- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.701
inşallah hepsinin hamile olduğunu göreceğizzz
İnşallah canım Benimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hepsinin hamile olduğunu göreceğizzz
canbon atma adamı yaw lazım o şuan işini görde bi öyle at ben oyle yapacam![]()
HahahahahaKuzum Her Gün Güncelliyorum Merak etmee bebekim
Artık elinizdeyim Bir yere Gitmiyorumm![]()
anladım cnm bi doktor varda çok övüyorlar bende ona gidicem ama avrupa yakasında :26::26: dr düzgün korkmaz benişm kürtajımı o yapmış bende aynı hastanenin farkılı bir dr unda muayne oluyordum ama inş. kısmet olursa .ye düzgün beye gideceğim düzgün düzgünn![]()
aynen hayalotum bende oyle yapiyorumm ise gidicek daha 5 dksi varmis diyorum giy ayakkabilari hadi hadi hadi![]()
doru biraz daha sabretmeliyimmm![]()
aynen hayalotum bende oyle yapiyorumm ise gidicek daha 5 dksi varmis diyorum giy ayakkabilari hadi hadi hadi![]()
canım takma kafana olucagı varsa oda olurkatrem ve selencelkımde oyle ama bak hamısler
![]()
sormaaaaa yaaa bende yeni teoriler üretiyorumm belki böyle azala azala 2 yada 3 ay sonra bide bakmışım hiç olmıycaak veeee mutlu sonn
sanki kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimm selenclk demi öyleydi azmı oluyodu onundaa:26::26::26::26:
doru biraz daha sabretmeliyimmm![]()
düzgün korkmazmı yaw o erkek ben cok utanırımbi araştıtım bakem.aslında dogumda veya herturlu hastalıkta hep erkek doktor tercıhım dişçide bile.ama kurcalatmada cok utanıyom ya
![]()
düzgün korkmazmı yaw o erkek ben cok utanırımbi araştıtım bakem.aslında dogumda veya herturlu hastalıkta hep erkek doktor tercıhım dişçide bile.ama kurcalatmada cok utanıyom ya
![]()
Kızlar merhaba nasılsınız?
yasık yaww atma canımne demişler hor kullanma hergün kullan
![]()
İnşallah canım BenimmDarısı Tüm İsteyenlerin Başınaaa
![]()
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız?
doru bende öyleyim biraz durum der yaw durupta napacan alalalalalalayürü bakim derimmmm![]()
Kızlar merhaba nasılsınız?
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız?
esilam nerdeydin yaw hosgeldinnnnn![]()