• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

$402482_297072213680802_416056365_n.webpBuyrun cannlarrr afiyet bal şeker olsunn:54:

Günaydınn cannıımmm,geldim geldimmm kahvelerimizi içelim temizliğe başlayacağım bitanemm,sen nasılsın gülüm??

oyy iyim canım bende işte ttnet maduresi olmuştumm yeni geldm bende :16::16::16::16: aynı evdeyimmm eve alışıorummm valla çokk güzelmiş evde olmakkk :21::21::21::21:

Eki Görüntüle 633547 Buyrun cannlarrr afiyet bal şeker olsunn:54:

oyyy ellerin dert görmesinnnn canımmmmmmmmmmmmmm :54::54::54::54::54: çokk ii geldiii valla dünün yorgunluğunu aldııı :23::23::23:
malum ben yemek yapmayı bilmedğim için yaparlken savaş çıkıo evdee :9::9::9: kendimi paralıyorumm adetaaa :31::31:

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn :16::16::16:
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
:52:

Günaydın canımmm,Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar umutcumm:54:

oyyy ellerin dert görmesinnnn canımmmmmmmmmmmmmm :54::54::54::54::54: çokk ii geldiii valla dünün yorgunluğunu aldııı :23::23::23:
malum ben yemek yapmayı bilmedğim için yaparlken savaş çıkıo evdee :9::9::9: kendimi paralıyorumm adetaaa :31::31:

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,Ama çok zevkli dimi sevdiğin adama yemekler yapmak,ben şahsen yorulduğumu bile anlamıyorum:)))Sende zamanla alışırsın şimdi çoook yenisin bitanemm,ama sende seviyorsun mutfakta vakit geçirmeyi:))):9::9:

oyy iyim canım bende işte ttnet maduresi olmuştumm yeni geldm bende :16::16::16::16: aynı evdeyimmm eve alışıorummm valla çokk güzelmiş evde olmakkk :21::21::21::21:

Bende önceki hafta o kadar yoğun bir hafta geçirdimki anlatamam,misafirler oğlumun halvet işleri falan filan bayağı koşturdum geçen hafta şimdide evi toparlamam lazım,ama kahvelerimizi içelim öyle kalkıcam:)))

Evde olmak daha fazla yorar aslında çünkü evin işi hiçbir zaman bitmez bitanemm:4:

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,Ama çok zevkli dimi sevdiğin adama yemekler yapmak,ben şahsen yorulduğumu bile anlamıyorum:)))Sende zamanla alışırsın şimdi çoook yenisin bitanemm,ama sende seviyorsun mutfakta vakit geçirmeyi:))):9::9:

evet canım ben ilkkez yaptığım için hayliyle tariflere bak eksik olmsın aman oldumu tadı nasıl zaten yaparken geriliorumm :16::16::16: ama zevkli oluo vallaa :16::16::16: eşimde beğenince değmen keyfimee :8::8::8::8:

Bende önceki hafta o kadar yoğun bir hafta geçirdimki anlatamam,misafirler oğlumun halvet işleri falan filan bayağı koşturdum geçen hafta şimdide evi toparlamam lazım,ama kahvelerimizi içelim öyle kalkıcam:)))

Evde olmak daha fazla yorar aslında çünkü evin işi hiçbir zaman bitmez bitanemm:4:

hayırlı olsun canım yaaa sen başla ozaman kıyamam bitirde konuşuruz gene kolay gelsinnn sana :54::54::54::54:

Son düzenleme:
:9::9::9::9: hiç gülesim yoktu canım Allah razı olsunn saba saba :16::16::16::16: ilhan eşim naz ben sen ne yazarsan bana giderr bidenemmm :54::54::54::54:

öle ama napim.. :1::1:tmm cnm ben naz diyim sana, hem en kestirme yol bu :9::9::9:
ALLAH razı olsun canımmm inşallahhh Rabbim tüm gönğlden gelen duaları kabul esinnn :16::16::16::16:
yeşilide pek sevrimmm çokk güzel olduuuu :54::54::54::54:

saolasın cnm.. insaAllah dualarımız hep bir :16:

hancekim ellerine sağlık cnm, canım istedi he, yapsam mı ki :69: :1::1:

Günaydın canımmm,Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar umutcumm:54:

saüolasın cnm sanada, iyisindir insaAllah :nazar: babannelik nasıl gidio :9::9:

Günaydın bal kıZçemmm :46::46:geçmiş olsun kuzum benimmm
saol hayalim ben çıkmışım sen gelmişin.:27:eşim beni sabah pcde görünce dişin agrımıyomu dedi rdayken dedi:1:mecbur yataga gırış yaptım:17::17:
günnnayddınnnn canımmm geçmiş olsunnn yawww :26::26: diş ağrısı klötüdür bilirm çok çektm zamanındaaaa Allah yardımcın olsun inş. ama sen gene de gik doktora öle korkuyla geçermi hiçç :6::6::6:
saol kuzum valla çok kötü ama çok tırsıyorumm:18::18:
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn :16::16::16:
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
:52:
hayırlı cumalar gonzalezım.hepımızın cuması mübarek olsun canlarım:46::46::46::46:rabbim dualarımızı kabul eder inşallah:16:
dicleem.. hayırlısı ile tutunsun anneciğini balım.. dualarımız seninle, Rabbim yardımcın olsun :16::16::16:amiinn

