• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim kizlar bakin saat kacta:53::53::53::53: gözüm halen yari kapali bi kalktim bi bakim dedimmm:27::27::27::27::27::27:

yaw gelin surda iki cift edelim alalallalalaaa:4::4::4:hep yalnizmi olacam bu saatte:27::27::27:ne rüyalar görüyosunuzdur allah bilir..ben gördüm bitirdim bilem:52::52::52::52:sabah erken gelemem öglen gelirim ancak simdik gec yatarim cünkü:1::1::1::1::1:

simdi kk nin gecelerine bi akalim bakim :27::27:ne var ne yok bi bakimmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaar,kepenkleri açmaya geldim:))))

Dün erkenden sızmışım koltukta eşimde yatağa almış gelemedim akşam:((
Ben yokken sütlaçlar yapılmış sanırım,afiyet bal şeker olsun.Bende siz gelene kadar geçmişe bakiim bari..:32:

Merhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam

Merhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam

Canım 5 dk içinde çıktıysa hayırlı olsun diyeyim ilk önce,bence hemen kandada baktır en doğru sonucu kan testi veriyor.Tekrar hayırlı olsun bizim içinde dua et busem..:54:

Canım 5 dk içinde çıktıysa hayırlı olsun diyeyim ilk önce,bence hemen kandada baktır en doğru sonucu kan testi veriyor.Tekrar hayırlı olsun bizim içinde dua et busem..:54:

Cvp verdigin icin cookkk tesekkur ederim,simdi bir test daha yaptim yine ikinci cizgi silik ama goruyorum ben yurt disindayim bugun gecti kan icin benim 2.hamilelik olacak insallah bu testler dogruysa ama ilk yavrum simdi 8 yasinda ve ben sanki daha once hamilelik gecirmedim unutmusum yine acemiyim:)))))dua elbet ederim tum isteyenlere rabbim nasip etsin insaalllaaahhhh saglikli ve hayirli evlatlar insalllaaahhhhh:)))))

:)) bende öksürük yüzünden erken kalkıyorum ama hala yatak dayım kalkmam lazım :)) oh kahve şimdi iyi giderdi .

163622_191496827529074_8173680_n.jpg
Bu senin için bitanemm,kızlar gelince tekrar yaparım:)))Afiyet bal şeker olsunnn:16:

Cvp verdigin icin cookkk tesekkur ederim,simdi bir test daha yaptim yine ikinci cizgi silik ama goruyorum ben yurt disindayim bugun gecti kan icin benim 2.hamilelik olacak insallah bu testler dogruysa ama ilk yavrum simdi 8 yasinda ve ben sanki daha once hamilelik gecirmedim unutmusum yine acemiyim:)))))dua elbet ederim tum isteyenlere rabbim nasip etsin insaalllaaahhhh saglikli ve hayirli evlatlar insalllaaahhhhh:)))))

Amin canımmm,teşekkür ederim duaların için..
O zaman yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım bitanemm hayırlısıyla inşallah...

Eeeee zamanı gelmiş artık 8 yaş güzel oda ilgilenir kardeşiyle ne mutlu sana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:16:

Amin canımmm,teşekkür ederim duaların için..
O zaman yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım bitanemm hayırlısıyla inşallah...

Eeeee zamanı gelmiş artık 8 yaş güzel oda ilgilenir kardeşiyle ne mutlu sana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:16:

Tesekkur ederim,birsey daha soracagim kan icin sabah ac karnininami olmasi gerekiyor?

Back
X