- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.001
selamün aleyküm bayanlar men geldim :) :126: bol muhabbetler
ve aleyküm selam... canımm hoş geldinnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doru bak onu söylemeyi unuttum hayalotum ikinci gün kalan yemegi gönülsüz yer..napim cöpemi döküm diyorum mecbur yiyecen günaha giremem ben diyorummmm![]()
Benimkide etli yemekleri pek yemezdi simdi hatrim icin her yaptigimi yemeye calisiyor bekarken hic yemezdi .... ne edecez biz bu kocalarii...esime hep cay ve kahvalti turu ver hep yer..
cannnnlaaarımmmm bennnn geldiiimmmmamaaa elim boş gelmedimmm
hancekim yok bugün kahveler benden
Eki Görüntüle 627140
aleyküm selam sonserimmmmmhosgeldin smileni sevsinler emiii
![]()
:)) sevsinler canımmm
nasılsınız arkadaşlarım CUMA akşamı bu akşam unutmadınız dimi dua vardı 1000 defa ? nasipse okuyacakmıyız
vealeyküm selam hoşgeldın bıtanemsenın smilini yesinler
![]()
:)) sevsinler canımmm
nasılsınız arkadaşlarım CUMA akşamı bu akşam unutmadınız dimi dua vardı 1000 defa ? nasipse okuyacakmıyız
ve aleyküm selam... canımm hoş geldinnnn![]()
he zaten zar zor bela yumurtluyoz gercı gelsınle r canbonum belkı sınırden catlar
şaka yapıyom kuşum benım nasıl kızam ben sızebende hıc sevmem cocugum olursa elektro şok uygulayacam ona selencelkım duymasın
![]()
Eki Görüntüle 627140
anam bende de eşim seçmez ben seçerimm çok kötüğ huyum var öle herşeyi yememeti yemiorum yeniyeni köfte yedşm 1-2 kez o kadar:26::26::26: eşim çok dertli bu durumdann
:))) h.buldum canımm nasılsınızz
canbonum ya artık aynı şeyleri yazmaya başladık farkındamısın![]()
Aleykum selam canim ,,, hosgeldin nasilsin? buyur gel muhabbetimize
biliyom saka yaptigini bana kiyamn ki sennnhahhahahahahahha catlakkkkkk ,,,bu arada selencelk nerde yav,.
Eki Görüntüle 627140
anam bende de eşim seçmez ben seçerimm çok kötüğ huyum var öle herşeyi yememeti yemiorum yeniyeni köfte yedşm 1-2 kez o kadar:26::26::26: eşim çok dertli bu durumdann
senın durumda zor yawben herseyı yerım zaten bellı oluyor yedıgım
![]()
hayalotum hic sorma nerdeyse ayni seyi yazmisizbende farkedince sasirmistimmmmmm
![]()