• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah sukur canim benim ,, Allah razi olsun , aft mi diyorsunuz turkcesi .. ama berbat brisey suan bile sersem gibiyim .

Allah razi olsun canim ben maydonozu denedim ama faydasini hic gormedim , vitaminlerime baktirdim hepsi normal geliyor doktorda bulamiyor sorunu , bizim burda o parcayi kesti birde dikis yedim , hastaneye sevk etti muane icin birsey cikmadi ama 3 -4 sene oluyor . yaa bu agizimin yarasi ufak briseye sIkIlIyIm cikiyor .. :50::50:

B12 vitamini eksikilği diyor bitanem..birde strese gelmiyormus bu yara.. birde sigara, cola, asitli seylerden de etkileniyormus.. birde dis macunu yazıyo bi yerde..
insaAllah bi çözüm bulunur kuzum.. geçmis olsun :26:

canım bak egerkı durum bu sekılse benım tandıgım bı komsum var kadıncagızda senelerce cektı.yarın ona bı sorım gorursem eger .sankı ben dıslerınden problem cıkmıstı dıye hatırlıyorum.kadın sanırım 20lik dişini patlatamamıs agzına mikrop yayılıyomus oyuzden.ama yıne tam ogrenmek ıcın bı sorarım senın dişlerinle ilgili b sorunun varmı :44::44:kıyamam ya rabbım tez zamanda şifa versın ınsallah:29::29:

Canim sen bi sor bir zahmet komsuna , ama benim 20lik dislerimi sorunsuz cikti 3-4 sene oncesi ... insallah gecer hemen yaa, canim ben cikiyorum yatacam yorgunum baya hadii herkes ciksin da,, 4000 de bende yer almak istiyorum yaa:50::50::50:

bitanem benim babamda ben kendiş bildim bileli var ağız yarası onda da sürekli çıkar.. önlem için sıklıkla mutlaka gargara yapar, bide merhem tarzı bişey var yaraya onu sürer kapanır... abbam da çok dr.a gitti ama bişe bulamadılar.. vücut kendisi üretiyormuş

Canim kac senedir cekiyorum bende aynen doktorda dedi vucut kendisi uretiyormus tr deki doktorda bana oyle demisti .. gargara ilaci var yaptim mi ben agzim uyusup gidiyor iyicene daha kotu oluyorum ..

ben aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık bebegımı kaybettim kalbi durdu kurtajla alındı 40 gun sonra adet gordum uzerınden 11 sonra gene adet gordum normalmıdır bılen varmı

canım aramıza hoşgeldin :16:çok geçmiş olsun öncelikle rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah:29:kendi adıma bılmıyorum canım.inşallah normal birşeydir :29:

kızlarn bide bakın ne dicem.. hamile kalmak için farklı bi yöntem okudum bgün dier gititğim topikte, gülmekten yarıldık, herkes bisi dedi sonra :9::9::9:

bide .. silkeme tekniği varmıs.. :9::9::9: bunu diyen kız.. bu ay hamile..:1::1: şaşkınlığından ne diyeceğini o da bilmiyo, bööle bakıo....:53::53::53: ve olmus :37::37::37:böyle... :9::9::9: e kan sonucu fln olması gerekenden çok fazla.. 1400 biseyde tam hatırlamadım son rakamlarını... :44::44:
iste herkes alıp verdi bu kızın bu yorumuna..:9::9:
iste nasıl silkeledi.. çok mu silkeledi.. Allahım yarıldım yaaa :52::52::52:

anaamm koptum vallaaa :52::52::52: eşime kahkaha atarak söyledim o şaşkın şaşkın valla mı biz de yapsak mı diyooo:52::52::52::52::52::52::52:

B12 vitamini eksikilği diyor bitanem..birde strese gelmiyormus bu yara.. birde sigara, cola, asitli seylerden de etkileniyormus.. birde dis macunu yazıyo bi yerde..
insaAllah bi çözüm bulunur kuzum.. geçmis olsun :26:

Caniiim benim ki stress den eminim , cunku hastanede calismaya basliyim otomatik olarak stresse giriyorum , cunku yollum uzun 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum bunlari kendi kendime sIkIntI yapiyorum , bu gidislee su 10 sayfayi yapmadan cikmiyacam haa.. 4000 . sayfada yer almak istiyorum .. su halimle bile onu dusunuyorum yaa

