- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.621
iyi geceler can dostlarımmmmmmmm![]()
nasılsnz bakımmm ?
edammm hosgeldin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler can dostlarımmmmmmmm![]()
nasılsnz bakımmm ?
edammm hosgeldin..kiz bak istenince geliniyomus demiiii
bi ara hic gelmemistinnn
![]()
Hanımlar iyi akşamlar bu akşam döktürdüm eşimin terfisini kutlucagız hadi gelin sarmalar borekler anam pılav yandı gıttım
canım zamanım olsa hemen gelıyorum zaten suan zamanım oluyor gelıyorum bırakırmıyım sız ben yaa ck sevdm hepınız candansınız alıskanlık yapıyorsunuz bana![]()
haha ...
Yarın BAT tarihim.. ve ben dayanamayıp bu sabah test yaptım.. yine olmadı( bütün gün gergindin,sinirlerim tavan durumda kesin yarın kırmızılar gelicek yine :'(((
ayiptir söylemesi bizi tadan bidaha birakamiyooogel kuzucugum her zaman gel iki cift laf edelimm
![]()
shekerimm kuzum benim dur bi sinirlenmeee:26:düzenlimidir reglinn..bide ne zamandir deniyosunuzzz![]()
hahahagelicem tabi biz bir aileyız bırbırımıze herzaman muhtacız
burada dertleşmek benım ıcımı ferah tutuyo en azından tesellımı alıyorum sızlerden stres yapmıyorumm .. seviyorum siziya
![]()
edamm kusura bakma kuzum benim ilk baslarda söyledin ama ben unuttum ya sen ne zamandir istiyodun bide nereliydinnnnsimdi istanbuldamisinn
![]()
canımmm biz eylülden ıtıbaren bebıs dusunmeye basladık 1 yıl korunduk fakat esım rahatsızlandı tam verımlı o ıstegımızı gerçeklestıremedık tam olarak 2 aydan berı duzenlı ılıskı var .. buarada istanbul deıl balım ben samsun :)) sen ?????
edammm daha yolun basindaymisinizzzzzinslalah kuzucugunuz fazla bekletmeden gelirrrr
ben ankaraliyim ama almanyadayimmm![]()
oyle hayatım ama ınsanın ıcıne olur olmaz suphe dusuyor bazılarının ılk hamlede oluyor bızım nıye ole olmuyor sorun var dıye suphele kapılıyoruz ama bakalım ıcımı temız tutucam ya nasıpppp...canım sen kaç yasndasın nezamandır bebek dusunuysn
uzak olmasam gelirdim aysimamm
nereye terfi etti hayirli olsunnn![]()
yaw sen bakma o hemen hamile kalanlara herkeste öyle olmuyo malesefffesinin ceketi iyi olanlar bi hamlede hamile kaliyoo,hani diyolar ya ceketi atsam kari hamile kaliyo diyee
olmadi tüm elbise dolabini atmali üzerimizee eslerimiz bize bi ceket yezmezz
....ben 27 yasimdayim..son 3 yildir bebek pesindeyiz..3 yilda 6 bebek kaybim var
![]()
yasak hayalim biz aynı yastaymısız hayatım![]()
hadı yaaa allah yardımcın olsun balım allah onların omrunu suan veya ılerleyen zamanda olucak bebegıne versın yarabbım alalhım senı ddaha fazla uzmez ınsallahhhh sen sabırlı annesın ... allah sabırlıklar versın balımaa.. üzülme tatlım herseyın bı cozumu vardır ..![]()
gel kız gel midem fena şişti benım kuzucuklar bayram etti vallahayatım eşim makina muhendısı terfi etmiş maaşınada zam yapmışlar bebelere ıyı oldu bızdn cok doldurcaklar bezleri
![]()
öyle iste edammmm..allah razi olsun kuzummsu an cözüm pesindeyim..martaa yeniden arastirma isine basliycamm yenidenn
![]()