• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hamile kalanların yazılarını duyunca çok sevindim ...allah hepimize nasip etsin....bende en son adetim 10 ocak hala olmadım ...loori ve kln belirtileriniz var mı ?bende henüz olmadım ama hç bir belirtim yok pek ümitlenmek istemiyorum adet olurum diye...allah kucağınıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
kızlar hamileligim suan ıyı gıdıyor dusuk tehlıkem var doktorum tek gebelıgı sonlandırmak istedi sma yaptırmadım suan ıyıyiz bol bol dinleniyoruz bebişlerle cinsiyetleri iki hafta sonra kontrolde belli olacak inşallah

Allah korusun canımmm,dikkat kendine yat dinlen güzelce 5-6 ay sonra yatsaydım keşke diyeceksin,keyfini çıkar bence,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem üçünüde inşallahh:16::16:

hamile kalanların yazılarını duyunca çok sevindim ...allah hepimize nasip etsin....bende en son adetim 10 ocak hala olmadım ...loori ve kln belirtileriniz var mı ?bende henüz olmadım ama hç bir belirtim yok pek ümitlenmek istemiyorum adet olurum diye...allah kucağınıza almayı nasip etsin...

merhaba ngasg bende senin gibi belkiyom bende 12 ocak tı ama daha var benm her an olablirim biraz daha beklelmek te fayda var galiba:2::2::2::2::2:

anladım canım o zaman benm biraz daha beklemem lazım 12 sinde olmuştum bide değişiyo benm gecen ay bes gün erken olmuştum şimdi de noluyo bekliyom ama yok bişi.. biraz daha bekliyim dimi :53::53::53::53::53::53:

sen biraz daha bekle canim benimde gecen ay 1 gun erken oldum insallah guzel haberler verirsin sende :16:

Allah korusun canımmm,dikkat kendine yat dinlen güzelce 5-6 ay sonra yatsaydım keşke diyeceksin,keyfini çıkar bence,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem üçünüde inşallahh:16::16:

amin hayatım dinleniyorz keyif çatıyoruz daha 6 aylık evliyim ben bu bebişler süprizcik bana

canim benim belirtilerimi gun be gun yazdim buraya ates basmalari fln oluyodu 1 hafta oncesinden gogus uclarim cok aciyodu goguslerim cok sismisti sonra gecti bide adet olucam gibi agrilarim vardi ara ara gidip geliyodu bu sekilde aklima gelenler insallah sanada nasip olur canim :54:

Arkadaşklar benim 2 gün sınavlarım var ben kaçar bu akıllada ne kadar çalışılır sınava girilir bilmem ama dünyalar benim gibi gelio
çok öpüormmmmmm herkesi

Arkadaşklar benim 2 gün sınavlarım var ben kaçar bu akıllada ne kadar çalışılır sınava girilir bilmem ama dünyalar benim gibi gelio
çok öpüormmmmmm herkesi

Tabiki dünyalar senin olacak bugün en güzel haberi aldım bitanemmm,sınavdada başarılı olacaksın canım Allahın izniyle bebişin sana şans getirecek.Bende seni çook öptüm hayatım dikkat et kendine:54:

canim benim belirtilerimi gun be gun yazdim buraya ates basmalari fln oluyodu 1 hafta oncesinden gogus uclarim cok aciyodu goguslerim cok sismisti sonra gecti bide adet olucam gibi agrilarim vardi ara ara gidip geliyodu bu sekilde aklima gelenler insallah sanada nasip olur canim :54:

amin canım inş...gögüslerde dolgunluk var sadece belirti olarak ....bekleyeyim biraz daha olmazsa...

Eee bende yatiiim bari uykuluyum hala yattığım gibi uyurum,sabaha erken gelmeye çalışın kızlaarr:54:

Back
X