• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gunaydin kizlar:16:

Nazimm cok sagol Rabbim sizlerede insallah en kisa zamanda nasip etsin gelmene sevindim:54:

selenim girmemissin iyimisin mide bulantin fln vardi insallah iyisindir:49:

klnumm senide goremiyorum sen nasilsinn gelde muhabbet edelimm:27:

hancegimm senide goremiyorum merak ediyorum noldu geldimi kirmizilar :26:

berayimm gelmiyosun hergun su listeyi bi guncelle istersen :ssz:

gurbetimm calisiyomussun hadi hayirli olsun dikkat et kendine

(Bi kac gundur goremediklerimi yazdimm )

Ben niye yokum diyenler sizleri zaten hergun goruyorumm :27:

gurbetkızçem.. esilam hsgeldiniz ballarım nasılsınız bakim :29:

Son düzenleme:
yaw doru öglenleride görmüyodummmm:27:ben seni gece calisacan saniyodumm..:30::30::30::30:biz iyiyiz canim :46:kendine iyi bak iyi calis bu ayy:27::27::27:

Canim vardiyelerim suan sabit degil, insallah en y akin zamanda sabitlerin bu hafta 14 den 21 kadar calisiyorum , ama evden birazdan cikmam lazim yolum uzun oldugu icin , evede anca geliyorum 22-23 gibi, Allah iyilik versin canlarim , bende kendime iyi bakmaya calisiyorum ..

oo hayırlı olsun cnm isteğin iş oldu yanii çok şükrrr çok sevindimmm:16::16::16::16:

Sagol canim , sukur basladim sonunda .. Baya yorucu oluyor bir kac ay ara verince..

gurbetkızçem çok sevındım işinin olduguna :46::46:ılk yorulursun ama alısırsın kuzum.rabbım kolaylık nasıp etsın kızçeme:54:bende senı cok ozledım:29::29::29::29:

berayım hoşgeldın:46::46::46::46::46:

gunaydın ılhannazım heleşükür merak ettım ya seni:29::29::29:hoşgeldinnn:46::46::46::46:

Sagol canimmmm benimm aynen ilk gunler yoruluyorm birde evin isi var simdi taze ekmegimi yaptim , yarim saate cikacam .... :16::16::16::16:

bu arada gunaydınlar herkese, nasılsınız bakalım ballarımm :54:

Selam canimmmm Sukur iyiyiz calismaya devam insallah sende iyisindir..?:16::16:

Gunaydin kizlar:16:

Nazimm cok sagol Rabbim sizlerede insallah en kisa zamanda nasip etsin gelmene sevindim:54:

selenim girmemissin iyimisin mide bulantin fln vardi insallah iyisindir:49:

klnumm senide goremiyorum sen nasilsinn gelde muhabbet edelimm:27:

hancegimm senide goremiyorum merak ediyorum noldu geldimi kirmizilar :26:

berayimm gelmiyosun hergun su listeyi bi guncelle istersen :ssz:

gurbetimm calisiyomussun hadi hayirli olsun dikkat et kendine

(Bi kac gundur goremediklerimi yazdimm )

Ben niye yokum diyenler sizleri zaten hergun goruyorumm :27:

Evet bu hafta ise basladim hastanede zaten eski isim bir ara duraklamistim .. kendine iyi bak oyy oyy 6 ci haftana girmisin zaman ne cabuk geciyor .. :16::16::16:

Canim vardiyelerim suan sabit degil, insallah en y akin zamanda sabitlerin bu hafta 14 den 21 kadar calisiyorum , ama evden birazdan cikmam lazim yolum uzun oldugu icin , evede anca geliyorum 22-23 gibi, Allah iyilik versin canlarim , bende kendime iyi bakmaya calisiyorum ..

Sagol canim , sukur basladim sonunda .. Baya yorucu oluyor bir kac ay ara verince..

Sagol canimmmm benimm aynen ilk gunler yoruluyorm birde evin isi var simdi taze ekmegimi yaptim , yarim saate cikacam .... :16::16::16::16:

Selam canimmmm Sukur iyiyiz calismaya devam insallah sende iyisindir..?:16::16:

Evet bu hafta ise basladim hastanede zaten eski isim bir ara duraklamistim .. kendine iyi bak oyy oyy 6 ci haftana girmisin zaman ne cabuk geciyor .. :16::16::16:

sevindim canimm senin adina :27: coook sagoll teyzesii ya zaman konusunu gel bi de bana sor cuma randevumuz var bi turlu gelmiyo:52:

aaa asetonum da gelmisss hsgelmis.. nasıl gidiyor.. yoksun ne zamandır :29:

canım sen şimdi hafta sonu ankaraya mı gitcen

iste balım, adet olmayı bekliyorum, bu önümüzdeki günlerde..
olunca gidicem.. hesaplamama göre cmrtesi gibi de.. bakalım. hayırlısı artık:31:
adet günümü bekliom, hiç beklemediğim kadar :52::52::52:

Back
X