• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gunaydin kizlar:16:

Nazimm cok sagol Rabbim sizlerede insallah en kisa zamanda nasip etsin gelmene sevindim:54:

selenim girmemissin iyimisin mide bulantin fln vardi insallah iyisindir:49:

klnumm senide goremiyorum sen nasilsinn gelde muhabbet edelimm:27:

hancegimm senide goremiyorum merak ediyorum noldu geldimi kirmizilar :26:

berayimm gelmiyosun hergun su listeyi bi guncelle istersen :ssz:

gurbetimm calisiyomussun hadi hayirli olsun dikkat et kendine

(Bi kac gundur goremediklerimi yazdimm )

Ben niye yokum diyenler sizleri zaten hergun goruyorumm :27:

gurbetkızçem.. esilam hsgeldiniz ballarım nasılsınız bakim :29:

Son düzenleme:
yaw doru öglenleride görmüyodummmm:27:ben seni gece calisacan saniyodumm..:30::30::30::30:biz iyiyiz canim :46:kendine iyi bak iyi calis bu ayy:27::27::27:

Canim vardiyelerim suan sabit degil, insallah en y akin zamanda sabitlerin bu hafta 14 den 21 kadar calisiyorum , ama evden birazdan cikmam lazim yolum uzun oldugu icin , evede anca geliyorum 22-23 gibi, Allah iyilik versin canlarim , bende kendime iyi bakmaya calisiyorum ..

oo hayırlı olsun cnm isteğin iş oldu yanii çok şükrrr çok sevindimmm:16::16::16::16:

Sagol canim , sukur basladim sonunda .. Baya yorucu oluyor bir kac ay ara verince..

gurbetkızçem çok sevındım işinin olduguna :46::46:ılk yorulursun ama alısırsın kuzum.rabbım kolaylık nasıp etsın kızçeme:54:bende senı cok ozledım:29::29::29::29:

berayım hoşgeldın:46::46::46::46::46:

gunaydın ılhannazım heleşükür merak ettım ya seni:29::29::29:hoşgeldinnn:46::46::46::46:

Sagol canimmmm benimm aynen ilk gunler yoruluyorm birde evin isi var simdi taze ekmegimi yaptim , yarim saate cikacam .... :16::16::16::16:

bu arada gunaydınlar herkese, nasılsınız bakalım ballarımm :54:

Selam canimmmm Sukur iyiyiz calismaya devam insallah sende iyisindir..?:16::16:

Gunaydin kizlar:16:

Nazimm cok sagol Rabbim sizlerede insallah en kisa zamanda nasip etsin gelmene sevindim:54:

selenim girmemissin iyimisin mide bulantin fln vardi insallah iyisindir:49:

klnumm senide goremiyorum sen nasilsinn gelde muhabbet edelimm:27:

hancegimm senide goremiyorum merak ediyorum noldu geldimi kirmizilar :26:

berayimm gelmiyosun hergun su listeyi bi guncelle istersen :ssz:

gurbetimm calisiyomussun hadi hayirli olsun dikkat et kendine

(Bi kac gundur goremediklerimi yazdimm )

Ben niye yokum diyenler sizleri zaten hergun goruyorumm :27:

Evet bu hafta ise basladim hastanede zaten eski isim bir ara duraklamistim .. kendine iyi bak oyy oyy 6 ci haftana girmisin zaman ne cabuk geciyor .. :16::16::16:

Canim vardiyelerim suan sabit degil, insallah en y akin zamanda sabitlerin bu hafta 14 den 21 kadar calisiyorum , ama evden birazdan cikmam lazim yolum uzun oldugu icin , evede anca geliyorum 22-23 gibi, Allah iyilik versin canlarim , bende kendime iyi bakmaya calisiyorum ..

Sagol canim , sukur basladim sonunda .. Baya yorucu oluyor bir kac ay ara verince..

Sagol canimmmm benimm aynen ilk gunler yoruluyorm birde evin isi var simdi taze ekmegimi yaptim , yarim saate cikacam .... :16::16::16::16:

Evet bu hafta ise basladim hastanede zaten eski isim bir ara duraklamistim .. kendine iyi bak oyy oyy 6 ci haftana girmisin zaman ne cabuk geciyor .. :16::16::16:

sevindim canimm senin adina :27: coook sagoll teyzesii ya zaman konusunu gel bi de bana sor cuma randevumuz var bi turlu gelmiyo:52:

aaa asetonum da gelmisss hsgelmis.. nasıl gidiyor.. yoksun ne zamandır :29:

kolay gelsin balım benim.. çalısmak güzel sey bazı zaman :29:Allah yardımcın olsun :16:

iyiyim diyelim.. sükür ki.. adet olmayı bekliyorum :31:

canım sen şimdi hafta sonu ankaraya mı gitcen

iste balım, adet olmayı bekliyorum, bu önümüzdeki günlerde..
olunca gidicem.. hesaplamama göre cmrtesi gibi de.. bakalım. hayırlısı artık:31:
adet günümü bekliom, hiç beklemediğim kadar :52::52::52:

cnm benim dün gittim işte.klomen ve folik asit verdi.5 gün sonra gel dedi.p.tesi bidaha gidicem bakalım hayırlısı dua edin nolur.

cok iyi hadi bakalimm dualarim sizlerle insallah kisa zamanda guzel haberlerini aliriz seninde sevindim ya :16:

olunca gidicem.. hesaplamama göre cmrtesi gibi de.. bakalım. hayırlısı artık:31:

siki siki calistin mi bari :ssz:

hayırlısı olsun cnm.bu sefer gittiğinde dr. istemese bile sen hsg çektirmek istediğini söle dra

Back
X