Canim sen bi sor bir zahmet komsuna , ama benim 20lik dislerimi sorunsuz cikti 3-4 sene oncesi ... insallah gecer hemen yaa, canim ben cikiyorum yatacam yorgunum baya hadii herkes ciksin da,, 4000 de bende yer almak istiyorum yaa:50::50::50:

Canim kac senedir cekiyorum bende aynen doktorda dedi vucut kendisi uretiyormus tr deki doktorda bana oyle demisti .. gargara ilaci var yaptim mi ben agzim uyusup gidiyor iyicene daha kotu oluyorum ..

tamam kuzum aklımda bı sorucam ona gorebılırsem eger:29:olmadı ararım sen merak etme.ne çıkmıssa bıde o konuda arastırma yaptırırsın canım.dualarım senınle tekrar gecmıs olsun ıyı geceler :54::54:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dur bakem bunu selencelkımde demıstı aacaba oda silkelenmiş olabılırmı :17::17:
neysem ben demıstım benımkınede :17:silkele diye ama ben yapmam kendın silkelen dedi:52::52::52::52::52:

Allahım yarabbim.. :52:dedim bileydim onca yıl silkelettirirdim kendimi... belki bi ay tutardı..:9::9::9:
selencik de mi yapmıs.. vah köftee heç demiyorr bana :37::37:
bi silkele bakam derdim .. onca yorgunluktan sonra.. halı misali.. iki de çırpsın bari diyem de.. :9::9::9::9:
senn adam da iyiymiş he.. kendin silkelen .. hahahahah :52::52::52::52:smdi bisey daha dicem olmaıycak, en iyisi susam :DDD
yaaa takvime bakıpta beni tanıyan çıkar diye yapmıyoru kuzum, bi çok arkadaşım takılıyo bu siteye deee :52:

hadi ya.. tühh :52: e olsun kuzum, yaz bisiler nolcak ki :27::27:
valle beni bilen yok burda.. gezip tozuyorum, tozutuyorumm hahahaha :9::9::9:

ben aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık bebegımı kaybettim kalbi durdu kurtajla alındı 40 gun sonra adet gordum uzerınden 11 sonra gene adet gordum normalmıdır bılen varmı

aramıza hoşgeldin canımmmm :16:
çok üzüldüm kuuzum, tez zamanda yeniden güzel haberlerini alırız inşşşş :16:
bitanem pek bilgim yok ama arkadaşımın düşüğü olmuştu, dr. rahimin kendine gelmesi 2-3 ayı alır demişti... bence aklına çok takılıyosa mutlaka dr.a git.. çünkü streste çok etkiliyo

anaamm koptum vallaaa :52::52::52: eşime kahkaha atarak söyledim o şaşkın şaşkın valla mı biz de yapsak mı diyooo:52::52::52::52::52::52::52:

valla bnde bu aksam dedim benimkine.. o da gülmekten ne diyeceğini bilemedi :52::52::52::52:

hele hayalotumun ki de iyiymis valla, kendin silkelen.. :9::9::9::9::9:
aa ne kaa ayıp dime.. o kadar iş gördün, bide şunun ucundan (ayaklarımdan) tutuversen nolur sankim .. hahahahahah :DDDDDD
balkusum beni vurucakk gider ayak ben :DDDDDD

Son düzenleme:
tamam kuzum aklımda bı sorucam ona gorebılırsem eger:29:olmadı ararım sen merak etme.ne çıkmıssa bıde o konuda arastırma yaptırırsın canım.dualarım senınle tekrar gecmıs olsun ıyı geceler :54::54:

