- Konu Sahibi medd_cezir
- #39.661
benim söyleyeceklerim bunlardi... hakkinizi helal edin cok güzel günnlerimizde oldu....rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn
gelmiycenmi artık?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim söyleyeceklerim bunlardi... hakkinizi helal edin cok güzel günnlerimizde oldu....rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn
meddcezirim simdi uzuyo olacak ama dün hizlica okudum kadariyla söyle demistin bunun üzerine öyle dedim..umuudm senin listenle cok kisi hamile kaldi ugurumuzdur hurmali topik sana zahmet olmazsa listeyi öne getirirmisin beraya tesekkür ederim dedin aam senin emegin cok fazla demistin..bende o listeyle devam etmek istedigini anladimmm..eger senide yanlis anladiysam sende kusura bakma..ama ben böyle anladimm....berayda seni tanimiyodu adini degilde topik sahibi demek zorunda kalmistimmm yoksa sana meddcezirim demek istemedigimden degil
öle basit bi meltem rüzgarının kumdan kale gibi dostluğumuzu yıkması için bu kadar vakit gecirip üzüntümüzü sevincimizi paylaşmadık biz öle değil mi?![]()
ben böyle düşünüyorum![]()
diyorum ya tamamen bi yanlış anlaşılma var.bizim kimimiz var bu topicte.bikaç kişi olmasa değil bu topice kk ya takılmam.. sizler varsınız diye geliyorum.eminim diğer arkadaşlarda öle düşünüyordur.![]()
bu arada benım topıge gelırken oyle bır diş agrım tutmustuki tek gözümü bile açamıyodum şimdi baktımki geçmiş![]()
yaa hayalotum.. biz adamın öle dis ağrısını bile geçirtirizz
bska neren ağrıyo kuzum söyle![]()
yaw ne bilim senin mesajinda okuyunca öyle anladim bu karisiklikta.hakkini helal et....
hoşbulduk valla![]()
yaw yine başladı umudum yakeşke hatırlamasaydım geçtiğini
kistimde var ama agrı kesici içsemmiki napsam hala bebek derdındeyım ya![]()
yaw yine başladı umudum yakeşke hatırlamasaydım geçtiğini
kistimde var ama agrı kesici içsemmiki napsam hala bebek derdındeyım ya![]()
kuuuzuummm diş ağrısı da çok zor yaa, kıyamammm
minoset veya parol varsa iç onlar hamişlikte de içiliyo... diğerleri kadar tehlikeli değil yanii![]()
tühh .. hadi yaa.. :26:
sık disini geçer dicem, o da olmıycak simdi![]()
hoşgeldin meleeeeekk, sefalar getirdiinnnkusura bakma nolur geç yazdım :26:
hayır gitmiceksin yasağım.. izin vermiyorum..
buraya bende, sende hayoltum, medcezirimde. scorpimde.. ve diğer sayamadıklarmda..
hepimiz bebislerimizin resimlerini koymadan gitmicezz ...yaa ağlatmayın beni yaaa
![]()
offff vallahi içim sisti yasağım..
ne karısıklıkmıs arkadas yahu bee
yeter ulenn dayanamıyom artıkk , kesin gürültüyü
insanda kafa beyin bırakmadınız, bu üste ne tasıyorum bilimyorum yaa..
yeter yaww delirtmeyin beni![]()