• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

uzun hıkaye cnm bosver
kzuuum sakıncası yoksa ve çok özel değilse anlatır mısın ne oldu?? neden gitmek istiyosun anlatırsan dinlemee hazırım.. hem biz burda neden varız bitanem[/QUOTE]

bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!

yaw ben tersten anlamısım cümleyı gurbet kızçem kusuruma bakma:9::9:yediğim morfinlerden sonra bugün olan yarım aklımda gitti bayılmak bıle nasıp olmadı o koltukta:9::9::9::9::9:

o kaaa takdik verdim sana kuzum, bi beceremedin bayılmayı :27::27::27:
bak ben gelem, sana öğretem nasıl bayılınır :9::9::9::9:ama snde krkma he..:53: :37::37: böle oluyom sonra:52::52::52:

kızçelerim 4000e cok az kaldı ama ben cıkmak zorundayım ya:5::5::5:
ilaçlarımı içim de yatım eşim başımda alcam bak onu elınden dıyıp duruyo:27::27::27:
benım adımıda yazın bak 4000e buda hayalot için deyin nolurrrrrr:52::52::52::52::52::52:
sizleri sevıyorum ıyı geceler canbonlarım:54::54::54::54::54:

:9::9::9:
o kaaa takdik verdim sana kuzum, bi beceremedin bayılmayı :27::27::27:
bak ben gelem, sana öğretem nasıl bayılınır :9::9::9::9:ama snde krkma he..:53: :37::37: böle oluyom sonra:52::52::52:

kuzum 3kere hayallere daldım doktor hıssettımı ne bayıldınızmı kendındemısın dıye sordu kendıme geldım:1::1:hatta o an dedımkı umudum senın takdık ıse yaramadı bayılamıyom dedım.:9::9::9::9:
sonra bı acı bır aglama yıne dedım bı bayılam yıne olmadı:27::27::27::27:
en sonunda dikişler atıldı artık .bu işe bi bayılamadım arkadaş:52::52::52::52::52:
haydık çıktım artık 4000e benı yazın haaaa onan gore yarın okuyacam:9::9::9::9:bol sohbetler:54::54::54::54::54:

kzuuum sakıncası yoksa ve çok özel değilse anlatır mısın ne oldu?? neden gitmek istiyosun anlatırsan dinlemee hazırım.. hem biz burda neden varız bitanem

bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.![/QUOTE]

bitanem beniimmmm, evlenmeden önce de böyle miydi yoksa evlendikten sonra mı oldu.. malesef eşler evlendikten sonra farklı sebeperden dolayı değişiyo işte:53:
kuzum eşini karşına alıp bu hissettiklerini konuştun mu hiç onunla... hem bitanem madem kendini böyle kötü hissediyosun, burdan ayrılmayı neden düşünüyosun... biz burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz içimizi döküp sorunlarımıza çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz... insanlardan uzaklaşarak sorunlarını halletmek yerine üyütürsün kuzuummm:5::5:

kuzum 3kere hayallere daldım doktor hıssettımı ne bayıldınızmı kendındemısın dıye sordu kendıme geldım:1::1:hatta o an dedımkı umudum senın takdık ıse yaramadı bayılamıyom dedım.:9::9::9::9:
en sonunda dikişler atıldı artık .bu işe bi bayılamadım arkadaş:52::52::52::52::52:
haydık çıktım artık 4000e benı yazın haaaa onan gore yarın okuyacam:9::9::9::9:bol sohbetler:54::54::54::54::54:

iyi geceler hayalotuuuummmm, iyi bak kendine :16:
ayy yazmaz olur muyuz, her ne kadar netle savaşsam daa 4000 olmadan gitmem arkadaaaşşş:32::32::32::32::32:
çooooooooook seviyorum snei canımın içi, Allah rahatlık versinn :54:

bı sakıncası yok cnmm ... ne olablır kı esımın sacma sapan kıskanclıkları onu yapma bunu gıyme sunu surme gıtme konusma .......... kafayı yıcem ya evde tek basımayım hıc arkadaslarımla gorusmuyorm ıstemıyo dıye gıtmıyorm kımsyı eve cagırmıyorum ıstemıyo dıye yınede olmuyo gelıyo eve tv karsısına bı gecıyo yatana kadar hıc muhabbet yok afedersınız ama kendımı mal gıbı hıssedıyorum 1 senelık evlıyız ama 10 senelık evlı gıbı tavırları ALLAHm sabır versın bana baska bısey demıyorum hastaneye laf edıyo yok su kadar para verdm sunu yaptm bunu yaptım yok kızlar yok iyice bunaldm öncelikle yaknızlıkltan cok bunaldm.!

