• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlı günler kızlarrrrr
çok zor bi geçe geçirdim ha oldum adet ha olacagımm
die rüyamöda bile gördüm yaaaa offffffffffffffffffff

canım rüyalar tersine çıkar derlerr :16::16::16::16: sen içini rahat tut inş. hamişsindir...:31::31::31::54::54::54::54:

rabbım şifa versin bıtanem.bıdaha yasatmasın inşallah:16:çok gecmıs olsun kuzum:16:bundan sonra gecerken bızede ugrayın:46::46::46::46:

inşallah cnm :16::16::16::16: bende yoğurt yemeğe bekelrim hepiniziiii :32::32::32: ama öle yoğurt değilll ben yapırummm tamamenn doğalll :6::6::6::6: hehehe bi becerim o hep kendim mayalarım herkez çok beğenirrr :54::54::54::54: hamişlere doğal yoğurt hediyemdirrr :49::nazar::nazar::nazar:

evet bende başakşehirde oturuyorumm burdakide dıştan süperr içten çekeni yakar yaniii kadıncağızın biri 9 . ayında hala koşuşturuyordu anesteziden randevu almak içinn :31::31::31:

ya koşuşturması bişey değil kuzum.adı ustunde devlet hastanesı ama ıcıne koydukları adamlar adam degıl.kımseyle ılgılenmıyolar kocaları para bastırsın bak nasıl pervane oluyolar kadınların başlarında:31:ben gece gıttım bıkere ıkı adet arası kanamam olmustu.gebelık testı yaptırdı .tabı hamıle degıldım.bekledık sonucu gebe degılsın gıdebılır dedı.bende dedımkı ben hamılemıyım dıye sormadım muane olmaya geldım kanama neden dıye dedım.bana demezmı gecenın 3ünde senın derdınemı duseyım gıbısıne konustu bana.cuma gecsıydı ozaman.pazartesı randevu alırsın gelırsın doktorlar bakar dedı.:47::47:bendegerek yok benım zaten doktorum var özlede allaha sukurler olsun dedım.kapıyı vurdum cıktım.gecenın 12sınden saat 3bucuga kadar sırf bunun ıcın beklettıler:27::27::27:rabbım kımseyı dusurmesın ellerıne.eltımde gıtmıstı oraya hamıleyken doktor alttan muane ıstemıs oda bebek duser dıye korkmus baktırtmamıs neler saymıs doktor yerı degıl burası soylenmez yani:27::27::27:ama annemde dogum yaptı orda 2006da babam parayı bastırdı butun doktorlar pervane.ceblerıne 100tl koy senden ıyısı yok valla:1::1:

inşallah cnm :16::16::16::16: bende yoğurt yemeğe bekelrim hepiniziiii :32::32::32: ama öle yoğurt değilll ben yapırummm tamamenn doğalll :6::6::6::6: hehehe bi becerim o hep kendim mayalarım herkez çok beğenirrr :54::54::54::54: hamişlere doğal yoğurt hediyemdirrr :49::nazar::nazar::nazar:

yaw ben bılmıyom onu eltım yapıyoda ben sevmıyom ekşi oluyo onunki:27::27::27::27:tarıf alalım:27::27::27::27:

yarın canım inan psikolojim bozuldu
bide adet yine olursam yine doktor hele adetliyken alttan muayine yine hormonlar

