn azından doğal yollarla hamile kaldım demem o ki ne kadar şartlanırsan ne ilişkiden tat alıyorsun nede ay sonu getirebiliısun:31::31: doğru zamanı bebeğimiz belirleyecek bi bakmışın aaa hiç beklemiyorum hamileyim diyeceğizz inşallahh:nazar::nazar::nazar:

sonucta icinde dua yaziyo duadan insana zarar gelirmi

doru gelmezde iste sadece o sizi kurtarmaz kendiniz okuyun diyolar .onu tasiyinca herseyden kurtulamazsiniz diyolar valal iyice kafam karisik bu konuda :26:

Son düzenleme:
Sabır duası Herkese Gerekli Bir Dua Sabir Etmek Icin
رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

Rabbena efriğ aleyna sabran ve sebbit ekdamena vensurna alel kavmil kafiriiin

“Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et”

BAKARA-250

güllü yasin kitabınız varsa orda sürhubad duası yazıyo düşük yapan bayanlar için okuyun diyo,
birde 4444 tefriciye varya orda görde perşembeyi cumaya bağlayan gece 1000 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedi kallet hileti edrikni yazıyo dileği gerçekleşir diyo nasip olursa bende denicem güllü yasin kitabında yazıyo bakmak isterseniz

hımmm çok güzelcanım arkadaşım çok tşklerr:54::54::54: benimde düşüğüm var rabbim bir daha yaşatmsın ne bana ne başkasına:nazar::nazar:
bende güllü yasin kitabı yok galiba yaww:26: internette bulayım bende yasayımm okurumm:16::16::16: zati çok severim dua okumayııı:nazar: çokkk teşekür ederimmm:54::54::54:

doru gelmezde iste sadece o sizi kurtarmaz kendiniz okuyun diyolar .onu tasiyinca herseyden kurtulamazsiniz diyolar valal iyice kafam karisik bu konuda :26:

ben dunyanin ayet ustune olduguna inananlardanim habibtem o yuzden yastigimin icinde var ve onun oncesinde cok korkuyodum geceleri kabuslar hersey goruyodum tek dus bile alamiyodum simdi Allaha sukur biseyim kalmadi..

ha şöle canım :16::16::16: ne kadar stres yaprsan o kadar fasla etkileniyor bünyemiz en iyisimi relaks bak ben ilk evledğim aylar dedğik beklemeyelim yapalım bebekk 3 ay denedik olmadı :53::53: hatta doktora gttim bi sorun mu var yok dedi stres yapmayın odaklanmayın bebeğe dedi sonra gene denedik tık yok anam dedim bu böle olmas :31::31: kasımda ameliyat oldun burnumdan sonra ki ay hiç anlamadım baktım ce ee hamileyimm:16::16::16: yani hiç aklımda yoktuu şükürler oldun buna bile şükürediyorumm edn azından doğal yollarla hamile kaldım demem o ki ne kadar şartlanırsan ne ilişkiden tat alıyorsun nede ay sonu getirebiliısun:31::31: doğru zamanı bebeğimiz belirleyecek bi bakmışın aaa hiç beklemiyorum hamileyim diyeceğizz inşallahh:nazar::nazar::nazar:

İnşallah canımmmm:9:

رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

“Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et”

BAKARA-250

bu duayi persembeyi cumaya baglayan gece okuyoruz dimi 1000 kere yanlis anlamadiysam:26:

cok sagol bu arada

ben dunyanin ayet ustune olduguna inananlardanim habibtem o yuzden yastigimin icinde var ve onun oncesinde cok korkuyodum geceleri kabuslar hersey goruyodum tek dus bile alamiyodum simdi Allaha sukur biseyim kalmadi..

doru demistin önce simdi hatirladim korkuyodun sen:31:doru rabbim bosuna yaratmadi ayetleri ....aama ben bu tvdeki hocalara cok inaniyorum yaw..onlar kendiniz okuyun diyo bende elimden geldigince kendim okuyom..iste bu sübyan muskasini biraz daha bi arastirim gercekligi varmi diye aslinda ben yaptirrimde esim bulasma inanma su muska isine diyo...namaz kilmak yada kendimiz okusak yeterli degilmi diyo...:44:

Öncelikle duanın faydalarından bahsedelim
Sürhubad duası genel kapsamlı bir duadır. Sabah namazından önce okunması tavsiye edilir.
Özellikle, kaçıp giden eşler ve sevgililer için okunan çevirgel duasından sonra okunmasında
büyük fayda vardır. Aynı zamanda düşük yapan kadınlar okumaya devam ederlerse bir daha
düşük yapmazlar.

