yanlız şöyle bir durum var gerçekleşen yorumlar cok farklı.meddcezır arkadasımız olayın farkında değildi.açıkçası sen listeyi yaparken madem konu açıldı bu olayda şuçlular meddcezırcım sen ve umudum değildir.liste konusunda bı yanlış hata varsa bu konuda hatalı olan kişiler başta ben sonra kaçakhayalim ve loorımdır ozaman.değerlendirilme yapılacaksa bu konu bu şekil değerlendirilmeli bence.bunuda nerden çıkardın dersen öncesinde belli sebeplerden dolayı umut arkadaşımız gelmemişti topiğe ve liste işine devam edebilirmisin demişti.ve gerçekten yapamıyorum bu işi.benim için zor gerçekten.alıntı yaparken bıle karıstırıyodum kızlar bilir berayım.daha sonrasında günler geçti yeni liste davası cıktı ve o sırada zaten sen bu olayları bılmiyodun ben boyle yaptım bı lıste dedın.ve o esnada kaçakcanbonum loorım ben ve sen vardık hatırlarsan.o sırada sana dıyebılırdım ben vaye loorı arkadasımız lıstemız var kızlar bu lısteden devam edelım dıye.ama nıyeyse demedık .buyuzden hatalı bırılerı varsa 3 kişiyiz.meddcezırım o sırada tatıldeydı ve dunku yazılanlarıda en bas sayfada okuman lazımdı ozaman.yada kaçakcanbonumun o şekil savunma yapması gerekirdi.istememek ayrıdır yerinde olsam gerçekten kaldıgım durumdan rahatsız olup bende yapmak ıstemezdım.ama sunu soylım bunun hatasını kendınde arama.ve listeye umudumla bırlıkte devam etmenızı canı gonulden ıstıyorum kabul edersınız bu benım fıkrımdır tabı.geçen saferde haklı kım haksız kım hep ozelden yazmıstım bu sefer soyluyorum haklı ve haksız kişileri.kendı adıma hepınızden özür dilerim ....