- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.641
yasakım suan esım dıyor muneccım mıymıs arkadasın 26 subat 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimleri ekleyemedim heyecandan.... ben imkansızlıklar içinde 2 seneyi geçti bebek hasretiyle yanıyorum. Hatta önümüzdeki ay tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. Adetime daha 2 gün var, ovulasyon testi yaptım vee iki çizgi de kopkoyu çıktı!!! dayanamadım tek kalan gebelik testini de yaptım aynı örnekten onda da ikinci çizgi silik pembe çıktı. Sevinçten annemi babamı işte olan eşimi çığlık çığlığa aradım. Ama eşim "bi dur hemen umutlanma kan testi yapalım kimyasal olursa boş gebelik olursa......" diyip umudumu kırdı. şimdi ben hamile miyim değil miyim??? Kimyasal gebelik böyle adete 2 gün kala çıkar diye okudum bir forumda , yıkıldım... Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım 2 yıldır bu anı bekliyordum mutluluğunu yaşayamıyorum içimdeki bu kurttan...Ne yapayım ben....
resimleri ekleyemedim heyecandan.... ben imkansızlıklar içinde 2 seneyi geçti bebek hasretiyle yanıyorum. Hatta önümüzdeki ay tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. Adetime daha 2 gün var, ovulasyon testi yaptım vee iki çizgi de kopkoyu çıktı!!! dayanamadım tek kalan gebelik testini de yaptım aynı örnekten onda da ikinci çizgi silik pembe çıktı. Sevinçten annemi babamı işte olan eşimi çığlık çığlığa aradım. Ama eşim "bi dur hemen umutlanma kan testi yapalım kimyasal olursa boş gebelik olursa......" diyip umudumu kırdı. şimdi ben hamile miyim değil miyim??? Kimyasal gebelik böyle adete 2 gün kala çıkar diye okudum bir forumda , yıkıldım... Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım 2 yıldır bu anı bekliyordum mutluluğunu yaşayamıyorum içimdeki bu kurttan...Ne yapayım ben....
yasakım suan esım dıyor muneccım mıymıs arkadasın 26 subat![]()
canım inşllh hamilesindir.yakında özel bir hastane yokmu git hemen kan ver 1 saat içinde ögrenirsin![]()
yaw keske olsammmmmmsen nerdesin aysimammmmm
![]()
evet yasakım bereketıyle gelıyrlar valla dıyorduk nasıl yetısıriz üç cocuga tam zamanında bu arada 28 gırıcem 26 subatta inş
tabi hamilesin kuzum benimm....ne alakala kimyasaldir ne diye..
o ancak kan testinde belli olur .sen üzülme hamilesin hayirli ugurlu olsun..
rabbim tamamina erdirsinnn....rabbim ne kadar büyük bak kuzucugunu tüp bebege baslamadan göndermisss...
![]()
aam baliklarin 6.hissi kuvvetlidir derler dorumu bilmiyorummmmmm
![]()
canım ne alakaaa kımyasal yaa ovulasyan testınde cıktıysa cıft cızgı apaçık hamilesin oyle sey olmaz bence hayırlı ugurlu olsunn allah tamaamınıda getırsın ....![]()
aam baliklarin 6.hissi kuvvetlidir derler dorumu bilmiyorummmmmm
![]()
bende sonunda 27 girecemmm olsun ayni emsal sayiliriz..ben iki yas fark olsa bile emsal sayarimm
aysimam cinsiyetleri belli oldumu kuzucuklarininnn![]()
evet canım balıklarn hıslerı kuvvetlı benımde hissetıgım cıkar genelınde
canım ne alakaaa kımyasal yaa ovulasyan testınde cıktıysa cıft cızgı apaçık hamilesin oyle sey olmaz bence hayırlı ugurlu olsunn allah tamaamınıda getırsın ....[/QUOT
bana öyle moral oldunuz ki anlatamam. iki kere ovulasyon testi yaptım ikiside koyu koyu çıktı. İki kerede gebelik testi yaptım Laboquık marka, ikinci çizgi pembe çıkıyor ama daha adetime 2 gün var ondan dır dimi? Silik değil bariz pembe ama ilki gibi kıpkırmızı da değil
Aysecolak merhaba,
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir sende.
darisi basina edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kiz bide sen gel cift cizgi diye emiiiiiiiiii![]()
hayatım doktor 17 şubata gun verdi esım cumaya gıdelım dıyor belk el olur dıe
yawrum öncelikle seni dinleyeceğim ben bu ay adetım bıter bıtmez hemen sogan kurune baslayacagım sonrasında onu 15 gun sabah aksam ıcecem bır sonrakı aya sonuc belli olur eger oda olamasa doğruuuuuuuuuuuuuu![]()
doktor amcaya
ama ınsallah gerek kalmz canım yaaa tesekkur ederm duaların ıcın
![]()