- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.661
güle gülee Allah rahatlık versinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saoll bitanemmmmaayyy hayırlı olsunn canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinn canımm yaa bu ay çok bereketli geçti inşallah önümüzdeki aylarda böyle geçersee hepimiz çok yakında bebek sahibi oluruzz ve meleklerimiz gelir çok umutlandım şimdi kaç gündürmoralım hep bozuktu bizimkilere belli etmemeye çalışıyorum ama içten içe üzülüyordumm şimdi hepsi geçti vallaa hepinizi ve burayı çok seviyorummm
içimi döktüm sankii birazzz
evett bitanemm hamiley,mmdr gidim kaç haftalıkmış iice bakınım bii cuma günü 4 haftalık dediler
![]()
saoll bitanemmmmrabbim sizleride sevindirsinn kuzumm
dök canım biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz
![]()
çok saoll canımmmhayırlı olsun tatlım çok sevindim.bu topic çok uğurlu yaff![]()
evett canımmm insan rahatlıyooinsan farketmeden bi bakmış anlatıyo herşeyii rahatlıyoo
neysee canımm tebrikler tekrarr bende çıkıyım artıkk ara ara girerim yine fırsat buldukçaa öpüyorumm senii kendine iyibakkk
gurbetım rabbım seni ve sizleri bekletıyorsa vardır bidigi ben dün hacet namazı kıldım eliden geldigi kadar eenın ıcınde u gece yapıcam canım inşallah
oyle kuzum napalım.hayırlısı olsun hakkımızda.hep boyle dua et![]()
Aysundan kiyamam sana ya nasılsın tatlım teyzoslar nasill dikkat et bitanem....acı yedin mı peki![]()
AYsimaaaaa tatlım cepten bağlandığım için ismini yanlış yazmışim![]()
Caniiiiim seninle güzel haberlerini okudum şimdi çok ama çok sevindim bitanemm Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah.Benim bat 8iydi ama hala bişey yok..Hayirlisi bakalım pazartesiye kadar bekliycem kendimi deneyeceğim sabredebilirim inşallah..:-*nasılsın canımm bat nezaman naptın bakalımm![]()
Ben açık bir çay ve varsa zeytinli pogaca alabilirim.Bu saatte onu istedim.Bugün bi türlü doymuyorumHabibtelerim neredesiniZzz herkes uyumaya gitmiş ben ayaktayimm :))) poacalar katıldı ekmeklerim hazır câya gelin diyecektim![]()
Hayirlisi bitanemm,pazartesi olaa hayrola;-);-)Hancekk insallahhh hamilesindir tatlimmmm![]()