Evet canım ya nasıl bir psikolojiyse bilinç altımıza bile etki ediyor benimde hep rüyalarımda ya regl oluyorum yada hamile haberimi alıyorum,ben artık eşimin zorlamasıyla fazla düşünmemeye çalışıyorum yoğunlaşmayacağım artık 1 ay sonra doktora gideceğiz beraber..Hayalotumunda dediği gibi nasipte ne varsa onu yaşayacağız,çok hazırlıyoruz kendimizi sonrası yıkılıyoruz..Ben mesela bu ay regl olursam üzülmeyeceğim o kadar ama olmazsamda mutluluktan deliririm herhalde:):37:

kızçelerim kavaltı yapmalıyım ilaçlar aksıyacak yoksa
gelırım yıne opuyorum:54::54::54:klnım uzulme kuzum ne gelırse rabbımden inşallah teyzosum senınledır:16::16:

ya koşuşturması bişey değil kuzum.adı ustunde devlet hastanesı ama ıcıne koydukları adamlar adam degıl.kımseyle ılgılenmıyolar kocaları para bastırsın bak nasıl pervane oluyolar kadınların başlarında:31:ben gece gıttım bıkere ıkı adet arası kanamam olmustu.gebelık testı yaptırdı .tabı hamıle degıldım.bekledık sonucu gebe degılsın gıdebılır dedı.bende dedımkı ben hamılemıyım dıye sormadım muane olmaya geldım kanama neden dıye dedım.bana demezmı gecenın 3ünde senın derdınemı duseyım gıbısıne konustu bana.cuma gecsıydı ozaman.pazartesı randevu alırsın gelırsın doktorlar bakar dedı.:47::47:bendegerek yok benım zaten doktorum var özlede allaha sukurler olsun dedım.kapıyı vurdum cıktım.gecenın 12sınden saat 3bucuga kadar sırf bunun ıcın beklettıler:27::27::27:rabbım kımseyı dusurmesın ellerıne.eltımde gıtmıstı oraya hamıleyken doktor alttan muane ıstemıs oda bebek duser dıye korkmus baktırtmamıs neler saymıs doktor yerı degıl burası soylenmez yani:27::27::27:ama annemde dogum yaptı orda 2006da babam parayı bastırdı butun doktorlar pervane.ceblerıne 100tl koy senden ıyısı yok valla:1::1:

evet bende yaptım bi, hata devlet hast.de ameliyat oldumm :31::31: şükür dr iyidi sıkıntı vermedi ama hemşireler tam küstahhh:47::47: yüssün kendini bişy sanıyorlarr eşimde tartışmıştıı bi daha da gitmiorummm devlete çok acil omadıkca:8::8::8:

Ooooww canımmm senin 6,5 yaşında kardeşinmi var ne güzel yaaa,bizimkiler benim korkumdan yapamamışlar:))))))

yaw ben bılmıyom onu eltım yapıyoda ben sevmıyom ekşi oluyo onunki:27::27::27::27:tarıf alalım:27::27::27::27:

aslında özel bişy yapmıyorum cnm sanıırm buranın sütünden hem kokusuz hem güzell ben sacede mayalarken çok yoğurt koymuorum böle er kiloluk kavanozlara yapıorum anneme bana vs her kavanoza tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum ama ekşimemiş yoğurt sonra karıştıorum sütle yoğurt karışıo iyice kapatıorum kapağını sarıyorum kavanozlarımı böle bohçaya falan 1 gn bekletiyorum sonra açmadan hem sert oluo hemde ekşi olmuo öle durdukça sunlamıoda :6::6::6::6::6:

Evet canım ya nasıl bir psikolojiyse bilinç altımıza bile etki ediyor benimde hep rüyalarımda ya regl oluyorum yada hamile haberimi alıyorum,ben artık eşimin zorlamasıyla fazla düşünmemeye çalışıyorum yoğunlaşmayacağım artık 1 ay sonra doktora gideceğiz beraber..Hayalotumunda dediği gibi nasipte ne varsa onu yaşayacağız,çok hazırlıyoruz kendimizi sonrası yıkılıyoruz..Ben mesela bu ay regl olursam üzülmeyeceğim o kadar ama olmazsamda mutluluktan deliririm herhalde:):37:

evet ya çift çizgiyi hiç görmedim görsem herhalde aglarım
burda kızlar çift çiizgiyi görüp yazıolar ya onların mutlulugu ile yeminle aglıorm
rabbim bizede nasip etsin ne diyyeyim

kızçelerim kavaltı yapmalıyım ilaçlar aksıyacak yoksa
gelırım yıne opuyorum:54::54::54:klnım uzulme kuzum ne gelırse rabbımden inşallah teyzosum senınledır:16::16:

afiyet olsn canım bende daha yapmadım kahvaltı saol inşş canımm hepimize nasip olsn

