• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım zamanım olsa hemen gelıyorum zaten suan zamanım oluyor gelıyorum bırakırmıyım sız ben yaa ck sevdm hepınız candansınız alıskanlık yapıyorsunuz bana :16: :52: haha ...

ayiptir söylemesi bizi tadan bidaha birakamiyooo:27::27::27::27::27::27::27::27::27:gel kuzucugum her zaman gel iki cift laf edelimm:1::1::1::1::1:

Yarın BAT tarihim.. ve ben dayanamayıp bu sabah test yaptım.. yine olmadı :(( bütün gün gergindin,sinirlerim tavan durumda kesin yarın kırmızılar gelicek yine :'(((

shekerimm kuzum benim dur bi sinirlenmeee:26:düzenlimidir reglinn..bide ne zamandir deniyosunuzzz:31:

ayiptir söylemesi bizi tadan bidaha birakamiyooo:27::27::27::27::27::27::27::27::27:gel kuzucugum her zaman gel iki cift laf edelimm:1::1::1::1::1:

hahaha :27: gelicem tabi biz bir aileyız bırbırımıze herzaman muhtacız :16: burada dertleşmek benım ıcımı ferah tutuyo en azından tesellımı alıyorum sızlerden stres yapmıyorumm .. seviyorum siziya :52:

shekerimm kuzum benim dur bi sinirlenmeee:26:düzenlimidir reglinn..bide ne zamandir deniyosunuzzz:31:

varya o kırmızıları gormek hayallerın tamamının yıkıldıgı an senı cok ıyı anlıyorum arkadasım ama elbet bırgun olucaktır o bızı yıkamaz bız onu yıkacagız allahın ıznıyle ıcımızı herzaman ferah tutalım stres yapmayalım allaha dua edelım cok cokkk.. üzülme

hahaha :27: gelicem tabi biz bir aileyız bırbırımıze herzaman muhtacız :16: burada dertleşmek benım ıcımı ferah tutuyo en azından tesellımı alıyorum sızlerden stres yapmıyorumm .. seviyorum siziya :52:

edamm kusura bakma kuzum benim ilk baslarda söyledin ama ben unuttum ya sen ne zamandir istiyodun bide nereliydinnnn:27::27::27::27::27:simdi istanbuldamisinn:10::10::10:

edamm kusura bakma kuzum benim ilk baslarda söyledin ama ben unuttum ya sen ne zamandir istiyodun bide nereliydinnnn:27::27::27::27::27:simdi istanbuldamisinn:10::10::10:

canımmm biz eylülden ıtıbaren bebıs dusunmeye basladık 1 yıl korunduk fakat esım rahatsızlandı tam verımlı o ıstegımızı gerçeklestıremedık tam olarak 2 aydan berı duzenlı ılıskı var .. buarada istanbul deıl balım ben samsun :)) sen ?????

canımmm biz eylülden ıtıbaren bebıs dusunmeye basladık 1 yıl korunduk fakat esım rahatsızlandı tam verımlı o ıstegımızı gerçeklestıremedık tam olarak 2 aydan berı duzenlı ılıskı var .. buarada istanbul deıl balım ben samsun :)) sen ?????

edammm daha yolun basindaymisinizzzzz:10:inslalah kuzucugunuz fazla bekletmeden gelirrrr:10::10:

ben ankaraliyim ama almanyadayimmm:27::27::27::27:

edammm daha yolun basindaymisinizzzzz:10:inslalah kuzucugunuz fazla bekletmeden gelirrrr:10::10:

ben ankaraliyim ama almanyadayimmm:27::27::27::27:

oyle hayatım ama ınsanın ıcıne olur olmaz suphe dusuyor bazılarının ılk hamlede oluyor bızım nıye ole olmuyor sorun var dıye suphele kapılıyoruz ama bakalım ıcımı temız tutucam ya nasıpppp... :1: canım sen kaç yasndasın nezamandır bebek dusunuysn

oyle hayatım ama ınsanın ıcıne olur olmaz suphe dusuyor bazılarının ılk hamlede oluyor bızım nıye ole olmuyor sorun var dıye suphele kapılıyoruz ama bakalım ıcımı temız tutucam ya nasıpppp... :1: canım sen kaç yasndasın nezamandır bebek dusunuysn

yaw sen bakma o hemen hamile kalanlara herkeste öyle olmuyo malesefff:27::27:esinin ceketi iyi olanlar bi hamlede hamile kaliyoo,hani diyolar ya ceketi atsam kari hamile kaliyo diyee:1::1::1::1::1:olmadi tüm elbise dolabini atmali üzerimizee eslerimiz bize bi ceket yezmezz:9:....ben 27 yasimdayim..son 3 yildir bebek pesindeyiz..3 yilda 6 bebek kaybim var:6:

Son düzenleme:
yaw sen bakma o hemen hamile kalanlara herkeste öyle olmuyo malesefff:27::27:esinin ceketi iyi olanlar bi hamlede hamile kaliyoo,hani diyolar ya ceketi atsam kari hamile kaliyo diyee:1::1::1::1::1:olmadi tüm elbise dolabini atmali üzerimizee eslerimiz bize bi ceket yezmezz:9:....ben 27 yasimdayim..son 3 yildir bebek pesindeyiz..3 yilda 6 bebek kaybim var:6:

hadı yaaa allah yardımcın olsun balım allah onların omrunu suan veya ılerleyen zamanda olucak bebegıne versın yarabbım alalhım senı ddaha fazla uzmez ınsallahhhh sen sabırlı annesın ... allah sabırlıklar versın balımaa.. üzülme tatlım herseyın bı cozumu vardır .. :6:

hadı yaaa allah yardımcın olsun balım allah onların omrunu suan veya ılerleyen zamanda olucak bebegıne versın yarabbım alalhım senı ddaha fazla uzmez ınsallahhhh sen sabırlı annesın ... allah sabırlıklar versın balımaa.. üzülme tatlım herseyın bı cozumu vardır .. :6:

öyle iste edammmm..allah razi olsun kuzumm:6:su an cözüm pesindeyim..martaa yeniden arastirma isine basliycamm yenidenn:10:

resimleri ekleyemedim heyecandan.... ben imkansızlıklar içinde 2 seneyi geçti bebek hasretiyle yanıyorum. Hatta önümüzdeki ay tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. Adetime daha 2 gün var, ovulasyon testi yaptım vee iki çizgi de kopkoyu çıktı!!! dayanamadım tek kalan gebelik testini de yaptım aynı örnekten onda da ikinci çizgi silik pembe çıktı. Sevinçten annemi babamı işte olan eşimi çığlık çığlığa aradım. Ama eşim "bi dur hemen umutlanma kan testi yapalım kimyasal olursa boş gebelik olursa......" diyip umudumu kırdı. şimdi ben hamile miyim değil miyim??? Kimyasal gebelik böyle adete 2 gün kala çıkar diye okudum bir forumda , yıkıldım... Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım 2 yıldır bu anı bekliyordum mutluluğunu yaşayamıyorum içimdeki bu kurttan...Ne yapayım ben....

gel kız gel midem fena şişti benım kuzucuklar bayram etti valla :1: hayatım eşim makina muhendısı terfi etmiş maaşınada zam yapmışlar bebelere ıyı oldu bızdn cok doldurcaklar bezleri :1:

bak görüyonmu kacirdim ben midem bayram edecektii:27:..neyseki senin kuzucuklar yemisss afiyet sifa olsun kuzucuklaraaa:16::16::16:

nasi iyi olmus esinin maasida artmis yaw bosuna dememisler bebekler kismetiyle gelir diyeeee:16::16::16:

Back
X