- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.941
Evet ama çubuk kramer iyi gelmiyor yaa hafif olunca bastırıyor galıba çıksa çok rahatımevt onu düşününce zatii
normale dönüyorum
çabuk atlatırsın inşallah papom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama çubuk kramer iyi gelmiyor yaa hafif olunca bastırıyor galıba çıksa çok rahatımevt onu düşününce zatii
normale dönüyorum
ben biraz çıkım başım döncek yine biraz dinlenim gelirim yine
öpüyorum ikinizide![]()
çabuk atlatırsın inşallah papomkaçakcanbonum iyisayılır iyi olcak inşallah şimdi çıktı oda eşine yemek hazırlayıp gelcek yine
![]()
kuzum nasılsın karşılaşamıyoruz hiççgeçmişe bakmadın sanırım yazdım sana
çok üzüldüm bitanemm ikizlerine
Rabbim büyük gülüm olacak inşş
![]()
Yasağım nasıl ben hiç denk gelemiyorum ona.morali iyi mi bebişleri duyduktan sonra:26:Rabbım ona sabır versin onun kii de ayrı zor
okudum kuzummmgördünmü yazdiklarimi ahretligimm ikizmis malesefffsaol bitanem alllah razi olsun
ben senin mesajini görmemistim selencelkim gecmisi okuyamamistim kuzum benimm
rabbim sizinkileri size bagislar insalahhhh![]()
gördünmü yazdiklarimi ahretligimm ikizmis malesefffsaol bitanem alllah razi olsun
ben senin mesajini görmemistim selencelkim gecmisi okuyamamistim kuzum benimm
rabbim sizinkileri size bagislar insalahhhh![]()
saol papom iyi olmaya calisiyom bendeyoksa kafayi yerdimm
rabbim sizinkileri kucaginiza almayi nasip eder insalahhh
![]()
llorim 10 dk sonra yanindayimmmmmm engele takildimm![]()
cnm peki şuan çalışmalar devam ediyomu yoksa beklemdemisiniz
okudum kuzummmsen çok güçlüsünn bunlarda geçicek bitanemmm
Rabbim büyükk bitanemm o bebiş gelip sana sıksıkı tutunacak sen üçüz istiyodun sanırımm bakarsın üçüz olur![]()
cnm bende çok üzüldüm.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.
Rabbim gönlüne göre versinn canım benimmmyaw 3 üzü hayalotum istiyoooo..10 uzdan israrlarim sonucu 3 üze düsürdük....yaw ben bitanesi kalsin onada raziyimmm
![]()
llorim 10 dk sonra yanindayimmmmmm engele takildimm![]()
cnm beni görmüyomu musun![]()