- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #39.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn cannıımmm,geldim geldimmm kahvelerimizi içelim temizliğe başlayacağım bitanemm,sen nasılsın gülüm??
Eki Görüntüle 633547 Buyrun cannlarrr afiyet bal şeker olsunn![]()
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
oyyy ellerin dert görmesinnnn canımmmmmmmmmmmmmmçokk ii geldiii valla dünün yorgunluğunu aldııı
malum ben yemek yapmayı bilmedğim için yaparlken savaş çıkıo evdeekendimi paralıyorumm adetaaa
![]()
oyy iyim canım bende işte ttnet maduresi olmuştumm yeni geldm bendeaynı evdeyimmm eve alışıorummm valla çokk güzelmiş evde olmakkk
![]()
Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,Ama çok zevkli dimi sevdiğin adama yemekler yapmak,ben şahsen yorulduğumu bile anlamıyorum:)))Sende zamanla alışırsın şimdi çoook yenisin bitanemm,ama sende seviyorsun mutfakta vakit geçirmeyi:)))![]()
Bende önceki hafta o kadar yoğun bir hafta geçirdimki anlatamam,misafirler oğlumun halvet işleri falan filan bayağı koşturdum geçen hafta şimdide evi toparlamam lazım,ama kahvelerimizi içelim öyle kalkıcam:)))
Evde olmak daha fazla yorar aslında çünkü evin işi hiçbir zaman bitmez bitanemm![]()
hiç gülesim yoktu canım Allah razı olsunn saba saba
ilhan eşim naz ben sen ne yazarsan bana giderr bidenemmm
![]()
ALLAH razı olsun canımmm inşallahhh Rabbim tüm gönğlden gelen duaları kabul esinnn
yeşilide pek sevrimmm çokk güzel olduuuu![]()
Günaydın canımmm,Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar umutcumm![]()
hayırlı olsun canım yaaa sen başla ozaman kıyamam bitirde konuşuruz gene kolay gelsinnn sana![]()
saol hayalim ben çıkmışım sen gelmişin.Günaydın bal kıZçemmmgeçmiş olsun kuzum benimmm
saol kuzum valla çok kötü ama çok tırsıyorumm:18::18:günnnayddınnnn canımmm geçmiş olsunnn yawww :26::26: diş ağrısı klötüdür bilirm çok çektm zamanındaaaa Allah yardımcın olsun inş. ama sen gene de gik doktora öle korkuyla geçermi hiçç![]()
hayırlı cumalar gonzalezım.hepımızın cuması mübarek olsun canlarımgunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
geçmiş olsun gonzalezim sen kurtulmuşun.bende yaklasık 10 senedır gıtmıyorum korkudandicleem.. hayırlısı ile tutunsun anneciğini balım.. dualarımız seninle, Rabbim yardımcın olsunamiinn
gunyadın balım..geçmedi mi halen yaa :26:korkudan ben ne çektim gitmeyim dr a die.. ama 4-5 sene oluyo, dislerim yüzünden bir sene hastene yollarına düstüm..orada her türlü bakım yapıldı.. implanta kadar ..ameliyatlar geçirdim..çok oğrı, ates,ve yüzüm siskinlik geçirdim.. ve çok sükür dislerim artık sağlıkları yerinde
Allahım eksiklerini göstermesin insaAllah
çok zor..
ilhanazz .. kuzum seninde bu adıın yazarken, kaç kere bakıom he yalnıs yazmıyım dieilhannaz mı, ilhanaz mı.. diyip duruyom
saol cnm sanada nasılsın![]()
hayırlı cumalar gonzalezım.hepımızın cuması mübarek olsun canlarımrabbim dualarımızı kabul eder inşallah
geçmiş olsun gonzalezim sen kurtulmuşun.bende yaklasık 10 senedır gıtmıyorum korkudaniğneden korkmamda benim dişim uyuşmuyo 1 defasında adam uyusması için 8 defa iğne vurdu banamısın demedi felç geçircektım nerdeyse
ogunden sonra gıtmıyorum
![]()
esilam hoşgeldin canım![]()
saol balım benimm, balkusumm
bak sana bi takdik vereyim balımm..sakın unutma bunu..
gerçi ben bilerek yapmıyorum, ki artık ruh halim onu gösteriyor kurku dolayısıylaa
ben disçi koltuğunda bayılıyorum balım..disçinin yaptığın görmiyeyim diye, gözümü kapatıyorum..
bilinçaltı korkuları bunlar.. ve gözüm kapalı olunca,
korkudan, 100 kisiden 5 inde görülürmüs bu durum..
o 5 kisiden biri de benim..
bayılıyosun, olay bitiyo
snrada ayıltmak için kolonya ve ayıltma islemleri baslıyo..
kızın biri kanal tedavimi yaparken ben, baktım bitcek gibi değil.. aman dedim umut bayıl gitsin..
ve kızın ödü kopmus..
noldu buna diye..
snar iste etrafıma kızın asistanı ve diğer çalısanlar toplanınca, ayılınca kaldığı yerden baslıyo.
sorup duruyo iyi misin diye, bi kere korkdu ya benden
artık adım hastanede bayılan kız die geçti..
eve gelince abime dedim böyle böyle oldu.. deseydin ya diyo. ben böyle islere bayılırım
![]()
hoşbulduk cnm.bi geçmişe bakayım dedim.işin içinden çıkamadım.
geçmiş çok kalabalık kuzum tek başına korkarsın yamacıma yamacıma gel sen
naptın esilam doktor işini takip nasıl![]()
cnm daha dr gitmedim.p.tesi gidicem bakalım nedicek.sen ne durumdasın şu aşamada dr gidiyomusun?
yok canım benim yine çatlamadan kiste dönüştü yumurtam .kırmızıları bekliyorum anlıycaninşallah gelişmiş ve çatlamıştır canım
![]()