- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.541
saolllllllllll canım herkesin başınaaaaaaaaaa inşalaaaaaaaaah![]()
amin tatlımmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolllllllllll canım herkesin başınaaaaaaaaaa inşalaaaaaaaaah![]()
Looriiiiim çok mutlu oldum çok duygulandımmm,o kadar mutlu oldumki bugün hem klnumdan hem senden o kadar güzel haberler aldımki maşallah..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemm,eeeeee bu haber halaysız gitmezz dimiiii
![]()
saolasın cnmm ıyıdır sukur.. ugrasıyoruz ıste.. sen nasılsın.. senın nasıl gdıyor bebıslerle
saolasın klnmm.. hsb.. nerelrde olayım.. eşim izne ayrılmıstı 10 gunluk..evde oalmadıgım için.. gıremıyordum.. ama smdı de evde degılım..pazar dönccem.. Ankaradayız..öle işte balım..
bu arada gözunaydın cnmm.. hayırlı olsun ...sogan suları mı işe yaradı![]()
hoşgeldin scopions nasılsın hayatım
hancegimmm hadi sende ver artik bize bu haberi sende nasil durum![]()
scorpiiimmmm cok sagolll bitanemmmm Allah sizlerede nasip etsin insallah![]()
saolasın umutcum yuvarlanıyoruz bebişlerle![]()
evet canım soğan suyu sonanda işe yaradı
Gelen giden yok hala,hayırlısı bitanem ya,ayy benim bugün boğazım bir açık sorma yiyorum hala:))Neler yediğimi yazmayayım canınız çekmesin bu saatte maalum hamilelerimiz çoğaldı:)))
Nasıl öğrendim yazsana yapmayacaktın test inatcı seni,,geçmişe gittiğim zaman dönemiyorum...![]()
hancek ve loori sızde hoşgeldiniz nasılsınız
scorpımm.. sen napıyosun balım nasılsın![]()
yaaaa bakk.. Bıde yapmaya nazlanıyodun...
Onca dil döktüm kız sana, yazmaktan elım aşındı![]()
kızlar selamun aleykum ben gldm belki beni hatırlamıycaksnzçünkü epeydir gelmiyodum bu arada .hamişleri tebrik eder gözlerinden operimmmmm
veeee tabiki halay
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()