• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Herkese merhabalar :3::3:nasılsınız bakalım gençlik.ben Dr dan geldim mide bulantıma ilaç verdi inş fayda eder.2 kilo vermişim daha şimdiden:21::21:bebişin kalp atışını duydum ilk fotosunu bile aldım.yarın da tahlil sonuçlarımı alıcam

hosgedin papommmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayy kücük papomuzu gördünmüü masalalalallalallalalalahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::16::16::16::16:rabbim tamamina erdirsinnnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tek diyecegim su hayalotum senle bana caresiz kaldi bu tıp ve doktorlar..:senin durumundakiler bi igneyle bebisine kavusuyo benim durumdakilerde bi igneyle yavrusunu kucagina aliyoo biz se böyle durup kendimizi yiprandiriyoz elimizden bisey gelmiyoo:6:bide sunu sanada söylümm sabir demiyecekmisizzz..kasim topigindeki pureipekim söyledi bugün bana..yasagim hep sabir diliyorum deme dahada dedrtler üstüste gelir ,allahim selamet ve sifa ver diye dua et dediiii:31:banada mantikli geldi bundan sonra öyle diyecem baskasinada öyle diyecemmmmm....sanada banada rabbim sifa versin selamete cikarsinn insalahhh:6:

öyle canım haklısın rabbım bızlere selamet ve şifa versin bundan sonra:29::29::29::29:
canbonum vallahide öyle şimdiye kadar okadar cok yazı okudum kimse pkolu olupta bukadar ay beklememiş ya iğne ya klomen yada ne bılım bir sürü haplar hepsi yumrtlama için.1 seneyi geçtim hala yasmindeyim bizde şans yok canbonum.vazgecctım artık rabbım bılır rabbım bılzre güç kuvvet versın nedıyeyım:29::29::29:2 senedir bekliyorum kör olasıca yumurtanın kistlerden arınmasını.daha kistim olduğu zaman soyluyolar iğne yapılcak diye yumurtayı bekliyoruz.madem kist gecmedende klomen ve iğne veriliyodu ben nıye içtim onca hapları :6::6:ee şimdide var işte hemde yumurtamda vardı yapsalardı ozaman iğnemi:6::6:beynim durdu artık.bide kalkmış bana demezmi istersen ilişki yapabilirsin.sana sorcak halim yoktu yumurtammı kalmıs daha çalışma yaapyım ben :14::14::14:eşimlede konuşçam artık istemiyorum kist tedavisi görmek yıpratıyo beni daha çok stres oluyorum çünkü:31:rabbim kimseyi çaresiz bırakma güzel allahım bizlere yardım et:29::29:

Herkese merhabalar :3::3:nasılsınız bakalım gençlik.ben Dr dan geldim mide bulantıma ilaç verdi inş fayda eder.2 kilo vermişim daha şimdiden:21::21:bebişin kalp atışını duydum ilk fotosunu bile aldım.yarın da tahlil sonuçlarımı alıcam

çok sevindim papom:46::46::46:rabbım kucagına almayı nasıp etsın kızçem:nazar:sımdı verırsın ama sonra hızlıcana gerı alcan kıloları:49::emir_bebek::nazar::1::1:

öyle canım haklısın rabbım bızlere selamet ve şifa versin bundan sonra:29::29::29::29:
canbonum vallahide öyle şimdiye kadar okadar cok yazı okudum kimse pkolu olupta bukadar ay beklememiş ya iğne ya klomen yada ne bılım bir sürü haplar hepsi yumrtlama için.1 seneyi geçtim hala yasmindeyim bizde şans yok canbonum.vazgecctım artık rabbım bılır rabbım bılzre güç kuvvet versın nedıyeyım:29::29::29:2 senedir bekliyorum kör olasıca yumurtanın kistlerden arınmasını.daha kistim olduğu zaman soyluyolar iğne yapılcak diye yumurtayı bekliyoruz.madem kist gecmedende klomen ve iğne veriliyodu ben nıye içtim onca hapları :6::6:ee şimdide var işte hemde yumurtamda vardı yapsalardı ozaman iğnemi:6::6:beynim durdu artık.bide kalkmış bana demezmi istersen ilişki yapabilirsin.sana sorcak halim yoktu yumurtammı kalmıs daha çalışma yaapyım ben :14::14::14:eşimlede konuşçam artık istemiyorum kist tedavisi görmek yıpratıyo beni daha çok stres oluyorum çünkü:31:rabbim kimseyi çaresiz bırakma güzel allahım bizlere yardım et:29::29:

