- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.361
Günaydinnn kizlarrr...
Nasilsin?

Nasilsin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın gurbetimmmGünaydinnn kizlarrr...
Nasilsin?![]()
gunaydın gurbetimmm
ben iyiyim canım sen nasılsın tatlımm![]()
Allahım iyilik versin canımmSukur canim ,,, iyi olmaya calisiyorum ,, eee ne zaman kontrolle gideceksin?
Allahım iyilik versin canımm
yarın saglık ocagına gidicem ordan bekliolar tahlil yapacaklarmış
sonraki haftada hastaneye gitcem canımm![]()
evet canımm çok sevindiler kız bana iş yaptırmıyo yanıma kimseyi yaklaştrmıyoooOh ne guzel ... Cocuklar sevinmistir hamile oldugunu ögrendiginde..![]()
afiyet olsun canımmbende kahvalti yapiyorumm tatlilarr gelcemmm![]()
evet canımm çok sevindiler kız bana iş yaptırmıyo yanıma kimseyi yaklaştrmıyooo![]()
saol bitanemmOhhh ne guzelll sanslisin canim ... kiz degilde belki oglan kiskana bilir bebek dunyaya geldi mi ..
:26::26:ilhannaz ben hiç görmedim o arkadaşımızı:44:kızlar ılhannnazın kuzenıyım.. bır haberr yokmu ondan .. :26:
aleyküm selam canımm hoşgeldinnselamlar .. günaydınlar .. nasılsınız ..
saol bitanemm
oda çok istedi bakıp görcez şimdilik iyiler benim kızım çok kıskançanasına çekmiş
oglum kıskanç deilloglanla arasında 9 10 yaş olcak yapmaz inşş
![]()
selamlar .. günaydınlar .. nasılsınız ..
Allahım yardımcın olsun gurbetimm istemiyosan çalışma dicem ama sen daha iyi bilirsin kuzumm:26::26:Insallah kiskanmazlar canim , benim oglan kardesimle aramda 8 yas var sorun olmaz insallah , banada tlf geldi bu hafta full calisacam 2 den aksam 9 kadaristemiyorum hic
((
Selam canim nerelerdesin yaa.. Sukur iyiyiz sen nasilsin?
aleyküm selam canımm hoşgeldinnhamdolsun canım ben iyiyim..
sen nasılsın tatlımm![]()
Insallah kiskanmazlar canim , benim oglan kardesimle aramda 8 yas var sorun olmaz insallah , banada tlf geldi bu hafta full calisacam 2 den aksam 9 kadaristemiyorum hic
((
Selam canim nerelerdesin yaa.. Sukur iyiyiz sen nasilsin?
saol bitanemm darısı tüm isteyenleree inşşhsb .. ballarım.. iyi diyelim iyi olalım ..
selencimm hayırlı olsun kuzum benim.. Rabbim sağlıkla sonuna kadar gidebilmeyi nasip eder insaAllah ..
gurbetim esim izindeydi.. ve Ankara'dan dün aksam geldik ..
ve bu hatfsonu yine gitcez .. kısmetse ..
sen napıyon nasıl gidiyor
Allahım yardımcın olsun gurbetimm istemiyosan çalışma dicem ama sen daha iyi bilirsin kuzumm:26::26:
hsb .. ballarım.. iyi diyelim iyi olalım ..
selencimm hayırlı olsun kuzum benim.. Rabbim sağlıkla sonuna kadar gidebilmeyi nasip eder insaAllah ..
gurbetim esim izindeydi.. ve Ankara'dan dün aksam geldik ..
ve bu hatfsonu yine gitcez .. kısmetse ..
sen napıyon nasıl gidiyor