- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.441
anam cıkıyonmu yosam![]()
karnım çok ağrımaya başladı buayda nasip olmadı
sağlık olsun nasipse belki gelecek ay olur diyelim de olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam cıkıyonmu yosam![]()
kizlar benim kocis geldi ben cikiyorum iyi geceler![]()
kizlar benim kocis geldi ben cikiyorum iyi geceler![]()
suanda gecti habibtem arada oyle bi yangin oluyo vurup geciyo
![]()
yaw bende ıkızlerle evlenmezdım.yaw siz tam tamina uygunsunuzcok uygun oldugunuz icin birbirinize o yüzden zitliklar olabilir....
bizdede oluyo arasira
simdiki aklim olsaydi teraziyle evlenmezdimmm![]()
Ben üzerine pudra şekeri serğiştiriyorum bitanemm o zaman nispeten biraz daha tatlanıyor,bir arkadaşıma giderkende yapmıştım o zaman içine pudra şekeri koyduydum oda tatlıyı severde ama ben pek öyle beğenmedim ama sıcak suya şekeri eritipde dökebilirsin öyle olabilir sanırım...
Afiyet bal şeker olsun bitanemmmm![]()
iyim canım çok saol sen nsılsın kurabiyeler yapmışsın afiyet bal şeker olsunnnben hiç hamarat değilimdir :26: yemek yapmayı bile yeni yeni öğreniyorumm :18::18:
iyim canım çok saol sen nsılsın kurabiyeler yapmışsın afiyet bal şeker olsunnnben hiç hamarat değilimdir :26: yemek yapmayı bile yeni yeni öğreniyorumm :18::18:
Bu çok basit bir kurabiye bitanemmm yapabilirsin yapması pişirmesi ve yemesi toplamda 20 dakika![]()
keşkem itfaiye smilide olaymış ya
yaw bende ıkızlerle evlenmezdım.yaw belkıde ben hıc evlenmezdım bekarlık sultanlık boşuna dememişler
he 1paket doktum ustuneama tabagın yarısını ben yedım yanı 1 tepsı
2.tepsi bana bakıyo ama onlarıda size ayırdım.ama resım yukluyemıyom.makınenın pılı yok
afıyet olsun
![]()
tatlı uykular bıtanemkizlar benim kocis geldi ben cikiyorum iyi geceler![]()
canbonum eşim daha gelmedi diğer işe gitti çalışıyo nezaman gelcek bilmiyom aramadıda benımde kontorum bıttıhayalotum sen bu saatte yatardin ama simdik yeni buraya geldinhayirdirr
![]()
keşkem itfaiye smilide olaymış ya
yaw bende ıkızlerle evlenmezdım.yaw belkıde ben hıc evlenmezdım bekarlık sultanlık boşuna dememişler
he 1paket doktum ustuneama tabagın yarısını ben yedım yanı 1 tepsı
2.tepsi bana bakıyo ama onlarıda size ayırdım.ama resım yukluyemıyom.makınenın pılı yok
afıyet olsun
![]()
ilhannazim hamarat degilmisinhemen ol üsengeclerin ccocugu olmaz diyolar..bende o yüzden hamarat olmaya karar verdimm
![]()
ülemi hımmm deneyebilirim o zamancanım
yaw onun hazır paketi var ben onu alıyorum şakaşuk derken sofradaAfiyet olsun bitanemmm,yarasınnn..Bende birazdan profeterol yapmaya başlayacağım canınız çekmesin yiğenim özel istedide:)))
doru valal bende evlenmezdim ..bekarlik valla sultanlik...simdik daha iyi anliyorum ..biz erken evlendigimize cabuk yorulduk evlilikten....![]()
desene ozaman işim yaşşş
canomm
üşenmemde becerim yok canım neler neler yapmak istiyor ama bilmiyorum ,internet başlıorum yapmaya anam olmuyor
bir türlü:26::26::26:
doru valal bende evlenmezdim ..bekarlik valla sultanlik...simdik daha iyi anliyorum ..biz erken evlendigimize cabuk yorulduk evlilikten....![]()
basit tariflerden basla öncebende mutfakla ugrasmayi sevmem ama mecbur yapiyom iste...annem ablam ne cok hamarattir bi ben tembelim bu mutfak konusundaaa
![]()
yaw onun hazır paketi var ben onu alıyorum şakaşuk derken sofrada
bende evlenmezdım valla.30 yasımda olsaydım belkı
daha ıyı karar verırıdım.ama yıne esımı secermıydım secerdım sanırım
.bazen sınır olsamda sevıyom ben bu adamı canbon
![]()