Dua budur :

Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için
üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya
bihakki şit nebiyullah hürmet için üskün uhruç ya sürhubad. ve bihakki Tevrati Musa
aleyhisselam Hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakki İncili İsa aleyhisselam hürmeti için
üskün ya sürhubad . Ve bihakki Fürkanı Muhammed Mustafa Aleyhissel
uhruç ya sürhubad. ve bihakki yüzyirmidörtbin Peygamberler hürmeti hakkiçin üskün ya
sürhubad.
Üçyüz onüçmürseller ve peygamberler hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.ve cebrail ve
mikail ve israfil ve azrail hürmeti hakkiçin üskün ya sürhub
kalem onsekizbin alem hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.ve sekiz uçmak ve yedi tamu
Aleyhisselam hürmeti için
sürhubad. Ve arş ve kürsi ve levh ve
sürhubad. Ve
am ad.
hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.Ay gün ve yagmur ve kar hürmeti hakkiçin üskün ya
sürhubad. Ve medinede yatan evliyalar ve gaziler ve şehitler hürmeti hakkiçin üskün uhruc ya
sürhubad.Beytül ' mamur ve beytül ' mukaddes hürmeti hakkiçin üskun ya sürhubad. Ahir
zaman Peygamberi Muhammed Mustafa 'nın Kur'an Nuri hürmeti Hakkiçin uhruç ya
sürhubad. Billahil'azimi hakkiçin uhruç ya sürhubad.Felekin Hasenatin felekin hasemetin
şerberasiyyen serberasiyyen şerberasiyyen behhuzeten behhuzeten behhuzeten mülhakan
mülhakan mülhakan ve lutfen ve lutfen ve lutfen bihi bihi bini üskün üskün üskün ya
sürhubad Hazini kelemüllah hürmeti hakkiçin uhruç ya sürhubad.
Ve altı bin altı yüz altmış altı ayet hakkiçin üskün ya sürhubad.üçyüz altmış altı arşı azime
kelamüllah hürmeti hakkiçin üskün ya sürhubad. Sel isen üskün ya sürhubad . Ve Muhammed
Mustafa sallalahü aleyhi vesselem perilerinden ise uhruç ya sürhubad. Ve Seyyid Ahmedkebir
perilerinden isen uhruç ya sürhubad.Ve süleyman Peygamber perilerinden isen uhruç ya
sürhubad. Kaf dagı devleri perilerinden isen uhruç ya sürhubad . Pınar başında ve ayagında
ve agaçlar dibinde ve sular kenarında ve yol caddesinde ve degirmen yerinde ve bu dünyada
olan devlerinden ve perilerinden isen üskün uhruç ya sürhubad .
Ve taliye ile gelip koşanlardan isen uhruç ya sürhubad. Başagrısında isen üskün ya sürhubad.
esrgolardain gelen ferştelerden isen uhruç ya sürhubad . Ve bel agrısında isen uhruç ya
sürhubad. Ve bilmedigim marazlardan isen uhruç ya sürhubad. Ve cümle melik sadatın
malzemesini tutsun. Bunun senin ve cümle alem halkının günahı senın üzerine olsun Bunu
komazsan vaz gelmezsen merdutlerden olasın. eger bir dahi vazgel uyruk incitmeyesin . Eger

bir dahi tutarsın yetmişiki milletin ahi seni bitürsün üskün uhruc ya Sürhubad.

alıntıdırr....

BAKARA-250

sonserim bide o persembe günü okunacak duayi yazarmisin cünkü o dedigin kitaptan bende yokk:31::31:

Hazenetü’l-Esrar’da şöyle denilmiştir.
“Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.”
“Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.”
Manası:”salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allah’ın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!”
Bu hususta başka bir tertip de şöyledir.
“Allah Resulü(s.a.v)buyuruyor.”
“Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.”
bu duayı okucam nasipse ama anlamını netten buldum güllü yasin kitabımda 101 sayfada
4444 tefriciye varya orda (salavatı şerife yazıyo) yanlış yazmamaya gayret ettim inş. anlatabilmişimdir haklarınızı helal edin inş.herkezin bebeği olur

doru demistin önce simdi hatirladim korkuyodun sen:31:doru rabbim bosuna yaratmadi ayetleri ....aama ben bu tvdeki hocalara cok inaniyorum yaw..onlar kendiniz okuyun diyo bende elimden geldigince kendim okuyom..iste bu sübyan muskasini biraz daha bi arastirim gercekligi varmi diye aslinda ben yaptirrimde esim bulasma inanma su muska isine diyo...namaz kilmak yada kendimiz okusak yeterli degilmi diyo...:44:

ben yastigima koydum ama hep geceleri yatarken okuyorum ihmal etmiyorum tabiki kendinde okuyabilirsin habibtem ben onceden cok fenaydim ya esim gece geliyo 12 de onceden asla duramazdim herhalde simdi durabiliyorum evde yalniz:31:

ben yastigima koydum ama hep geceleri yatarken okuyorum ihmal etmiyorum tabiki kendinde okuyabilirsin habibtem ben onceden cok fenaydim ya esim gece geliyo 12 de onceden asla duramazdim herhalde simdi durabiliyorum evde yalniz:31:

hayalotumda korkuyo aama onunki nasi bisey bilmiyorum..demekki bazi kisilerde oluyo rabbim insallah herkesi böyle görünmeyen kötü varliklardan korusunn:6:

“Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.”
“Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.”
Manası:”salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allah’ın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!”
“Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.”
bu duayı okucam nasipse ama anlamını netten buldum güllü yasin kitabımda 101 sayfada
4444 tefriciye varya orda (salavatı şerife yazıyo) yanlış yazmamaya gayret ettim inş. anlatabilmişimdir haklarınızı helal edin inş.herkezin bebeği olur

çokk teşekür ederizz canım allah razı olsun Rabbim hepimize evlarlarımızı nasip etsinnn
bende kısmetse her perşembe yassı namazından sonra okuyacağım bu salavatıı hepimiz için Allah kabul etsin hepimize versin inşallahh :16::16::16::nazar::nazar:

saol canim benimmm:16::16::16:

cok sagol tatlimm hepimizin Rabbim yardimcisi olsun

Back
X