• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben şimdik yemek yapıyorum.gerçi ben yiyemıyorum dişlerden dolayıda kendıme patates haşlıyorum.dün sadece corba içtim.sabah kavaltıda kibrit kutusu kadar yumurta yedim :5::5:doktor süt ve süt ürünlerini yasakladı niyeyse :27::27:oyuzden neye elime atsam eşim başımda zebani gibi yemiyceksin diyor:47::47::47:çok açımmmmmmm:30::30::30:didimki hayatım patates yiyebilirmiyim püre :31:diyoki süt ve kaşar peyniri koymıyacaksan yıyebılırsın diyo:27::27:desemki püre nasıl yapılıyo bilmiyom der :47::47::47:
barem mamamı yapıyım gelirim yine:4::4::4::4::4:
bu arada ilaçlara rağmen 8gün erken adet oldum .demin lavobaya gittim bi baktim açık kırmızı gibi gelmiş biraz:30::30::30::30:
anlamadım hayatımda bi soğanı içtiğim zaman 1 gün erken olmuştum :9:bide şimdi oldum :21::21::21:
aslında ilaçta içtim normalde antibiyotık agrı kesıcıler bende gunümü uzatır ama anlamadım nıye böyle oldu:32::32::32:
hayırlısı bakalım sonuç ne olacak:46::46::46::46::46:

canbonlarım ben şimdik yemek yapıyorum.gerçi ben yiyemıyorum dişlerden dolayıda kendıme patates haşlıyorum.dün sadece corba içtim.sabah kavaltıda kibrit kutusu kadar yumurta yedim :5::5:doktor süt ve süt ürünlerini yasakladı niyeyse :27::27:oyuzden neye elime atsam eşim başımda zebani gibi yemiyceksin diyor:47::47::47:çok açımmmmmmm:30::30::30:didimki hayatım patates yiyebilirmiyim püre :31:diyoki süt ve kaşar peyniri koymıyacaksan yıyebılırsın diyo:27::27:desemki püre nasıl yapılıyo bilmiyom der :47::47::47:
barem mamamı yapıyım gelirim yine:4::4::4::4::4:
bu arada ilaçlara rağmen 8gün erken adet oldum .demin lavobaya gittim bi baktim açık kırmızı gibi gelmiş biraz:30::30::30::30:
anlamadım hayatımda bi soğanı içtiğim zaman 1 gün erken olmuştum :9:bide şimdi oldum :21::21::21:
aslında ilaçta içtim normalde antibiyotık agrı kesıcıler bende gunümü uzatır ama anlamadım nıye böyle oldu:32::32::32:
hayırlısı bakalım sonuç ne olacak:46::46::46::46::46:

oyyy kıyamam bennn mama mı yiyomuş benim bebeğimmmmm, inş en kısa zamanda iyieşirsin kzuummmm :16:
canım demke erken olsunn ayyyy yoksam kistlerin mi patladı erkendenn :16: ayy inşş kistin gisiyodur da ondan erken olmuştur bitanemm :16:
biter bitmez çalışmalara devamm, bide soğan suyuna başlıyoruz kaytarmak yookkk:20:

he kuzum öyle hafta sonları heç sevmiyorum:52::52::52::52::52:

herkes iyi olsun da, keyifler yerinde olsun da varsın topik sinek avlasın bitanem :16:

yaw az önce neka uzun konuşma yapmışım öyle:9::9::9::9:

:16: :16: :16:

canım ben yemeği yapımda gelırım yıne oldumu kuzum :54::54::54:

tamam şekerim kolay gelsiinnnnn :56:

oyyy kıyamam bennn mama mı yiyomuş benim bebeğimmmmm, inş en kısa zamanda iyieşirsin kzuummmm :16:
canım demke erken olsunn ayyyy yoksam kistlerin mi patladı erkendenn :16: ayy inşş kistin gisiyodur da ondan erken olmuştur bitanemm :16:
biter bitmez çalışmalara devamm, bide soğan suyuna başlıyoruz kaytarmak yookkk:20:

herkes iyi olsun da, keyifler yerinde olsun da varsın topik sinek avlasın bitanem :16:

:16: :16: :16:

tamam şekerim kolay gelsiinnnnn :56:

kuzum :54::54:yemeklerımı yaptım bıtanem ama mutfak beni bekliyor:27::27::27:soğan suyuna ben alıştım kuzum içerim artık asıl sen kaytarmıcan ona gorem:9::9::9::29::29::29:

hu huuuu ... :1: sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı :1: benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız.. :16: keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo.. :29:o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım :9::9::9: scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım.. :29: medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten :1::1: hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana :1::1: inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı.. :16:aysıma cnm, :nazar::nazar::nazar: ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda.. :9::9: Allpppınmmm nasılsın balım :29: ılhannazımm..asetonum ...zeynebnurum.. nurlum... gurbetkızcem ...ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmm :16::16::16:artık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı :54::54::54:

uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee :9:

Son düzenleme:
hu huuuu ... :1: sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı :1: benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız.. :16: keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo.. :29:o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım :9::9::9: scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım.. :29: medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten :1::1: hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana :1::1: inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı.. :16:asetonum :nazar::nazar::nazar: ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda.. :9::9: Allpppınmmm nasılsın balım :29: ılhannazımm.. ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmm :16::16::16:artık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı :54::54::54:

uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee :9:

bitanem benım çok şükür rötorlı olsada iniş gerçekleşmi,ş:9::9::9::9::46::46::46:allahım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah gonzalezım dualarım senınle:54::54::54:
gonzalezim mama yapma midem bulandı 2 gündür ya boş mide doymuyor göbişim:52::52::52::52::52:
taamam kuzum yarın konusurk yıne allaha emanet ol bıtanem senı cok sevıyorum:54::54::54::54::54::54:bunlarda şans öpücükleri olsun sana:16::16::16::16::16::16:allaha emanet olun enişte beye selam:3::3::3::3::9::9::9::9:

kuzum :54::54:yemeklerımı yaptım bıtanem ama mutfak beni bekliyor:27::27::27:soğan suyuna ben alıştım kuzum içerim artık asıl sen kaytarmıcan ona gorem:9::9::9::29::29::29:

kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmm:56: soğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii:17: ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee :69:

umudum hoşgeldinnn:29::29::29:naptınız kuzum nasıl gıdıyor :16::16::16:

aaa umudum da gelmiiişşş:46: ne var ne yok balım :16:

hayalotum senin için üzülüyorum diş ağrısını bilirim:50:

oy ben seni yerim ödümü patlattın benim ya bişey olduda ağlıyon sandım:9::9::9::9:
yok kuzum çektirdim ben dişlerimi 2 gün oluyo 10 dikiş attılar :27::27::27:yerleri acıyo biraz.
ama salı günü gitcem diğerleride çekilcek çok tırsıyorum asetonum ya:30::30::30:

Back
X