• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ne gunünden bahsediyorsunuz habibtelerim calışma gunü mü biz unuttuk herifle :27::27::27: çarşıya iniyorummnn kapanma zamanı :9::9::9::9:

Ne gunünden bahsediyorsunuz habibtelerim calışma gunü mü biz unuttuk herifle :27::27::27: çarşıya iniyorummnn kapanma zamanı :9::9::9::9:

teftis gununden alpinim hayalotumun teftis gunu bugun :9:

bende unuttum sayilacak nerdeyse bi dra gideydim rahatlicaktim :1:

bu saatte ne carsisi habibtem ne krizin tuttu:52:

Geçenlerde gittim küpe takı be carsa aldım indirim çılgınlığı manyakligi yasadım :27::27: şimdide ne görürsem artık :27::27: inşallah gelme imkanınız olur hayalotum kutsal topraklara ama alışverişden başka birşey yok:16:

gurbetkızçem hoşgeldinnn:16::16::16::16:ya ilhannazım gorunmuyo bu arada bıyeremı gıdıcektı:44::44:

Hoşbulduk , nasılsın cnm ?

Gurbetkizzzzzz habisten nasilsinnnn coktandir yazisamiyoruz iyimizin guzelimmmmm hamarat hatun seni :16::16::16:

Selam cnm nasılsın ? Evet uzun süre oldu :) bebek büyüyor mu ? Kız senin kadar hamaratli değilim ben :)

hoşbuldk canımm iyi sayılmamda iyilik demek adet olmş=)=)
sen nasılsın doktora gittinmi
sınavda fena deilde bebişim bende olduktan sonra kim takarrrrrrrrr:1:

hosgeldin kln emmm :46:dorusun salla herseyi bebisin senle ya gerisi önemli degill:27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
hoşbuldk canımm iyi sayılmamda iyilik demek adet olmş=)=)
sen nasılsın doktora gittinmi
sınavda fena deilde bebişim bende olduktan sonra kim takarrrrrrrrr:1:

yok canim gidemedim hafta sonu nereye gidiyim yarin randevu alicaz insallah bakalim:27:

dimi bebis olduktan sonra :16:

Back
X