• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aayyy hayırlı olsunn canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinn canımm yaa bu ay çok bereketli geçti inşallah önümüzdeki aylarda böyle geçersee hepimiz çok yakında bebek sahibi oluruzz ve meleklerimiz gelir çok umutlandım şimdi kaç gündürmoralım hep bozuktu bizimkilere belli etmemeye çalışıyorum ama içten içe üzülüyordumm şimdi hepsi geçti vallaa hepinizi ve burayı çok seviyorummm

içimi döktüm sankii birazzz
saoll bitanemmmm:16::16::16::16:rabbim sizleride sevindirsinn kuzumm:29::29::29:dök canım biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz:16::16::16:

saoll bitanemmmm:16::16::16::16:rabbim sizleride sevindirsinn kuzumm:29::29::29:dök canım biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz:16::16::16:

insan farketmeden bi bakmış anlatıyo herşeyii rahatlıyoo
neysee canımm tebrikler tekrarr bende çıkıyım artıkk ara ara girerim yine fırsat buldukçaa öpüyorumm senii kendine iyibakkk

hayırlı olsun tatlım çok sevindim.bu topic çok uğurlu yaff:52::52:
çok saoll canımmm:16::16:evett yaa buraYA üye oldum 1 ay sonra hamile kaldımm:52::52::52::52:
insan farketmeden bi bakmış anlatıyo herşeyii rahatlıyoo
neysee canımm tebrikler tekrarr bende çıkıyım artıkk ara ara girerim yine fırsat buldukçaa öpüyorumm senii kendine iyibakkk
evett canımmm insan rahatlıyoo:29::29:
çok saol canımmm iyi geceler:54::54::54:özletme kendinii:16::16::16:bende öptümm:54::54::54:

gurbetım rabbım seni ve sizleri bekletıyorsa vardır bidigi ben dün hacet namazı kıldım eliden geldigi kadar eenın ıcınde u gece yapıcam canım inşallah

Allah razi olsun canim senden ..

oyle kuzum napalım.hayırlısı olsun hakkımızda.hep boyle dua et:16:

Aynen canim hayirlisi ve bol dua ediyorum herzaman .

Hayalotum canım benim hayırlı haberler verirsin inşallah,hayalim kız sende hep aklımdasın inan,yazmıyorum pek topikte ama sizleri seviyorum gerçekten :16::16::16:
selenclk canım hayırlı olsun çok çok sevindim, :118:118::118:
Diğer hamişler hepinizin gözü aydın ,böyle güzel haberle bu topiğin motivasyonu artırıyor,umutların hep var olması gerektiğini gösteriyor.:6::6::6:
Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah ve her gün yeni yeni müjdeli haberlerin geleceğinin başlangıcı olsun bu haberler inşallah.
:34::34::34:

Habibtelerim neredesiniZzz herkes uyumaya gitmiş ben ayaktayimm :))) poacalar katıldı ekmeklerim hazır câya gelin diyecektim:52::52::52::52::52:

Aysundan kiyamam sana ya nasılsın tatlım teyzoslar nasill dikkat et bitanem....acı yedin mı peki :16::16::16:

nasılsın canımm bat nezaman naptın bakalımm:16::16:
Caniiiiim seninle güzel haberlerini okudum şimdi çok ama çok sevindim bitanemm Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah.Benim bat 8iydi ama hala bişey yok..Hayirlisi bakalım pazartesiye kadar bekliycem kendimi deneyeceğim sabredebilirim inşallah..:-*

Canim benimmmmm :16::16: İyiyiz canimm ilaç içermiyorum kaşıntım oluyor Çarşamba doktora gidecem inşallah hersey yolundadir :18::18::18::18:

gecmiş olsun canm benımd gobeyımde kasıntı oouyor bnde sorucam doktora ıkı hafta sonra kontrolum var hancekim hosgeldin bırde uykusuzluk çekıyorum hayatım

Back
X