• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilk adet tarihi ile hesaplanıo die biliodm ama

kln em sen simdi en son nezaman regl gördün..ondan hesaplayacaklarrrrrrr:27::27::27:papomm doru söylüyooo..kiz ilk reglin hangisi 14 yasindakinden mi hesaplanacakkkk :27::27::27:benimki ilk ozaman basladidaaa:9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
içimdekilerin hepsini diyiverdin :42::42::42:saol canbonum :46::46::46:
yaw napalım beklıyecez bızde başka çaremiz yok rabbımıze sıgıncaz :29::29::29:
olcek inşallah bizimde:46::46::46::46:
canbonum ben bi yemek yapım o arada da bişeyler atıştırıyım çok açım çünkü:6::6:
akşam görüşürüz bitanem belki geç gelebilirim canım sıkkın ya eşim kesin dışarı çıkartır beni haber verım:29::29:
bu arada bu ilhannaza bişeymi olduki ya aklımda kaldı :44::44:inşallah bişeyi yoktur:29::29:
öpüyorum hepinizi kızçelerim :54::54:gorusuruk yıne:3::3::3:
canbonum üzme sende kendini beklıycez bıtanem oldumu kuzum :13::13::13:
başş başşşş:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

yerim seni sen yorulma tüm herseyi yazarim bennnn:27::27::27::27:yaw temem yeterki kafani dagittt gezin iyiceeee:46::46::46::46::46::46:ilhannaza nolmus yaw bi bu durumu anlayamadimm..:44::44:

kln emmmm benim hosgelsinnnnn-:46:bende iyiymde su nutella reklami yokmu krizlerdeyimm:27::27::27::27::27:sen nasilsinnn iyisin demiii agrin ne durumdaaa:29:

hoşbuldk canımmm

belim çok agrıo canım bende bitiom o re-klama yaaaa da bu gün face paylaştımm

kln em sen simdi en son nezaman regl gördün..ondan hesaplayacaklarrrrrrr:27::27::27:papomm doru söylüyooo..kiz ilk reglin hangisi 14 yasindakinden hesaplanacakkkk :27::27::27:benimki ilk ozaman basladidaaa:9::9::9::9::9::9::9::9:

bende lise 2 de olmştm
anacığm doktora götürcekti

8 ocakta olmştm14üne bitti 14 ümü alcaklar yani

hoşbuldk canımmm

bende lise 2 de olmştm

bende en son 8 ocata oldum ya neler oluyo ben anlamiyorum :43:

hoşbuldk canımmm

bende lise 2 de olmştm

kln em 8 ocaktan itibaren hesap yapacaklardirr sende öyle hesap yapp:46::46:

yasakhayalimm ben anlamadim ki o en son bi yere gidicekti soylemisti ama nereye gitti unuttum:26:

alalal ben onu bile duymamistimmmmm..:26:bide hayalotumun kisti olusuyomusss yine doktor catlatma igneside vermemis kizi oyaliyorlar üzgündüü:6:bide bu nutella reklami bizi krize soktu kk yavasss:4::4:

öyle canım haklısın rabbım bızlere selamet ve şifa versin bundan sonra:29::29::29::29:
canbonum vallahide öyle şimdiye kadar okadar cok yazı okudum kimse pkolu olupta bukadar ay beklememiş ya iğne ya klomen yada ne bılım bir sürü haplar hepsi yumrtlama için.1 seneyi geçtim hala yasmindeyim bizde şans yok canbonum.vazgecctım artık rabbım bılır rabbım bılzre güç kuvvet versın nedıyeyım:29::29::29:2 senedir bekliyorum kör olasıca yumurtanın kistlerden arınmasını.daha kistim olduğu zaman soyluyolar iğne yapılcak diye yumurtayı bekliyoruz.madem kist gecmedende klomen ve iğne veriliyodu ben nıye içtim onca hapları :6::6:ee şimdide var işte hemde yumurtamda vardı yapsalardı ozaman iğnemi:6::6:beynim durdu artık.bide kalkmış bana demezmi istersen ilişki yapabilirsin.sana sorcak halim yoktu yumurtammı kalmıs daha çalışma yaapyım ben :14::14::14:eşimlede konuşçam artık istemiyorum kist tedavisi görmek yıpratıyo beni daha çok stres oluyorum çünkü:31:rabbim kimseyi çaresiz bırakma güzel allahım bizlere yardım et:29::29:

Hayalotum canimm ya sen basks bi doktora gitsen kuzumm.guzel gelisebilen yumosun varken catlatma ignesiyle gelir bebis tabiki.senin doktor anlamiyo bu isten bence de.boyle habire yasmin dayamakla olmazki.pkolu bi suru hamile var.neden seni oyaliyor ki boyle.off cnm sabir az daha sabir ama doktor olayini bi arastir cnm

yasakhayalimm ben anlamadim ki o en son bi yere gidicekti soylemisti ama nereye gitti unuttum:26:

bide aynuuurrrrr diye bi arkasimiz vardi bilmiyorum taniyomusunnn onun günü bi gün gecmis test yapmaya ikna edemedik:4::4::4: biraz beklim dedi:31:..bide esilam onla konustuk birazz sogan kürü yapacak onu sorduu..haberler böyle aklima geldikce yazarim sana:27::27::27::27::27:

alalal ben onu bile duymamistimmmmm..:26:bide hayalotumun kisti olusuyomusss yine doktor catlatma igneside vermemis kizi oyaliyorlar üzgündüü:6:bide bu nutella reklami bizi krize soktu kk yavasss:4::4:

ayy benide delirtti yasakhayalim ya hayalotuma niye oyle yapiyolar valla sinir oldumm :26:

yasakhayalim benim gobegim cikti ya :26:

Hayalotum canimm ya sen basks bi doktora gitsen kuzumm.guzel gelisebilen yumosun varken catlatma ignesiyle gelir bebis tabiki.senin doktor anlamiyo bu isten bence de.boyle habire yasmin dayamakla olmazki.pkolu bi suru hamile var.neden seni oyaliyor ki boyle.off cnm sabir az daha sabir ama doktor olayini bi arastir cnm

scorpionsum bu sefer baska doktora gitmisti..buda aynisi cikti kizi oyaliyolar bende anlaamdim.yumurtasi yine kiste dönüsüyomus bide utanmadan yine calis demis neye calisacak kücük kistlere annelik yapmak icinmi calisacak..:4::4:

Son düzenleme:
ayy benide delirtti yasakhayalim ya hayalotuma niye oyle yapiyolar valla sinir oldumm :26:

yasakhayalim benim gobegim cikti ya :26:

loorim habbitem bendede hemen cikardi:1:..ama obebek degill:27:gaz derler ama benim öyle sorunumda olmazdi...doktor olur gaz sisiligidir demisti bana.....merak etme sen bazilarinda hemen öyle göbek cikarrr:16::16:

Son düzenleme:
loorim habbitem bendede hemen cikardi:1:..ama obebek degill:27:z derler ama benim öyle sorunumda olmazdi...doktor olur gaz sisiligidir demisti bana.....merak etme sen bazilarinda hemen öyle göbek cikarrr:16::16:

habibtem bizde irsi hemen cikiyo gobek yandim simdiden 3 aylik gibi:49:

Back
X