Ayse geçmis olsun hayırdır kuzum , neden böyle oldunuz daha bir yılda :29:
hadi biz böyle olmaya basladık desem. yeridir 15 yılımızı bitircez.. şaka gibi gelse de insana bi anda..:44:
ama yinede bi ortak nokta bulmaya çalısıyoruz..
aksamları çay demlediğimde.. yine tv de bakcak, konuscak illa ki bisey buluyoruz.. belgesel, yarısma.. vs. çayımlız bitince de, ya ben pc ye geçiorm ya esim, ben bska isim varsa eğer. o geçiyo..yani hersey karsılıklı.. bekarken olduğun giib olmuyo ki..
ben çok küçük yaşta evlendiğim için, gerçek hayatı bu evliliğimde öğrendim..
bak bende bulunduğumuz yer itibariyle küçük bi yer burası, öle iki hava aliim yapamıyorum, anca çok sıkılıdğımda bska yerlere kalmaya gönderiyo esim..ve buradakilere ne gidiyorum..ne de onlar çok geliyor bana.. cünkü buna izin verdiğim müddetçe gelecekler.. ve zamanla da arayı açtım..
cünkü küçük yer oldğu için buradakilerin gördüm ki beyinleir de küçük.. insanı sorgu sual.. deli ediyorlar..
ve evimde tek eğlencem, burada sizler varsınız.. iki konusuyorum, eğleniyorum.. ev işimi erteliyorum yeri geldi mi..
ama isse esim bunları bilidği için, burada da ne konusulduğunu bildiği için izin veriyor..
bnce bunları da diyebilirsin, yada konusmaya çalıs bi sekilde.. seni anlaması lazım kuzum.. daha simdiden böyle olmaz ki.. :26:

gurbetkızçem geçmişe mi daldınnnnn.... bence boşa okuma kuzuumm, sen de işin içinden çıkamazsın sonraaa:9:

kızçelerim 4000e cok az kaldı ama ben cıkmak zorundayım ya:5::5::5:
ilaçlarımı içim de yatım eşim başımda alcam bak onu elınden dıyıp duruyo:27::27::27:
benım adımıda yazın bak 4000e buda hayalot için deyin nolurrrrrr:52::52::52::52::52::52:
sizleri sevıyorum ıyı geceler canbonlarım:54::54::54::54::54:

almasın ya.. enisteme slm söylee :5::5: Allahım beni gören yalnıs anlıycek he smdi , bide esine slm yolluyo derler simdik :9::9::9:
Canlarım az önce net gitti yaaa, ondan yazamadım k. bakmayıııınnnn:10:

temeemmmm :29::29:

bak iste..
gözlerin kapalı..
<<<kendimde değilim.. hatta bayılıyom sanki ..<<<<< dicekdin :27::27::27:
Allahım su balıma bak sen.. dsçi koltunda bile beni düsünüyo :9::9::9:
nyse .. bayılman bi sonra ki dsçi kltuğuna kaldı :52::52::52:
yazam seni balkusum yazamm :29::29:

evt demin bnmde aklıma geldi, nerde diye. :26:
hayalot bilirdir, o herseyi biliyo. :27::27::27:

bu arada hayalot demisken, hani beni yazın yarın okuycam dedi ya.. :27::27:
ascık çekistirem balkusumu, o yokkene :27::27::27:

bi sorunu yoktur inş balımın yaaa, bak çok takıldı aklıma:44:

keserim hancekim vee meleklerim gelmişşşşş :16:
hoşgeldiniz canlarım nasılsınıııızzz :16:

hancekiimm geliininle aran nasıll:34:

Son düzenleme:
yıkılmadımm :24: ayaktayım :24: dertlerimle basbasaaayııımm:24:
zalimlereee :24: kötüleree:24: yenilmedim buradayımm :24:

aksam yemeğimi 5 gibi yemisdim.. smdi de acıkdım bu saatde de bisi yenmez ki napsam ki :29::29:

Back
X