- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.221
yarın canım inan psikolojim bozulduHayırlı günler canımmm,umarım olmazsında bebiş vardır bitanemm..Bat ne zaman senin??
bide adet yine olursam yine doktor hele adetliyken alttan muayine yine hormonlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın canım inan psikolojim bozulduHayırlı günler canımmm,umarım olmazsında bebiş vardır bitanemm..Bat ne zaman senin??
hayırlı günler kızlarrrrr
çok zor bi geçe geçirdim ha oldum adet ha olacagımm
die rüyamöda bile gördüm yaaaa offffffffffffffffffff
rabbım şifa versin bıtanem.bıdaha yasatmasın inşallahçok gecmıs olsun kuzum
bundan sonra gecerken bızede ugrayın
![]()
canım rüyalar tersine çıkar derlerrsen içini rahat tut inş. hamişsindir...
![]()
evet bende başakşehirde oturuyorumm burdakide dıştan süperr içten çekeni yakar yaniii kadıncağızın biri 9 . ayında hala koşuşturuyordu anesteziden randevu almak içinn![]()
inşallah cnmbende yoğurt yemeğe bekelrim hepiniziiii
ama öle yoğurt değilll ben yapırummm tamamenn doğalll
hehehe bi becerim o hep kendim mayalarım herkez çok beğenirrr
hamişlere doğal yoğurt hediyemdirrr
![]()
yarın canım inan psikolojim bozuldu
bide adet yine olursam yine doktor hele adetliyken alttan muayine yine hormonlar
ya koşuşturması bişey değil kuzum.adı ustunde devlet hastanesı ama ıcıne koydukları adamlar adam degıl.kımseyle ılgılenmıyolar kocaları para bastırsın bak nasıl pervane oluyolar kadınların başlarındaben gece gıttım bıkere ıkı adet arası kanamam olmustu.gebelık testı yaptırdı .tabı hamıle degıldım.bekledık sonucu gebe degılsın gıdebılır dedı.bende dedımkı ben hamılemıyım dıye sormadım muane olmaya geldım kanama neden dıye dedım.bana demezmı gecenın 3ünde senın derdınemı duseyım gıbısıne konustu bana.cuma gecsıydı ozaman.pazartesı randevu alırsın gelırsın doktorlar bakar dedı.
bendegerek yok benım zaten doktorum var özlede allaha sukurler olsun dedım.kapıyı vurdum cıktım.gecenın 12sınden saat 3bucuga kadar sırf bunun ıcın beklettıler
rabbım kımseyı dusurmesın ellerıne.eltımde gıtmıstı oraya hamıleyken doktor alttan muane ıstemıs oda bebek duser dıye korkmus baktırtmamıs neler saymıs doktor yerı degıl burası soylenmez yani
ama annemde dogum yaptı orda 2006da babam parayı bastırdı butun doktorlar pervane.ceblerıne 100tl koy senden ıyısı yok valla
![]()
ya koşuşturması bişey değil kuzum.adı ustunde devlet hastanesı ama ıcıne koydukları adamlar adam degıl.kımseyle ılgılenmıyolar kocaları para bastırsın bak nasıl pervane oluyolar kadınların başlarındaben gece gıttım bıkere ıkı adet arası kanamam olmustu.gebelık testı yaptırdı .tabı hamıle degıldım.bekledık sonucu gebe degılsın gıdebılır dedı.bende dedımkı ben hamılemıyım dıye sormadım muane olmaya geldım kanama neden dıye dedım.bana demezmı gecenın 3ünde senın derdınemı duseyım gıbısıne konustu bana.cuma gecsıydı ozaman.pazartesı randevu alırsın gelırsın doktorlar bakar dedı.
bendegerek yok benım zaten doktorum var özlede allaha sukurler olsun dedım.kapıyı vurdum cıktım.gecenın 12sınden saat 3bucuga kadar sırf bunun ıcın beklettıler
rabbım kımseyı dusurmesın ellerıne.eltımde gıtmıstı oraya hamıleyken doktor alttan muane ıstemıs oda bebek duser dıye korkmus baktırtmamıs neler saymıs doktor yerı degıl burası soylenmez yani
ama annemde dogum yaptı orda 2006da babam parayı bastırdı butun doktorlar pervane.ceblerıne 100tl koy senden ıyısı yok valla
![]()
yaw ben bılmıyom onu eltım yapıyoda ben sevmıyom ekşi oluyo onunkitarıf alalım
![]()
Evet canım ya nasıl bir psikolojiyse bilinç altımıza bile etki ediyor benimde hep rüyalarımda ya regl oluyorum yada hamile haberimi alıyorum,ben artık eşimin zorlamasıyla fazla düşünmemeye çalışıyorum yoğunlaşmayacağım artık 1 ay sonra doktora gideceğiz beraber..Hayalotumunda dediği gibi nasipte ne varsa onu yaşayacağız,çok hazırlıyoruz kendimizi sonrası yıkılıyoruz..Ben mesela bu ay regl olursam üzülmeyeceğim o kadar ama olmazsamda mutluluktan deliririm herhalde:)![]()
kızçelerim kavaltı yapmalıyım ilaçlar aksıyacak yoksa
gelırım yıne opuyorumklnım uzulme kuzum ne gelırse rabbımden inşallah teyzosum senınledır
![]()
![]()
aslında özel bişy yapmıyorum cnm sanıırm buranın sütünden hem kokusuz hem güzell ben sacede mayalarken çok yoğurt koymuorum böle er kiloluk kavanozlara yapıorum anneme bana vs her kavanoza tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum ama ekşimemiş yoğurt sonra karıştıorum sütle yoğurt karışıo iyice kapatıorum kapağını sarıyorum kavanozlarımı böle bohçaya falan 1 gn bekletiyorum sonra açmadan hem sert oluo hemde ekşi olmuo öle durdukça sunlamıoda![]()
nerde yaşıosn canımmmm
aslında özel bişy yapmıyorum cnm sanıırm buranın sütünden hem kokusuz hem güzell ben sacede mayalarken çok yoğurt koymuorum böle er kiloluk kavanozlara yapıorum anneme bana vs her kavanoza tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum ama ekşimemiş yoğurt sonra karıştıorum sütle yoğurt karışıo iyice kapatıorum kapağını sarıyorum kavanozlarımı böle bohçaya falan 1 gn bekletiyorum sonra açmadan hem sert oluo hemde ekşi olmuo öle durdukça sunlamıoda![]()
hayırlı günler kızlarrrrr
çok zor bi geçe geçirdim ha oldum adet ha olacagımm
die rüyamöda bile gördüm yaaaa offffffffffffffffffff
başakşehir - kayaşehir cnmmmazcık dağlık bi yerdeyimmm
![]()
Kizlarrr geldim yine bennn ,,, is yerine bi ulasamadim sinir oldum 3 gundur beni salliyorlar yaa sozde simdiye ise basliyacaktim .. hayirlisi bakalim
siz neler yaparsiniz kaynatmisiniz ben yokken?
hosgeldin canim ... canim takma kafana cok takiyorsun ,, akisina birak insallah bir gun bizde hamile kalacaz ve brua yazacaz..
Kizlarrr geldim yine bennn ,,, is yerine bi ulasamadim sinir oldum 3 gundur beni salliyorlar yaa sozde simdiye ise basliyacaktim .. hayirlisi bakalim
siz neler yaparsiniz kaynatmisiniz ben yokken?
hosgeldin canim ... canim takma kafana cok takiyorsun ,, akisina birak insallah bir gun bizde hamile kalacaz ve brua yazacaz..