- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.421
hayalotum bi ses versene 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn habibtem ya cook kotu bisey Allah kimsenin basina vermesinn
Allah hepimizden razı olsun sürekli dualar okuyun
mesela MERYEM SURESİ de çok güzel gerçi bütün dualar çok güzel
sürekli tövbe edin, tesbih çekin La ilahe illallah diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel
Amin canim takip ediyorum ben, herkesin iyi haberlerini, guzel gobisinizin ay ay resimlerini ve bebislerin resimlerini bekliyor olucam![]()
he huy boy kilo hepisiciği tastamamız canbonumiyiy boyu fazla uzun degilmis yosam dahada zayif gösterirdi...sen daya önüne cips neyi patates kizartmasini ekmekle yedir süreklii
boyu boyunuza huyu huyunuza uygunmus olsun
![]()
yangın varrrrrrrrrrrrrrrrates basiyo bana atesss![]()
hoşgeldin ilhannazımcanlarımmmm ben geldimkoştum geldimmm ana annemde internet yokmuş
delendim giremedimm dört dündüm evde ama yok
malesef anca yasabiliorum
gelirgelmes baştan okudumm dayanamadım canlarımın yazılarını okuyunca keser84 ve hancek canımmm bitanalerimm sıkmayın kendinizi hayılısı buymuş rabbim demekki bölesini, uygun gördü moral bozmak yok bi daki ayana inş.ben inanıyorum hepimiz kavuşacağız meleklerimize
belkii bi bakmışız aynı anda alıvermişiz müjdelerimizi Allah büyüktür
hayırlısnı verisn inşallah hepizmizee
![]()
evet bende korkuyorum benımkısı cok farklı canbonum acaba bı psikologamı gorunsem napsamhayalotumda korkuyo aama onunki nasi bisey bilmiyorum..demekki bazi kisilerde oluyo rabbim insallah herkesi böyle görünmeyen kötü varliklardan korusunn![]()
hayalotum bi ses versene![]()
sürekli tövbe edin, tesbih çekin “La ilahe illallah” diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel
Hosgeldin hayalotummmm
![]()
hoşgeldin canım aramıza cok guzel seyler paylaşmıssın tesekkurler![]()
hoşgeldin canım aramıza cok guzel seyler paylaşmıssın tesekkurler![]()
hoşbulduk bıtanemyangın var dıye duydum hemen koştum geldım
![]()
tşkler canım h.buldum iyi geceler herkeze
he huy boy kilo hepisiciği tastamamız canbonumyanlız huylarda keske zıt kişilik olsaymısız hıc analasamıyoz bız ya ne yapsak aynı gıbı
yangın varrrrrrrrrrrrrrrrallahım meleğimmi geliyor yoksam
hoşgeldin ilhannazımamin inşallah kuzum
evet bende korkuyorum benımkısı cok farklı canbonum acaba bı psikologamı gorunsem napsamama eskıye gore daha ıyıyım çok şükür
geldimm geldim yettım gayre![]()
canbon kızçem yaptım kurabıyeyı.cok guzel oldu.çok saol
yanlız ben bıraz tatlı duskunuyum de bunun ıcıne sekerde koysak nasıl olur acaba
![]()
sürekli tövbe edin, tesbih çekin La ilahe illallah diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel
hoşbulduk bıtanemyangın var dıye duydum hemen koştum geldım
![]()
hoşbulduk bıtanem nassın![]()