• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kaç gel bana balkusum.. :17::17: ben seni götürem :9::9::9: burdakiler duymasın :27::27:

evt adet olunca gel dediler..
dün de yazmıstım sana hatta..
tahliller fln o zaman belli olucak ne zaman ne yapılacağı simdilik bnmde bildiklerim bu kadar ..
bakalım gidince belli olucak hersey :8:

hemen gelıyorum :10::10::10::10::10::10::10:

doktoramı gıdecektın:44::44::44:alaala ben bu geçmişi boşuna okuyorum sanırsam :27::27::27:gıdıcegını okudumda adetın 3.gunu konusmusunuz klnımle o bugun ıcınmıydı:26:nededı peki bitanem:29:

cnm işte bugün yumurtlama takibine başladı.klomen verdi.bide benim rahimde yapısal bozukluk vardı ya onun içinde ameliyat olmana gerek yok .sadece sürekli kontrol altında olcan.düşük veya erken doğum gibi bi risk olursa onunda iğneleri var dedi.Allahın izniyle bişey olmaz dedi.bakalım hayırlısı.beş gün sonra tekrar gitcem bakalım yumurtalarım ne durumda olcak.

hoşgeldin canımm nerelerdeydin sen gitttin liste miste kalmadıııı :53::53::53::53::53:

balım bu msjı yeni gördüm, iki sayfa geri geldim bisey için..görüncede hemmen yazdım..bilgine arz ederim :1::1::1:

hsb cnm saolasın ..:54:
ben mi kayıplardaydım.. :1:
esim izne çıktıydı.. gittğim yerlerde de her yerde nete girmedim.. öle biseler oldu iste..:51:
smdi varım ama haftasonundan itibaren yine çok olamıycam burada..

sen napıyon nasılsın .. :16:
liste mi.. yoğun istek olursa yaparız yine, canınız saolsun.. da sizde yapardınız :29:

Son düzenleme:
hayalotum valla seni tebrik etmek istiorum.. herkesden de öle nasıl haberin oluyor yaww :53::53::53:
sana yılın ödülünü vermek istiomm :9::9::9:

katre1989 nerde biliyon mu :44:

:9::9::9::9::9::65::65:
yok kuzum en son doktora gıtcektı eşide yoktu gorevdeydı dahada gelmedı bende merak edıyom inşallah kotu bıseyı yoktur:26:

Back
X