- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.041
ilhannazim bi temizlensen daha iyi olur.....inslalah kesilir yakinda lekelenmelerin o zaman baslarsin
![]()
doğru diosun cnm yarın kontrolüm var inş. temiz çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilhannazim bi temizlensen daha iyi olur.....inslalah kesilir yakinda lekelenmelerin o zaman baslarsin
![]()
gorcen tabı kuzum hayırlısıyla olcak ınsallahdarısı başımıza inş. yawww bakalım benim adet ne zaman düzene gşrcek bende yımırtacıklarımı görecekmiyimmm![]()
1000 defa perşembeyi cumaya bağlayan gece okunuyo bende güllü yasinde gördüm bende daha okumadım nasipse bende okumak istiyorum
güllü yasin kitabın varsa bakabilirsin canım
ama ben yazıcam duayı nette araştır istersen sende oku dua okumak çok güzel Allah ayırmasın dualarımızdan
Hazenetü’l-Esrar’da şöyle denilmiştir.
“Bir kimse,herhangi bir cuma gecesi yatsı namazından sonra,aşağıdaki şekilde bin defa salavat okursa ister dünyalık olsun ister ahiretlik dileğini elde eder.”
“Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya Rasulallah Huz biyedi,kallet hıyleti,edrikni.”
Manası:”salat ve Selam senin üzerine olsun,ey Allah’ın Resulü! Ey Efendimiz! Elimden tut.Halimi sana arzettim,beni bırakma!”
Bu hususta başka bir tertip de şöyledir.
“Allah Resulü(s.a.v)buyuruyor.”
“Bir kimse,herhangi bir hususta zor durumda kalırsa benim üzerime çokça salavat getirsin.Böyle yapması,sıkıntısını,kederini ve müşkülünü kolaylaştırır.Rızkını bereketlendirir ve dileğine nail olur.”
alaala dur daha yenı ıyılestın tekrar hasta olmahe kuzum hamiş rabbım kucagına almayıda nasıp etsın
yaw sende bı karar ver daha dun dedın bana aramızdakı fark bu dıye
bende tam sarısın degılım yaw neysek neyız bende cıkaramadım sımdı kendımı![]()
doğru diosun cnm yarın kontrolüm var inş. temiz çıkarçok heyecanlıyımm aklımda bir sürü soru varr
pataloji sonucunuda alcamm inşallah güzel haberlerle dönerimmm
![]()
annem dedıgın kişi kayınvalıdenmı![]()
annem dedıgın kişi kayınvalıdenmı![]()
Aynen canim ,,, aman dur hastalik zor canim yaa.....
doğru diosun cnm yarın kontrolüm var inş. temiz çıkarçok heyecanlıyımm aklımda bir sürü soru varr
pataloji sonucunuda alcamm inşallah güzel haberlerle dönerimmm
![]()
evett canımmmAllah bozmasın çok iyi anlaşıoruzz çok güzel ittifak kuruyoruz evdeee
![]()
saol hayalotum bak bende okuyam püf noktayi anlayamamisimmmm
anne mi diyo arkasindannnnnnn
bu sarkiyi söylemek istedim birdennnn
Bu gece son biraz sonra
Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi
Vuracağım yollara
Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm
Elimi tut düşman olma
Ne olur parça parça olmasın içimiz
simdik evden kacip gidecemdeeeee![]()
evett canımmmAllah bozmasın çok iyi anlaşıoruzz çok güzel ittifak kuruyoruz evdeee
![]()
![]()
ay allahım sen bozma yarabbım maşallah![]()
Bu gece son biraz sonra
Vuracağım yollara
Elimi tut düşman olma
evet canım neysekı atlattık![]()
ay ben nerelere gıdem nerelere atam kendımıkaçakcanbonum yetişşşşş tansıyonum fırladı
![]()
Bu gece son biraz sonra
Vuracağım yollara
Elimi tut düşman olma
ay ben nerelere gıdem nerelere atam kendımıkaçakcanbonum yetişşşşş tansıyonum fırladı
![]()
insallah ilhannazimbende patoloji sonucunu almadim daha gecen hafta aradim cikmamis daha bide yarin arimda tekrar sorum bende :26::26::26:
canbonum bak benımde bu geldı benım sarkım budur kızçeler
(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana
Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık
![]()
yazılar karışmış canımmmmcanım ben hala anlamadım.sen nerden okudum kuzum bı yazsana bana salavatmı getırcez![]()