• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol bitanemm:16:
oda çok istedi bakıp görcez şimdilik iyiler benim kızım çok kıskanç :52::52::52:anasına çekmiş:9::9::9:
oglum kıskanç deill :27::27:oglanla arasında 9 10 yaş olcak yapmaz inşş:52:

Insallah kiskanmazlar canim , benim oglan kardesimle aramda 8 yas var sorun olmaz insallah , banada tlf geldi bu hafta full calisacam 2 den aksam 9 kadar:50::50::50: istemiyorum hic :(((

selamlar .. günaydınlar .. nasılsınız ..

Selam canim nerelerdesin yaa.. Sukur iyiyiz sen nasilsin?

Insallah kiskanmazlar canim , benim oglan kardesimle aramda 8 yas var sorun olmaz insallah , banada tlf geldi bu hafta full calisacam 2 den aksam 9 kadar:50::50::50: istemiyorum hic :(((

Allahım yardımcın olsun gurbetimm istemiyosan çalışma dicem ama sen daha iyi bilirsin kuzumm:26::26:

aleyküm selam canımm hoşgeldinn :16::16:hamdolsun canım ben iyiyim..
sen nasılsın tatlımm:54:

hsb .. ballarım.. iyi diyelim iyi olalım ..
selencimm hayırlı olsun kuzum benim.. Rabbim sağlıkla sonuna kadar gidebilmeyi nasip eder insaAllah .. :nazar:

gurbetim esim izindeydi.. ve Ankara'dan dün aksam geldik ..
ve bu hatfsonu yine gitcez .. kısmetse ..

sen napıyon nasıl gidiyor

selencimm hayırlı olsun kuzum benim.. Rabbim sağlıkla sonuna kadar gidebilmeyi nasip eder insaAllah .. :nazar:

saol bitanemm darısı tüm isteyenleree inşş:16::16::16:
:53::53:geldinmi buraya nasıl geçti kuzumm begendinmi hastaneyii:26:

Allahım yardımcın olsun gurbetimm istemiyosan çalışma dicem ama sen daha iyi bilirsin kuzumm:26::26:

mecburum gelir yok ki evde, esim okula gidiyor okuldan para almiyor is bulamiyor , ikimizden birimiz calismamiz lazim ..

O yuzden yoksun , Sukur bende iyi olmaya calisiyorum , maddi yonler ev sIkIntIsI bitmiyor , bu hafta aksam vardiyeli calisacam mecburen ..

Back
X