• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyizz canimmm bizzzz cok sukurrrrr doktorum igne verdi resmini yukledim dun sanirim gormedinnn teyzesiiii...elleri ayaklari nasil oynuyordu ayyy allahim sanada en kisa zamanda nasip etsinnnnnn....simdilik iyiyizzz doktorum ogne verdi kucuk bir kistim olusmuss ama gider dedi sorun degil...her ihtimali goz onunde bulunduruyor doktorumm...iyiyizzz sen nasilsinn adetin geldi...doktora gittiniz mi habibtem esinle beraberr...bu arada ne guzell esinle canli muzigeeee gitmissinizz senin adina sevindimmm canimmm....:16::16::16::16:ellerinee saglikkkkkkkkkkkk habibtemmm..

valla bilmiyorum ben de ayşecim bi bakayım senin için amaaa neden çıkıyosun nolsu hayırdırr :53:

uzun hıkaye cnm bosver[/QUOTE]
kzuuum sakıncası yoksa ve çok özel değilse anlatır mısın ne oldu?? neden gitmek istiyosun anlatırsan dinlemee hazırım.. hem biz burda neden varız bitanem

iyiyizz canimmm bizzzz cok sukurrrrr doktorum igne verdi resmini yukledim dun sanirim gormedinnn teyzesiiii...elleri ayaklari nasil oynuyordu ayyy allahim sanada en kisa zamanda nasip etsinnnnnn....simdilik iyiyizzz doktorum ogne verdi kucuk bir kistim olusmuss ama gider dedi sorun degil...her ihtimali goz onunde bulunduruyor doktorumm...iyiyizzz sen nasilsinn adetin geldi...doktora gittiniz mi habibtem esinle beraberr...bu arada ne guzell esinle canli muzigeeee gitmissinizz senin adina sevindimmm canimmm....:16::16::16::16:ellerinee saglikkkkkkkkkkkk habibtemmm..

kuzuuumm dün malum ortalık baya karışıktı.... oyyyy teyzoşu kurban olsun yerim ben onu yaaa, Rabbi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem.. hamiş duası tutar derler, Allah razı olsun habibtemmmmi hayırlısı ile inşşş:16: soğan suyu ve arı sütüne başlıcam ben de.. eşimde keçi boynuzyu kürü falan içicek.. hayırlısı ile olsun artık kuzuuummmmm inşş :16:
memelekette dr.a gittik kuzum, hiç bi sorun yok merak etmeyin olur dedi.. olmazsa 3 ay sonra rahim filmi çekeriz, şimdilik hiç bişeye gerek yok dedi.. Rabbim ne zaman uygun görecek bakalım, neylerse güzel eyler :16:
demek kist oluşmuş çok şükür ki sorun değilmiş kuzum peki neden oluştuğunu söyledi mi bitanem

ben gedim canlarım ama çok kötüyüm çıkıcam hemen:29:
doktora gittik ama giremedim çok ağrıyo şuan.üç dişim birden çürümüştü arkadişlerimden.birbirine yapışmışlar.mecbur adam 3ünü birden cektı ama aglaya aglaya.allahtan ıyı bı doktordu benle bayagı bı konustu.dikiş attılar hep 10 dikişim var ilk defa:27::27::27:
şimdi çıkıyorum agrım bıraz azaldı dıye geldım eşimden zar zor izinn alıp.bakamadım ne var ne yok canbonlar kusuruma bakmayın.
öpüyorum hepınızı ıyı geceler:54::54::54::54::54:

doktora gittik ama giremedim çok ağrıyo şuan.üç dişim birden çürümüştü arkadişlerimden.birbirine yapışmışlar.mecbur adam 3ünü birden cektı ama aglaya aglaya.allahtan ıyı bı doktordu benle bayagı bı konustu.dikiş attılar hep 10 dikişim var ilk defa:27::27::27:
şimdi çıkıyorum agrım bıraz azaldı dıye geldım eşimden zar zor izinn alıp.bakamadım ne var ne yok canbonlar kusuruma bakmayın.

oyy kuzuuumm kıyamama ben sana yaaa:14::14::14: iyi de 3ünü birden ne diye çekti:53: ara aara çekseydi dikişe de gerek kalmazdı ki:30: bitanem çok geçmiş olsunnnn seni çok seviyorum, dua etcem şimdii geçicek ağrıların:16::16::16:
iyi geceler bitanemmmmmmmmm,seni çok seviyorum:16::16::16:

selam kızlar ben geldim nasılsınız elmasekerlerim :16:
bu arada 2gündür çok atesim var..yanıyorum tabir-i caizse :17::17::17::9::9::9:
yarın adet günüm bakalım ne ara gelecek benim kırmızılar :31:
öle sıkıntıdayım yani :ssz:

uffff hayalotum balkusum ..geçmis olsun yaaa :26: .. verdiğim taktiği uygulamadın mı yoksam , :27: bak uygulasaydın, 3 dişi hayatta çekemezdi:52::52:

medcezirim nasılsın kuşum ağrın sızın var mı bacım :1:

