• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin canımmm cümlemizeeee..oyy bizimkiler bir doğuracak deseneeeee..ardından da biz giderizinşallah tatlımmmmm:49::49::49:

ayyyy amin kuzum amiiinn inşallaaaaahhhhhhh:16::16::16::16::16::16:
yaa bide bu kk de dolanırken adaçayı yağı(acı elma) ile hamile kalanlara rastladım.. bugün adaçayı yağı da aldım amaaa içime kurt düştü ya tahriş edersem bi taraflarımı :17:

ayyyy amin kuzum amiiinn inşallaaaaahhhhhhh:16::16::16::16::16::16:
yaa bide bu kk de dolanırken adaçayı yağı(acı elma) ile hamile kalanlara rastladım.. bugün adaçayı yağı da aldım amaaa içime kurt düştü ya tahriş edersem bi taraflarımı :17:

cnm yaa ilk defa senden duyuyorum valla iyi araştır netten falan bak..sonra Allah korusun başına iş açmaaaa:26::26:
tatlım ben yatıyorum..sabah kahvaltıya misafirim..öpüyorum hepiniziiiiiii:54::54:

cnm yaa ilk defa senden duyuyorum valla iyi araştır netten falan bak..sonra Allah korusun başına iş açmaaaa:26::26:
tatlım ben yatıyorum..sabah kahvaltıya misafirim..öpüyorum hepiniziiiiiii:54::54:

valla çoook okudum burda kuzum ama kafam karıştı doğrusu tahriş etmekten korkuyorum :17: tamponun ucunu batırıp, gece koyup yatmışlar..iltihap falan söküyomuş tıklaı tüpleri falan açıyomuş... bir sürü insan hamile kalmış bu yöntemden sonra ama :44::44::44::44: bilemedim ben de...
iyi geceler sana bitanemmm, kolay gelsin şimdiden öpüyorumm :54::54::54::54:

:10: Canlarımmm ben kaçtııııııııııım:10:
kocişimle çay keyfi yapcazzzz:7:

sonra yine gleemye çalışırııımm öpüyorum hepinizii gelemezsem de şimdiden iyi gecelleeerrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54::54::54::54:

hanımlar bugune bugun 2 paşa annesıyım tekı goremedik daha iyi aksamlarr
canım tebrık ederım rabbım nazarlardan saklısın inşallah:16::16::16:3.üde gonlunden ne gecırıyosan o olsun inşallah.hepsının saglıgı yerınde olsun aysımam benım:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

nefis gozukuyor keserım ellerıne saglık tarıfı aldım bende:9::9::54:

canlarım ben annemden dondum 4010 da kaldım sayfa olarak yazıyımda buraya unutmım :52::52::52::52:
inşallah sizlerde iyisinizdir.biraz işlerim var akşam gelırım öpüyorum hepınızı bıtaneler:54::54::54:

canlarımmmm ben bu sabah teyze oldummmmm..kankamın gece suyu gelmiş..sabah 8 de girmiş doğuma 9 da doğurmuş çok şükürrrrrr..gece 4 ten beri uyku tutmadı beni de..ama yeğenimi yarın görebileceğimm..üzülüyorum fakat doğum yaptığı hastane çoook uzakta ve geçen hafta eşim arabamızı sattı..şirkette eni araç vermedi hala..off off valla içime dert ıoldu bi yandan ama bi okadar da mutluyum yaaa..ne güzel bir duyguymuş....inşallahh annelik te nasipolur bizlere..o kimbilir nasıl bir heyecandır..

bu arada kırmızılarım da geldi çok bekletmeden canlarım..attık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzz:17::17::17:
yeni bat 16 mart zannediyorummm:26:

ohhh masallah kekler ypilmis ellerinize saglik cok hos gorunuyorlarrrr :46::46::46::46::46::46:

scorpimmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hsgeldnnn canim benimmmmmmm allahimmm sanada nasip etsinnnnn bitanemmmmmm...en kisa zamandaaaaa :26::26::26::26::26::26:

:27::27::27: anlaşamadığım olursa aman hiç olmasın diorum ben bazenn benimde var hayalimde çocukları çok kadıncağılar küçük aslında yaşıtızda anam kız çocuğu var Allah ın gücüne gitmesin ama çokkk yaramasss :27::27::27::27: evde dağıtcaklarrr anasıda çokk gamsızz geçen kapıda görüm küçük kızz abla sen nerden geliosun evlimsin vs derken içeri dalı verdii anam heryeri dağıtıo anasında kızm sen napıosun demio eve bakıo öle bönbönn :47::47::47: sonra ayağında terlikle girdi kız dedim abla al çocuğu ayakkabısı var ben çocuğu tuttum kolundan benim tutmala yapıştı kolua bi ısrıyor derinki koparcakkk :9::9::9::9: deli oldum şimdi düşünsene öle bi arkadaşş deli olurum yawww :30::30::30::30: bölesini görünce hiç olmasın diorumm valla :23::23::23:
:9::9::9::9:ay ilhannazım bende cocukları cok severım ama 4 yasına kadar herkesde bılır bunu.:9::9::9:bazen dıyolarkı ya benım cocugumu onceden cok sevıyodun sımdı nıye bakmıyosun dıyorum buyudu 6 yasındakı cocugun neyını sevıyım:21:gel desem gelmez gıt desem gıtmez:1::1:onlarda dıyokı hatta senın cocugun 4 yasına gelınce napcan dıyolar ben de dıyorum yenısını yaparım şakasına:52::52::52::52:ama napam buyudukce yaramaz oluyolar cekemıyorum:27::27::27::27:
slm hanımlar nasılsınız
hoşgeldın canım:16:
canlarımmmm ben bu sabah teyze oldummmmm..kankamın gece suyu gelmiş..sabah 8 de girmiş doğuma 9 da doğurmuş çok şükürrrrrr..gece 4 ten beri uyku tutmadı beni de..ama yeğenimi yarın görebileceğimm..üzülüyorum fakat doğum yaptığı hastane çoook uzakta ve geçen hafta eşim arabamızı sattı..şirkette eni araç vermedi hala..off off valla içime dert ıoldu bi yandan ama bi okadar da mutluyum yaaa..ne güzel bir duyguymuş....inşallahh annelik te nasipolur bizlere..o kimbilir nasıl bir heyecandır..
anammmm gozun aydın bıtanem rabbım sanada nasıp eder ınsallah en kısa zamanda:16::16:
bu arada kırmızılarım da geldi çok bekletmeden canlarım..attık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzz:17::17::17:

hayırlısı olsun bıtanem :29::29::29:maçlara devam:27::27::27:

scorpionsumm yaff biz ne çok benziyoruz yaaa :16: benim arkadaşım da 15 gün önce doğum yaptıı.. ben de teyze olduuuummmmmm :16:
ama uzaktayız birbirimizden, ben görene kadar 4-5 aylık olcak kuzuuumm:9::9::9:

ayyyyyyyy darısı inşş bu ay bize kuzuuumm, hade bakalım hayırlısııııııı :69:

Back
X