Evet devlet hastanesini hiçkimse beğenmiyor duyduğum kadarıyla,arkadaşlarımdan olsun burada okuduklarım olsun hepsi para manyağı zaten devletteki verilen randevulardanda anlaşılacağı gibi paran yoksa öl muamelesi var hastanede şu hükümet işlerini anlayamadım gitti sözde herkese aynı hizmetmiş pehhh göster bakiim paranın ucunu dr neler yapıyor sana,amaaaaaaaaan ben daha dr araştırıcam :))))

aslında özel bişy yapmıyorum cnm sanıırm buranın sütünden hem kokusuz hem güzell ben sacede mayalarken çok yoğurt koymuorum böle er kiloluk kavanozlara yapıorum anneme bana vs her kavanoza tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum ama ekşimemiş yoğurt sonra karıştıorum sütle yoğurt karışıo iyice kapatıorum kapağını sarıyorum kavanozlarımı böle bohçaya falan 1 gn bekletiyorum sonra açmadan hem sert oluo hemde ekşi olmuo öle durdukça sunlamıoda :6::6::6::6::6:

nerde yaşıosn canımmmm

Aaah aahhh ben çok severim ev yapımı yoğurduuu,annemin pazardan hep alışveriş yaptığı bi köylü teyzemiz var sağolsun getirdiği zamanlar anneme gönderir annemde yapar bana sağolsun,ben burada güvenip alamıyorum sütü pazardan falan normal kapalı süttende o tadı alabilirmiyiz bilmiyorum..

Bebekken ben 9-10 aylıkken dudi dermişim yoğurda annem hergün bana 1 kilodan mayalarmış bitirirmişim hepsini sütçünün gelmediği zaman yapamazsa annem büttün gün dudiii diye ağlarmışım,bak bana neler yaparmışım :))))))))))):27:

Kizlarrr geldim yine bennn ,,, is yerine bi ulasamadim sinir oldum 3 gundur beni salliyorlar yaa sozde simdiye ise basliyacaktim .. hayirlisi bakalim

siz neler yaparsiniz kaynatmisiniz ben yokken?

hayırlı günler kızlarrrrr
çok zor bi geçe geçirdim ha oldum adet ha olacagımm
die rüyamöda bile gördüm yaaaa offffffffffffffffffff

hosgeldin canim ... canim takma kafana cok takiyorsun ,, akisina birak insallah bir gun bizde hamile kalacaz ve brua yazacaz..

başakşehir - kayaşehir cnmmm :27::27: azcık dağlık bi yerdeyimmm :27::27::27:

anladım canım

Kizlarrr geldim yine bennn ,,, is yerine bi ulasamadim sinir oldum 3 gundur beni salliyorlar yaa sozde simdiye ise basliyacaktim .. hayirlisi bakalim

hosgeldin canim ... canim takma kafana cok takiyorsun ,, akisina birak insallah bir gun bizde hamile kalacaz ve brua yazacaz..

hoşgeldin canım nasılsın
valla psikolojim bozuldu gurbetkiz hafta sonu sınavım var ona bile motive olamıorm

$DSC_026311.webp

kızlarrr ben yaptımmm :6::6::6::6: becermişmiiym bakınn bakemmm :6::6::6:

hoşş geldinnn canımmm :54::54::54: bende elim işte gözüm oynaştaaa :27::27::27: bi yandan yazsıorum bi yandan da tutkalıyorummm el işine başladımm benden beklenmeyen bi harektleee :17::17::17::27::27:

Back
X