gunyadın balım.. :16:geçmedi mi halen yaa :26:korkudan ben ne çektim gitmeyim dr a die.. ama 4-5 sene oluyo, dislerim yüzünden bir sene hastene yollarına düstüm..orada her türlü bakım yapıldı.. implanta kadar ..ameliyatlar geçirdim..çok oğrı, ates,ve yüzüm siskinlik geçirdim.. ve çok sükür dislerim artık sağlıkları yerinde :1:Allahım eksiklerini göstermesin insaAllah:nazar: çok zor..:ssz:

ilhanazz .. kuzum seninde bu adıın yazarken, kaç kere bakıom he yalnıs yazmıyım die :1::1: ilhannaz mı, ilhanaz mı.. diyip duruyom :9::9:
saol cnm sanada nasılsın :16:
geçmiş olsun gonzalezim sen kurtulmuşun.bende yaklasık 10 senedır gıtmıyorum korkudan :1:iğneden korkmamda benim dişim uyuşmuyo 1 defasında adam uyusması için 8 defa iğne vurdu banamısın demedi felç geçircektım nerdeyse:37:ogunden sonra gıtmıyorum :27::27:

ellerıne saglık bıtanem :46::46::46::7::7:benimki bugun şekersiz olsun:9::9:

hayırlı cumalar gonzalezım.hepımızın cuması mübarek olsun canlarım:46::46::46::46:rabbim dualarımızı kabul eder inşallah:16:

geçmiş olsun gonzalezim sen kurtulmuşun.bende yaklasık 10 senedır gıtmıyorum korkudan :1:iğneden korkmamda benim dişim uyuşmuyo 1 defasında adam uyusması için 8 defa iğne vurdu banamısın demedi felç geçircektım nerdeyse:37:ogunden sonra gıtmıyorum :27::27:

saol balım benimm, balkusumm :16::16:
bak sana bi takdik vereyim balımm..:1: sakın unutma bunu.. :1:gerçi ben bilerek yapmıyorum, ki artık ruh halim onu gösteriyor kurku dolayısıylaa :9::9::9:
ben disçi koltuğunda bayılıyorum balım..:17:disçinin yaptığın görmiyeyim diye, gözümü kapatıyorum..:17:bilinçaltı korkuları bunlar.. ve gözüm kapalı olunca, :31: korkudan, 100 kisiden 5 inde görülürmüs bu durum..:29: o 5 kisiden biri de benim.. :52: bayılıyosun, olay bitiyo :9::9::9:snrada ayıltmak için kolonya ve ayıltma islemleri baslıyo.. :9:kızın biri kanal tedavimi yaparken ben, baktım bitcek gibi değil.. aman dedim umut bayıl gitsin..:9::9: ve kızın ödü kopmus..:52: noldu buna diye.. :9::9::9:snar iste etrafıma kızın asistanı ve diğer çalısanlar toplanınca, ayılınca kaldığı yerden baslıyo. :ssz:sorup duruyo iyi misin diye, bi kere korkdu ya benden :52::52::52: artık adım hastanede bayılan kız die geçti.. :52: eve gelince abime dedim böyle böyle oldu.. deseydin ya diyo. ben böyle islere bayılırım :9::9::9:

Son düzenleme:
saol balım benimm, balkusumm :16::16:
bak sana bi takdik vereyim balımm..:1: sakın unutma bunu.. :1:gerçi ben bilerek yapmıyorum, ki artık ruh halim onu gösteriyor kurku dolayısıylaa :9::9::9:
ben disçi koltuğunda bayılıyorum balım..:17:disçinin yaptığın görmiyeyim diye, gözümü kapatıyorum..:17:bilinçaltı korkuları bunlar.. ve gözüm kapalı olunca, :31: korkudan, 100 kisiden 5 inde görülürmüs bu durum..:29: o 5 kisiden biri de benim.. :52: bayılıyosun, olay bitiyo :9::9::9:snrada ayıltmak için kolonya ve ayıltma islemleri baslıyo.. :9:kızın biri kanal tedavimi yaparken ben, baktım bitcek gibi değil.. aman dedim umut bayıl gitsin..:9::9: ve kızın ödü kopmus..:52: noldu buna diye.. :9::9::9:snar iste etrafıma kızın asistanı ve diğer çalısanlar toplanınca, ayılınca kaldığı yerden baslıyo. :ssz:sorup duruyo iyi misin diye, bi kere korkdu ya benden :52::52::52: artık adım hastanede bayılan kız die geçti.. :52: eve gelince abime dedim böyle böyle oldu.. deseydin ya diyo. ben böyle islere bayılırım :9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:umdum cok komık yaaa:52::52::52::52:
bende oturdugum gıbı gözlerimi kapatıyorum ama bayılmadım hiç niye acep:27::27::27::27::27::27::27:ben böyle işlere bayılırım heee allahım ya:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızçeler ben biraz uzanım dün geceden uykusuzum bıde agrım var .belkı uyuyabılırsem bıraz gecer.
gelırım yıne opuyorum hepınızı:54::54:

Back
X