- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.601
hancek hayatım evet dogal yolla sorsaydın canım çekinme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşklar benim 2 gün sınavlarım var ben kaçar bu akıllada ne kadar çalışılır sınava girilir bilmem ama dünyalar benim gibi gelio
çok öpüormmmmmm herkesi
gurbetimm bitanem nasılsınnSelammm cnmm tebrikler hamileymisin sevindim canim bak sinava rahatcana girersin ..
Loorimmmmm sanada tebrikler sevindim....
Ben bu ay maleseff kirmizilarida gördum ..![]()
yaw loorımde hamıleymışşşallahım ya cankusum senıde tebrık ederım rabbım kucagına almayı nasıpr etsın.ya ama anlaşmıstık hanı ılk bana dıyecektın ben yokkenmı soyledın nezaman dedın ya
yaw bır gunde ıkı hamılemız cıktı allahım çok şükür
senın içinde halay cekıyım halay sonu ben oldum yaaa bugun
of bugun neka guzel bıgunmuş kotu başladı ama güzel bitti çok şükür
![]()
gurbetimm bitanem nasılsınnpes etmek yok gülüm yola devamm
![]()
Sukur iyiyim ,, yaa uzuldum bugun ama boyle olacagi beliydi gecen hafta hastaydim bir suru ilac attim ... Artik sira banada gelsin yaaa:44:
Bu arada canim sanada tebrikler sevindim gercekten senin adina![]()
gollllllllllllllllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllll golllllllllllllllllllllllllll beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKizlar GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL![]()
cankusum habıbtem tamda yerınde cıkmısım cok kotuydum ama ben ıyıyım tatlım sen nasılsın netın gelmıs cok sevındımYasakhayalimmmm hayalotummmmmmm nasılsiniz habibtelerimmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnmm![]()
şükürler olsun kuzum çok şükürrrrhayalotum bende hamileyimmmm![]()
kıyamam kuzum benimcanım elma şekeri çekiyor
amın bıtanem allah razı olsunevet hayatım 3.üz hamileyim amin hayatım inşallah sizlerede nasip olur bu duygu rabbim hayoalotoda versin bu mınıklerden
kız ben senı yerım rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah bana 3üz sana 10uzaysima canim benim arkadaslardan duymustum masalalhh sende 3 üzlere hamileymisin rabbim tamamina erdirsinnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhdarisi basimizaaaaaaaa
hayalotum cok 3 üz istiyoooo
![]()
gonzalezım hoşgeldın bıtanemselamlar nasılsınız..
rabbımın ıznıyle bıseycık olmaz kuzum bol bol dınlen ve dua et dualarımdasınız hepınızkızlar hamileligim suan ıyı gıdıyor dusuk tehlıkem var doktorum tek gebelıgı sonlandırmak istedi sma yaptırmadım suan ıyıyiz bol bol dinleniyoruz bebişlerle cinsiyetleri iki hafta sonra kontrolde belli olacak inşallah
canım hoşgeldın aramızahamile kalanların yazılarını duyunca çok sevindim ...allah hepimize nasip etsin....bende en son adetim 10 ocak hala olmadım ...loori ve kln belirtileriniz var mı ?bende henüz olmadım ama hç bir belirtim yok pek ümitlenmek istemiyorum adet olurum diye...allah kucağınıza almayı nasip etsin...
gurbetım uzukme hayatım bende uzuldum hayırdır belki canını sıkma canım beyaz ekmek gebeligi engellyormuş oyle duydum yalacısıyım dıyenın
hoşbulduk kuzum nasılsınızzzhoşgeldin hayalot
bebem senmı geldınherkese iyi akşamlar nasılsınız bakalımmm hepinizi çom özledimm
lorimmm tebrik ederim canımmm rabbim tamamına erdirsinnbebişini saglıklı bi şekilde al kucagına canımm...
klnm şekerimm çokkkk mutlu oldumm ne güzel gece gece 2 tane güzel haberler ögrendimm saglıklı kucagına al canımm inşş
rabbimm tümm bekleyen ve isteyen herkese nasip etsinn![]()
:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:haylotummm darısı sizlereeeeeee inşşş
![]()
üzülme gurbet kızçem hayırlısı boyleymıs demekkı vardır herseyde bı hayırSukur iyiyim ,, yaa uzuldum bugun ama boyle olacagi beliydi gecen hafta hastaydim bir suru ilac attim ... Artik sira banada gelsin yaaa:44:
Bu arada canim sanada tebrikler sevindim gercekten senin adina![]()
bende üzüldüm inan annemlerdeyimm ama aklım hep burda acaba gurbetim naptı günü gelmişti inş hamiledir die dua ettim öle
sabret bitanem demekki bu ayda hayırlı deilmiş
çok saol gülümm gecen hafta 4 haftalık dediler bakalım salı günü başlıycam dr gitmeye rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşş![]()