• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

meddcezirim simdi uzuyo olacak ama dün hizlica okudum kadariyla söyle demistin bunun üzerine öyle dedim..umuudm senin listenle cok kisi hamile kaldi ugurumuzdur hurmali topik sana zahmet olmazsa listeyi öne getirirmisin beraya tesekkür ederim dedin aam senin emegin cok fazla demistin..bende o listeyle devam etmek istedigini anladimmm..eger senide yanlis anladiysam sende kusura bakma..ama ben böyle anladimm....berayda seni tanimiyodu adini degilde topik sahibi demek zorunda kalmistimmm yoksa sana meddcezirim demek istemedigimden degil

evet dedim listeyi öne al da bakalım diye...
bunu söylemiş olmam topik sahibeliği yapıpta bu liste devam etcek demek mi oluyo..
Allah aşkına kuzummmmm ben ne zaman bu topik benim mişim gibi davrandım ki??? ben ne zaman bu topikle ilgili şu olcak bu olcak dedim ki.. bi kere mesele liste olsaydı ben umudun listesi devam etcek deseydim tutupta beraya ''benim batım 12 şubat'' yazar mıydım??

diyorum ya tamamen bi yanlış anlaşılma var.bizim kimimiz var bu topicte.bikaç kişi olmasa değil bu topice kk ya takılmam.. sizler varsınız diye geliyorum.eminim diğer arkadaşlarda öle düşünüyordur.:29:

aynen öyle asetonum.. :29:bizim kimimiz var..:29:hele ben burada evim giib hissettiğim için, ilk burya geliyorum.. hep sıcak, samimi dana içten buludğum için..he tmm diğer bska gititğmi topikte var.. yaşadığım olaylara göre gititğim topik var.. mesela subata tüp bebek yaptıranlar topiği..gibi.
ben yine sevdiklerim için gelirim, isteyen yazar, çizer, he duruma göre de her türlü de cvp veririm. gırgırsa gırgır,, ağlamaksa ağlamak.. biri mi üzülüd ona destek olmaya da çalısırım elimden geldğnde, bildiğimce..
hepsi bu.. insaAllah hersey düzelir :29:

aha yakınad yine topikte fazla olamıycam, :50:yine karısmasa topik :52::52:

benim söyleyeceklerim bunlardi... hakkinizi helal edin cok güzel günnlerimizde oldu....rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn

hayır gitmiceksin yasağım.. izin vermiyorum.. :47:
buraya bende, sende hayoltum, medcezirimde. scorpimde.. ve diğer sayamadıklarmda..
hepimiz bebislerimizin resimlerini koymadan gitmicezz ... :5::5::5:yaa ağlatmayın beni yaaa :14::14::14:

yaw ne bilim senin mesajinda okuyunca öyle anladim bu karisiklikta:30:.hakkini helal et....

offff vallahi içim sisti yasağım.. :4::4::4:
ne karısıklıkmıs arkadas yahu bee :47::47:
yeter ulenn dayanamıyom artıkk , kesin gürültüyü :27::27::27::27:
insanda kafa beyin bırakmadınız, bu üste ne tasıyorum bilimyorum yaa.. :9::9:
yeter yaww delirtmeyin beni :47::47::47:

yaw yine başladı umudum ya :14::14:keşke hatırlamasaydım geçtiğini:5::5:
kistimde var ama agrı kesici içsemmiki napsam hala bebek derdındeyım ya:9::9::9:

kuuuzuummm diş ağrısı da çok zor yaa, kıyamammm:30:
minoset veya parol varsa iç onlar hamişlikte de içiliyo... diğerleri kadar tehlikeli değil yanii:16:

hayır gitmiceksin yasağım.. izin vermiyorum.. :47:
buraya bende, sende hayoltum, medcezirimde. scorpimde.. ve diğer sayamadıklarmda..
hepimiz bebislerimizin resimlerini koymadan gitmicezz ... :5::5::5:yaa ağlatmayın beni yaaa :14::14::14:

offff vallahi içim sisti yasağım.. :4::4::4:
ne karısıklıkmıs arkadas yahu bee :47::47:
yeter ulenn dayanamıyom artıkk , kesin gürültüyü :27::27::27::27:
insanda kafa beyin bırakmadınız, bu üste ne tasıyorum bilimyorum yaa.. :9::9:
yeter yaww delirtmeyin beni :47::47::47:

çıktın mı göremedim henüz ama,. bak bir daha söylüyorum yasağım.. geliyo musun suraya gelmiyo musun :47::47:
getirtme beni smdi yabanellere :52::52:
olan oldu geçsin, bitsin. nedir yani.. gelen bisey yok gibi konuşsun yeter artık vallahi .
:42:
küsen, darılan kim varsa atacam surdan he
:37::37::37:

Son düzenleme:
Back
X