bende hep okuyom senin durumundakilere yumurta olusunca igne yapiyolar ne güzel catliyo bi bakmisin hamile kalmislarrr.....gerizekalilar bi kizin durumu belli catlamiyo kist oluyo daha ne bekliyosunuzzzz..yok hayalotum ben anladimmm nasipte olacakkkk yoksa olmuyo iste olmuyooo..kan pihtilasma yerine yaziyom kizlar sana hersey yapilmisss hic bisey atlanilmamis diyolar ama yinede olmuyo isteeee....rabbimden sifa bekliycem .....baskada caremiz yokkkk....ancak yipraniyozzzz..calismis neye calisssin bu kizzzz kisler icinmi calisacak yeni kücük kist erimi olacak bebek yerine onlarami annelik yapacakkkk akilsizlar isteeeee:4::4::4:daha neler yazarimda yazmim iyisimi:4::4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
Hoşbulduk canımm.ama şuan hiç iyi değilim midem çok fena ben bi rahatlayıp geliyim:66::66::66:

:1::1::1::1:tamam kuzum bu arada bulantılar için parmakla destek vermek cok yanlıs o sırada buyuk hasarlar verılebılıyormus allah korusun olume kadar goturuyomus.sakın bu şekil yapmayın.
son ana kadar bekleyın oyle çıkartın:27::27:

bende hep okuyom senin durumundakilere yumurta olusunca igne yapiyolar ne güzel catliyo bak bakmisin hamile kalmislarrr.....gerizekalilar bi kizin durumu belli catlamiyo kist oluyo daha ne bekliyosunuzzzz..yok hayalotum ben anladimmm nasipte olacakkkk yoksa olmuyo iyte olmuyooo..kan pihtilasma yerine yaziyom kizlar sana hersey yapilmisss hic bisey atlanilmamis diyolar ama yinede olmuyo isteeee....rabbimden sifa bekliycem .....baskada caremiz yokkkk....ancak yipraniyozzzz..calismis neye calisssin bu kizzzz kisler icinmi calisacak yeni kücük kist lerimi olacak bebek yerine onlarami annelik yapacakkkk akilsizlar isteeeee:4::4::4:daha neler yazarimda yazmim iyisimi:4::4::4::4::4::4:

içimdekilerin hepsini diyiverdin :42::42::42:saol canbonum :46::46::46:
yaw napalım beklıyecez bızde başka çaremiz yok rabbımıze sıgıncaz :29::29::29:
olcek inşallah bizimde:46::46::46::46:
canbonum ben bi yemek yapım o arada da bişeyler atıştırıyım çok açım çünkü:6::6:
akşam görüşürüz bitanem belki geç gelebilirim canım sıkkın ya eşim kesin dışarı çıkartır beni haber verım:29::29:
bu arada bu ilhannaza bişeymi olduki ya aklımda kaldı :44::44:inşallah bişeyi yoktur:29::29:
öpüyorum hepinizi kızçelerim :54::54:gorusuruk yıne:3::3::3:
canbonum üzme sende kendini beklıycez bıtanem oldumu kuzum :13::13::13:
başş başşşş:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ben geldim kizlarr gec geldim uyuya kalmisim:9:

bana gecmisi okutmak zahmetini girmeyin valla hic okuyamam ne dedi dr hayalotum :26:

Back
X