• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım cnm bi doktor varda çok övüyorlar bende ona gidicem ama avrupa yakasında :26::26: dr düzgün korkmaz benişm kürtajımı o yapmış bende aynı hastanenin farkılı bir dr unda muayne oluyordum ama inş. kısmet olursa .ye düzgün beye gideceğim düzgün düzgünn :27::27::27:

düzgün korkmazmı yaw o erkek ben cok utanırım :1::1::1::17::17::17:bi araştıtım bakem.aslında dogumda veya herturlu hastalıkta hep erkek doktor tercıhım dişçide bile.ama kurcalatmada cok utanıyom ya:17::17::17::17:

canım takma kafana olucagı varsa oda olur:29:katrem ve selencelkımde oyle ama bak hamısler:46::46::46::46::46::46:

sormaaaaa yaaa bende yeni teoriler üretiyorumm belki böyle azala azala 2 yada 3 ay sonra bide bakmışım hiç olmıycaak veeee mutlu sonn

sanki kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimm selenclk demi öyleydi azmı oluyodu onundaa:26::26::26::26:

düzgün korkmazmı yaw o erkek ben cok utanırım :1::1::1::17::17::17:bi araştıtım bakem.aslında dogumda veya herturlu hastalıkta hep erkek doktor tercıhım dişçide bile.ama kurcalatmada cok utanıyom ya:17::17::17::17:

bende öle düşünüordum da anam kadınkarda çok fena oluo ya böle agresift agresift tavırlar banamı hamile kaldın der gibi basılarıı :27::27::27: bende araştırdım hatta evladım düşük olmayaydı dr değiştirecektim ona gidektim :6::6: kısmte değilmiş 2.ye inş. beni kürtaha alıken çok rahatlatmıştı :nazar::nazar:

Back
X