Alpınım sevgi kelebeğim geldim :9:

Son düzenleme:
kuzuuumm dün malum ortalık baya karışıktı.... oyyyy teyzoşu kurban olsun yerim ben onu yaaa, Rabbi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem.. hamiş duası tutar derler, Allah razı olsun habibtemmmmi hayırlısı ile inşşş:16: soğan suyu ve arı sütüne başlıcam ben de.. eşimde keçi boynuzyu kürü falan içicek.. hayırlısı ile olsun artık kuzuuummmmm inşş :16:
memelekette dr.a gittik kuzum, hiç bi sorun yok merak etmeyin olur dedi.. olmazsa 3 ay sonra rahim filmi çekeriz, şimdilik hiç bişeye gerek yok dedi.. Rabbim ne zaman uygun görecek bakalım, neylerse güzel eyler :16:
demek kist oluşmuş çok şükür ki sorun değilmiş kuzum peki neden oluştuğunu söyledi mi bitanem
olusurmuss habibtemmmmm ama sorun degil gider dedi...igne vuruluyorum haftada birrrr canim benimmm insallah hicbirine gerek kalmazz hemencecik hamile kalirsinnnnn canim dualarim sizinle...

habibtemmmm kiyamam sana gecmis olsunnnn canim benimmm:16::16::16::16::16: allah baska aci vermesinnnnnn dius agrisi da cok kotu yaaaaa:27::27::27:cok sukur kurtuldun bitanemmmm:16::16::16::16::16:

uffff hayalotum balkusum ..geçmis olsun yaaa :26: .. verdiğim taktiği uygulamadın mı yoksam , :27: bak uygulasaydın, 3 dişi hayatta çekemezdi:52::52:

hosgeldinnnn habibtemmmmmmm insallah adetin gelmezz birtnmmmmm yaaaa...allahimmmm nasip eder sanada bir evlatt hattaaaa daha fazlasiniiii:52::52::52::52::52:

iyiyim bitanemmmmmmm, demek ateş,n var kuzuummm vallaa ateş diyince aklıma bişiler geldi amaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayy kuzuuumm inşşş tüp bebeğe gerek kalamadan hamiş olduğunu öğrenirsin yaaaaaaaaa:46::46::46::46: :16::16::16::16::16:

hosgeldinnnn habibtemmmmmmm insallah adetin gelmezz birtnmmmmm yaaaa...allahimmmm nasip eder sanada bir evlatt hattaaaa daha fazlasiniiii:52::52::52::52::52:

hsb balım benim..gelir cnm yaa.. :31: demin wc gittim,. ascık pembemsi leke vardı peçetede :17: uuc göründüyse, gerisi de görünür, yani ışığı gören geliyo :31:
Allah vere de, tüp islemleri bittikten sonra artık hayırlı sonucu alırım insaAllhta, yksa bnde yine büyük bi yıkım olucak :5:

iyiyim bitanemmmmmmm, demek ateş,n var kuzuummm vallaa ateş diyince aklıma bişiler geldi amaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayy kuzuuumm inşşş tüp bebeğe gerek kalamadan hamiş olduğunu öğrenirsin yaaaaaaaaa:46::46::46::46: :16::16::16::16::16:

çok zor balım yaa.. inan öle bisi olsa, mucize ötesi bise olur.. :40:
artık Rabbim ne nasip ettiyse onu görecez bu bi gerçekte :31:
yani artık olucaksa oluyım de, demin bisiler hissettim, zaten yarın da günüm..
bugünden beri de bavul hazırlama islerini yaptım..çamasr ütü fln.
yarına yolculuğa hazırlık yani.. 3 haftalık maraton baslıycak yani :29:

çok zor balım yaa.. inan öle bisi olsa, mucize ötesi bise olur.. :40:
artık Rabbim ne nasip ettiyse onu görecez bu bi gerçekte :31:
yani artık olucaksa oluyım de, demin bisiler hissettim, zaten yarın da günüm..
bugünden beri de bavul hazırlama islerini yaptım..çamasr ütü fln.
yarına yolculuğa hazırlık yani.. 3 haftalık maraton baslıycak yani :29:
kuzum daha gitmeden olumsuz düşünme lütfeni, iyi düşünelim iyi olsuuunnn :16: ben çooooooooook güzel şeyler hissediyoruummm :16:

gldim canbonlarım :29::29:
izin verdi kocacım bana :16::16:
nasılsınız:54:

biz iyiyiiz dee kuzumm asıl sen nasılsın:25:

gldim canbonlarım :29::29:
izin verdi kocacım bana :16::16:
nasılsınız:54:

hsg balım :46:saolsun enistem seni bizlere verdi :9::9:

bnde şu hani geçen sordun .ya......... ne demek die.. onu bi değistiriyim diyorum .. :1: aklımda bisi var da.. tam bu durumuma uygun olacak hemde :1::1:

