• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Umut canim sagol gulum bakiyordum sadece toplantidyim :))
İyisindir insallah
Rabbim iyilik versin

Opuyorum hayalotum

öle yakalanırsın işte.. bi bakim kaçim olmazzz :9::9::9:

iyi diyelim iyi olalım.. buna sükür.. sen nasılsın ..amin insaAllah..

niye beni öpmüyon muu.. :5:küstüm iste.. :19::19:
hayalotum çekil aradan balkusum, :17::17: bana yazıyordu, seni öptüü.. hahahahaha :52::52::52::52:

Son düzenleme:

hayalotum çekil aradan balkusum, :17::17: bana yazıyordu, seni öptüü.. hahahahaha :52::52::52::52:

yaw öpüşmekle vakıt kaybetmeyelim:1::1:o beni öptü ben senı opem sen kızçeleri öp:52::52::52::52:

hayalotum çekil aradan balkusum, bana yazıyordu, seni öptüü.. hahahahaha :52::52::52::52:

Kiz yok telden yaziyorum seni ustte optum sandim opnemisim :1: senide opuyorum:54:

yaw öpüşmekle vakıt kaybetmeyelim:1::1:o beni öptü ben senı opem sen kızçeleri öp:52::52::52::52:

anladım cnm.. topluca katlıam yapıcaz demekk kı :17::17::52::52::52:

Kiz yok telden yaziyorum seni ustte optum sandim opnemisim :1: senide opuyorum:54:

yaa bak.. heyecan yaptın.. öpmedin iste.. :5:
tabi gözün hayalotumdaydı, direk onu öptün dime :37:hahahaha :52::52::52::52:

keserim ve papom hoşgeldınız:46::46::46::46:

Hoşbulduk canımm.dr aradı beni yarın gel tiroid yüksek dedi bi de kan ilacı verelim.ama ben zaten yediğim herşeyi çıkarıyorum ayrıca kan ilacı tüpte sıvı var yaa ondan.o beni daha çok bulandırır yaa:18::18:Allah I'm bebişim sağlıklı gelsin de.en sık Dr giden benim yaa kızlar nıye gitmiyonuz ya da ben mi çok gidiyorum bi sürü bişeyler çıkıyor valla:5::5:

Hoşbulduk canımm.dr aradı beni yarın gel tiroid yüksek dedi bi de kan ilacı verelim.ama ben zaten yediğim herşeyi çıkarıyorum ayrıca kan ilacı tüpte sıvı var yaa ondan.o beni daha çok bulandırır yaa:18::18:Allah I'm bebişim sağlıklı gelsin de.en sık Dr giden benim yaa kızlar nıye gitmiyonuz ya da ben mi çok gidiyorum bi sürü bişeyler çıkıyor valla:5::5:

kuzum korkma ya kansız olanlarda içiyo onlardan.eltimde içmişti bak şimdi bebişi 4 yaşında.bişey olmaz rabbımın ıznıyle.sadece doktorunu ıyı dınle ve uygula kuzum oldumu.nasılmıs teyzosum peki:16::16::nazar:

Back
X