Sagol canim ben buralardayim ciktigim filan yok yaa.. bilerek gec yatacam ki sabah gec kalkiyim:34::34:

canbonlarım ya ben yavaştan kaçıyorum artık :34:
yarın gorusuruz ınsallah umdum yarın gelcen nasılsa cıkmadan ama olursa eger gelemessen gorusemesek hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel gonzalezım:16:rabbım gonlundekını versın emeklerınızı bosa cıkartmasın ınsalalh bol bol dua oku cannım.dualarım senın le olcak:54:inşşalh hayılrı guzel haberlerle doneceksın.umudunu yıtırme sakın oldumu kuzum.senı cok sevıyorum allaha emanet ol:29::29::29:
meddcezırım yarın konusuruz ınsalah canım.ama yarın annemlere gıtcez akşam orda kalırız pazar akşamına donucem kısmetse.konusurz yıne bıtanem
ıyı geceler kızçelerim sizi seviyorum bol sohbetler sızlere:54::54::54::54::54:

cnmm çokk geçmis olsun.. insaAllah sağlıklı nesiller verecektir Rabbimm.. vardır bunda da bi hayır..:26:
ama bunla ilgili ne bi tecrübem var, diyeceklerim arasında insaAllah yalnıs anlasılcak birsey demem :26:
cünkü ne namile kaldım, ne düsük yaptım, ne kürtaj oldum.. yine de Allah göstermesin, kimseye de...

cnm illa ki bi değisiklikler gösterecektir vücudun normale dönene kadar, insaAllah yakın zamanda hersey düzelir.. üzülmee cnm, bizler ne kadar üzülsekte, hersey olucağına varıyo.., :26:imtihan dünyası, elimizden birsey gelmiyo maalesef ..

valla bnde bu aksam dedim benimkine.. o da gülmekten ne diyeceğini bilemedi :52::52::52::52:

hele hayalotumun ki de iyiymis valla, kendin silkelen.. :9::9::9::9::9:
aa ne kaa ayıp dime.. o kadar iş gördün, bide şunun ucundan (ayaklarımdan) tutuversen nolur sankim .. hahahahahah :DDDDDD
balkusum beni vurucakk gider ayak ben :DDDDDD

yaw umudum ben adamı silkelesem daha iyi olmazmı acep :9::9::9::9:birazda utandım ya:17::17::17:ama bak çıkarayak kaşıntım varki geri döndüm:9::9::9::9:

aramıza hoşgeldin canımmmm :16:
çok üzüldüm kuuzum, tez zamanda yeniden güzel haberlerini alırız inşşşş :16:
bitanem pek bilgim yok ama arkadaşımın düşüğü olmuştu, dr. rahimin kendine gelmesi 2-3 ayı alır demişti... bence aklına çok takılıyosa mutlaka dr.a git.. çünkü streste çok etkiliyo

hosbulduk canım benım ya gttım doktora bı surusey soyledı dogum kontrolhapıı kullan 2 ay dedi ama kullanmıycam cok tesekkurler ıigilendıgın ıcın allah hepimize hayırlı saglıklı bebekler ersın ılk bebegımdı bıdaha yasamam inşallah

canbonlarım ya ben yavaştan kaçıyorum artık :34:
yarın gorusuruz ınsallah umdum yarın gelcen nasılsa cıkmadan ama olursa eger gelemessen gorusemesek hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel gonzalezım:16:rabbım gonlundekını versın emeklerınızı bosa cıkartmasın ınsalalh bol bol dua oku cannım.dualarım senın le olcak:54:inşşalh hayılrı guzel haberlerle doneceksın.umudunu yıtırme sakın oldumu kuzum.senı cok sevıyorum allaha emanet ol:29::29::29:
meddcezırım yarın konusuruz ınsalah canım.ama yarın annemlere gıtcez akşam orda kalırız pazar akşamına donucem kısmetse.konusurz yıne bıtanem
ıyı geceler kızçelerim sizi seviyorum bol sohbetler sızlere:54::54::54::54::54:

tmm saolasın kusum, bnde çıkacam zaten... dileklerin için de, tsk ederim.. snde her daim dualarımdasınızz :16:
yine yarında gelmeye çalıscam çıkmadan :29:
bnde seni çok seviom balkusum, öpüyorum yanakısından, disini ağrıtmamm yavaş öperim bu kezz :17::17::9::9::9:
tkrar geçms olur insaAllah, snde Allah'a emanet ol balım :54::54::54:

yaw umudum ben adamı silkelesem daha iyi olmazmı acep :9::9::9::9:birazda utandım ya:17::17::17:ama bak çıkarayak kaşıntım varki geri döndüm:9::9::9::9:

artık boyut olarak hanginiz silkelese olur bilemem de.. amman dikkatli silkelenin ha, yan tarafa silkelese eğik meğik bi taarfınız kırılır mazaAllah :9::9:

Back
X