Son düzenleme:
Kızlarr İyii Akşamlarr Hepinizee:16::16::16: Sağlıklı,Mutlu Günlerinizz olsunn:48::48::48:
iyi akşamlar canım hoşgeldin:46::46::46::46:
saolll canımmm :16::16::16::16: sanada iyi akşamlar olsunnn :16::16::16:

kızlarrr kimse yok yaww çok vakitsiz geliorumm çokkk :23::23::23::10::10::10::10:
biraz öyle olmuş kuzum :29:şimdi biz burdayız ama sen yoksun :32::32:
Öldüm bittim:)))Kollarım ağrıyooo halılara varıncaya kadar sildim deli gibi temizlik yaptım:)))Mis kokuyo evim kızlarrr buyrun gelin hepberaber kirletelim:))Yemek yapamadım hala yaaa ne yapsam aceba???Eşime söylesem ekmek hamuru alıp gelsede pizzamı yapsam hamuru bile yoğuracak derman kalmadı kollarımda:)))
ohhh mis gibi olmus hancekimin evi:46::46::46:güle güle otur canım:16:
naber kızlar nasılsınız
iyiyiz klnım sen nasılsın:54::54::54:ve teyzoşum nasıl:emir_bebek::nazar:
ya ben iki gündür gelemiyodum bi geriye giittim ama kafam karıştı :27::27: galiba bişiler olmuş:50: topiğe yeni gelen biri olarak hiçbişi anlamadım :50::50: umarım bi sorun varsa tez vakitte düzelir :34: hayırlı akşamlar
aynurum hoşgeldin.geçmiş geçmişte artık kuzum.sorunlar bitti çok şükür:16:
oyy kuzuuumm kıyamama ben sana yaaa:14::14::14: iyi de 3ünü birden ne diye çekti:53: ara aara çekseydi dikişe de gerek kalmazdı ki:30: bitanem çok geçmiş olsunnnn seni çok seviyorum, dua etcem şimdii geçicek ağrıların:16::16::16:
iyi geceler bitanemmmmmmmmm,seni çok seviyorum:16::16::16:
canbonum 10 yıldır korkudan doktora gıtmessen olucagı buydu.ara ara cok agrı vuruyo ama ılaç verdı içiyorum .birde tabı bı fırca yedım anlatamam:9::9::17::17::17:

yaw valla umudum taktiği uygulayım dedım yıne oturdugum gıbı kapadım gozlerımı ama ne agladım anlatamam bır cıglık az ugrasmadı benle.hatta 3 kere sordu bayılmadın dıme deyınce kendıme gelıyorum :1::1::1:bır bayıltmadılar adamı ya:9::9::9::9:
olusurmuss habibtemmmmm ama sorun degil gider dedi...igne vuruluyorum haftada birrrr canim benimmm insallah hicbirine gerek kalmazz hemencecik hamile kalirsinnnnn canim dualarim sizinle...

habibtemmmm kiyamam sana gecmis olsunnnn canim benimmm:16::16::16::16::16: allah baska aci vermesinnnnnn dius agrisi da cok kotu yaaaaa:27::27::27:cok sukur kurtuldun bitanemmmm:16::16::16::16::16:

saol habıbtem benım:46::46::46:suan bıraz ara ara var sadece agrı hap faydasını yeni gosterıyo:29::29::29:amın kuzum diş agrısı kotu habıbtem.ama ınsanın neresı agrıyosa canı orda işte:27::27:

hayırlı gecelerniz olsunnn cancazlarımmm:16::16::16::54::54::54::54:

kuzum daha gitmeden olumsuz düşünme lütfeni, iyi düşünelim iyi olsuuunnn :16: ben çooooooooook güzel şeyler hissediyoruummm :16:

biz iyiyiiz dee kuzumm asıl sen nasılsın:25:

şuanlık iyi hissediyorum kendımı bıtanem:46::46::46:agrıyo ama okadar degıl gecıcek gıbı:46::46::46:canlı müzügemı gıdıceksın nezaman kuzum:52::52::52::52:

iyi akşamlar canım hoşgeldin:46::46::46::46:

biraz öyle olmuş kuzum :29:şimdi biz burdayız ama sen yoksun :32::32:

ohhh mis gibi olmus hancekimin evi:46::46::46:güle güle otur canım:16:

iyiyiz klnım sen nasılsın:54::54::54:ve teyzoşum nasıl:emir_bebek::nazar:

aynurum hoşgeldin.geçmiş geçmişte artık kuzum.sorunlar bitti çok şükür:16:

canbonum 10 yıldır korkudan doktora gıtmessen olucagı buydu.ara ara cok agrı vuruyo ama ılaç verdı içiyorum .birde tabı bı fırca yedım anlatamam:9::9::17::17::17:

yaw valla umudum taktiği uygulayım dedım yıne oturdugum gıbı kapadım gozlerımı ama ne agladım anlatamam bır cıglık az ugrasmadı benle.hatta 3 kere sordu bayılmadın dıme deyınce kendıme gelıyorum :1::1::1:bır bayıltmadılar adamı ya:9::9::9::9:

kusum deseydin ya, bi beni bırakta, bi bayılam :52::52::52:

Back
X