bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!
Ayse geçmis olsun hayırdır kuzum , neden böyle oldunuz daha bir yılda

hadi biz böyle olmaya basladık desem. yeridir 15 yılımızı bitircez.. şaka gibi gelse de insana bi anda..:44:
ama yinede bi ortak nokta bulmaya çalısıyoruz..
aksamları çay demlediğimde.. yine tv de bakcak, konuscak illa ki bisey buluyoruz.. belgesel, yarısma.. vs. çayımlız bitince de, ya ben pc ye geçiorm ya esim, ben bska isim varsa eğer. o geçiyo..yani hersey karsılıklı.. bekarken olduğun giib olmuyo ki..
ben çok küçük yaşta evlendiğim için, gerçek hayatı bu evliliğimde öğrendim..
bak bende bulunduğumuz yer itibariyle küçük bi yer burası, öle iki hava aliim yapamıyorum, anca çok sıkılıdğımda bska yerlere kalmaya gönderiyo esim..ve buradakilere ne gidiyorum..ne de onlar çok geliyor bana.. cünkü buna izin verdiğim müddetçe gelecekler.. ve zamanla da arayı açtım..
cünkü küçük yer oldğu için buradakilerin gördüm ki beyinleir de küçük.. insanı sorgu sual.. deli ediyorlar..
ve evimde tek eğlencem, burada sizler varsınız.. iki konusuyorum, eğleniyorum.. ev işimi erteliyorum yeri geldi mi..
ama isse esim bunları bilidği için, burada da ne konusulduğunu bildiği için izin veriyor..
bnce bunları da diyebilirsin, yada konusmaya çalıs bi sekilde.. seni anlaması lazım kuzum.. daha simdiden böyle olmaz ki.. :26: