- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.401
bide hani tvdeki hocalar karsi cikiyolar muskaya o yüzden inanip inanmamakta biraz kararsizim aslinda:26::26::26::26::26:
sonucta icinde dua yaziyo duadan insana zarar gelirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide hani tvdeki hocalar karsi cikiyolar muskaya o yüzden inanip inanmamakta biraz kararsizim aslinda:26::26::26::26::26:
güllü yasin kitabınız varsa orda sürhubad duası yazıyo düşük yapan bayanlar için okuyun diyo,
birde 4444 tefriciye varya orda görde perşembeyi cumaya bağlayan gece 1000 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedi kallet hileti edrikni yazıyo dileği gerçekleşir diyo nasip olursa bende denicem güllü yasin kitabında yazıyo bakmak isterseniz
Canım hoşgeldinn,yok bugün itibariyle artık yoğun düşünmemeye karar verdim eşim uzun uzun konuştu benimle o yüzden artık düşünmeyeceğim.Allahım ne zaman hayırlısıyla o zaman gönder diyeceğim artık...Herşeyin hayırlısı bitanemmm.Sen nasılsın??![]()
sonucta icinde dua yaziyo duadan insana zarar gelirmi
güllü yasin kitabınız varsa orda sürhubad duası yazıyo düşük yapan bayanlar için okuyun diyo,
birde 4444 tefriciye varya orda görde perşembeyi cumaya bağlayan gece 1000 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedi kallet hileti edrikni yazıyo dileği gerçekleşir diyo nasip olursa bende denicem güllü yasin kitabında yazıyo bakmak isterseniz
doru gelmezde iste sadece o sizi kurtarmaz kendiniz okuyun diyolar .onu tasiyinca herseyden kurtulamazsiniz diyolar valal iyice kafam karisik bu konuda :26:
ha şöle canımne kadar stres yaprsan o kadar fasla etkileniyor bünyemiz en iyisimi relaks bak ben ilk evledğim aylar dedğik beklemeyelim yapalım bebekk 3 ay denedik olmadı
hatta doktora gttim bi sorun mu var yok dedi stres yapmayın odaklanmayın bebeğe dedi sonra gene denedik tık yok anam dedim bu böle olmas
kasımda ameliyat oldun burnumdan sonra ki ay hiç anlamadım baktım ce ee hamileyimm
yani hiç aklımda yoktuu şükürler oldun buna bile şükürediyorumm edn azından doğal yollarla hamile kaldım demem o ki ne kadar şartlanırsan ne ilişkiden tat alıyorsun nede ay sonu getirebiliısun
doğru zamanı bebeğimiz belirleyecek bi bakmışın aaa hiç beklemiyorum hamileyim diyeceğizz inşallahh
![]()
Sabır duası Herkese Gerekli Bir Dua Sabir Etmek Icin
رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ
Rabbena efriğ aleyna sabran ve sebbit ekdamena vensurna alel kavmil kafiriiin
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et
BAKARA-250
ben dunyanin ayet ustune olduguna inananlardanim habibtem o yuzden yastigimin icinde var ve onun oncesinde cok korkuyodum geceleri kabuslar hersey goruyodum tek dus bile alamiyodum simdi Allaha sukur biseyim kalmadi..
Sabır duası Herkese Gerekli Bir Dua Sabir Etmek Icin
رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ
Rabbena efriğ aleyna sabran ve sebbit ekdamena vensurna alel kavmil kafiriiin
“Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et”
BAKARA-250
doru demistin önce simdi hatirladim korkuyodun sendoru rabbim bosuna yaratmadi ayetleri ....aama ben bu tvdeki hocalara cok inaniyorum yaw..onlar kendiniz okuyun diyo bende elimden geldigince kendim okuyom..iste bu sübyan muskasini biraz daha bi arastirim gercekligi varmi diye aslinda ben yaptirrimde esim bulasma inanma su muska isine diyo...namaz kilmak yada kendimiz okusak yeterli degilmi diyo...:44:
ben yastigima koydum ama hep geceleri yatarken okuyorum ihmal etmiyorum tabiki kendinde okuyabilirsin habibtem ben onceden cok fenaydim ya esim gece geliyo 12 de onceden asla duramazdim herhalde simdi durabiliyorum evde yalniz![]()
Hazenetül-Esrarda şöyle denilmiştir.
Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.
Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.
Manası:salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allahın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!
Bu hususta başka bir tertip de şöyledir.
Allah Resulü(s.a.v)buyuruyor.
Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.
bu duayı okucam nasipse ama anlamını netten buldum güllü yasin kitabımda 101 sayfada
4444 tefriciye varya orda (salavatı şerife yazıyo) yanlış yazmamaya gayret ettim inş. anlatabilmişimdir haklarınızı helal edin inş.herkezin bebeği olur
hayalotumda korkuyo aama onunki nasi bisey bilmiyorum..demekki bazi kisilerde oluyo rabbim insallah herkesi böyle görünmeyen kötü varliklardan korusunn![]()
Hazenetü’l-Esrar’da şöyle denilmiştir.
“Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.”
“Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.”
Manası:”salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allah’ın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!”
“Allah Resulü(s.a.v)buyuruyor.”
“Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.”
bu duayı okucam nasipse ama anlamını netten buldum güllü yasin kitabımda 101 sayfada
4444 tefriciye varya orda (salavatı şerife yazıyo) yanlış yazmamaya gayret ettim inş. anlatabilmişimdir haklarınızı helal edin inş.herkezin bebeği olur
aminnn habibtem ya cook kotu bisey Allah kimsenin basina vermesinn
Hazenetül-Esrarda şöyle denilmiştir.
Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.
Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.
Manası:salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allahın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!
Allah Resulü(s.a.v)buyuruyor.
Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.