• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bendee geldimmmm scorpimmmmmm gecmis olsun kuzummm...cikolata yeee sanciyi alirmiss...insallah birdahakine adet olmazsinizz bebislerimiz gelirr...bende yikandimmmm ohh be rahatladimmmm:16::16::16::16:

canım bende 5 aylık evlıyımm. bende hiç korunmadığıma regmen hamıle kalmadım. 3 gun once eşim spermmiyogram testı yaptırdı sperm 6 mılyon cıktı ve doktor bıze dırek tüp bebek dedı.. bende eşimde cok kotu durumdayız :( Allah kimsenın ıçınde bırakmasın ınş...

Tatlım ALLAH gonlune gore versin ALLAH yardımcın olsun bitanem cok zor bılıyorum inşallah ilk denemenızde bebegın sana tutunur cnm ... eşine sabah aksam kecıboynuzu kuru yaparsan ıyı olur cook etkılı kecıboynuzu pekmezı yedır bol bol ayrıca selenyum ve E vitemini takvıyesı alsınn mutlaka en önemli sey ... ayrıca bol bol sutlac yap yesınn bol tarcınlı ayrıca şu kürde var bdene istersen zararı olmazz ....

.1 kg kecıboynuzu pekmezı
.50 gr arı sütü
.50 gr polen
.50 gr zerdecal
.50 gr zencefil
nettede arastırabılırsın faydasını goren cook ınsan var

yok canım görümcem evliyken olmuş çok şükürr:21:
hem evlenmeden olması bana biraz garip geliyo :17: valla cesaret be kuzum, bizim de resmi ve dini nikahlar yapıldı.. tayinle eşimin yanına geldim aynı şehirde 7 ay yaşadık ailelerimiz başka şehirdeydi ama düğün öncesi bu konuda asla bişe yaşamadık.. ne bileyim bana göre her şeyin zamanı var ya, eşim de benimle hemfikirdi çook şükür:16:
o yüzden sordum arkadaşa zaten evli misin diye...
yanlış anlamayın sakın sadece kendi fikrimi belirttim, sizin yaşadıklarınıza saygım sonsuz tabiki deeee :16:

yanı tam birleşme oldugu halde senelerce ugrasıyoruz cocuk ıcın ama bnm bı arkadasımın ablası nısanlıyken ıkı kere beraber olmus hamıle kaldı dugununde 3 aylık hamıleydıı

MEDcezirimmm beni birakip mi gidiyorsunnnn habibtemm:27::27::27::27::27:

olum bile ayiramaz bizi habibtelerrr :52::52::52::52::52::52:

boynum tutuldu şekerim pc. başında ondan çıktım azcık uzandım geçttiiiii :16: birazdan geri tutulmazsa tabii:27:
yoksa seni bırakır daaaa gider miyim habibteemm :16:

yanı tam birleşme oldugu halde senelerce ugrasıyoruz cocuk ıcın ama bnm bı arkadasımın ablası nısanlıyken ıkı kere beraber olmus hamıle kaldı dugununde 3 aylık hamıleydıı

öyle valla kısmet diye buna derler işte canım :16:

hayalotum nerelerde acabaaaa:44:

bnde onu sorcakdım, sahi nerelerde acaba :26:
kesin elti gelmistir :27:

benim de aklıma öyle geldii, ya eltiii ya kaynana..kzıı bi rahat bırakmıyolar:47: dişi nasıl oldu çok merak ettiimm:26:
kesin kesinnn eltidir :52::52::52:
kıyamam ben sana kuzuuumm, geçer inşş :16:
ben de iyiym çok şükrrr .. bi taraftan karadayıyı izliyorum bi taraftan sohbet ediyorum sizlerlee... keyfim yerinde yaniiii:16:

sağol cnmm..ben de yalan dünyayı izliyorummm:6::6:

boynum tutuldu şekerim pc. başında ondan çıktım azcık uzandım geçttiiiii :16: birazdan geri tutulmazsa tabii:27:
yoksa seni bırakır daaaa gider miyim habibteemm :16:

öyle valla kısmet diye buna derler işte canım :16:

aynen cnm hakkımızda hayırlısı

amin kuzuuummm... bitanem kocişinle aran nasıl, düzelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşş :16:[/QUOTE]

bu aralar cook ıyız tablo işine başladı az önce numune cıkardıkk beraber gulduk falan ıyız bakalım ALLAH bozmasınn

amin kuzuuummm... bitanem kocişinle aran nasıl, düzelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşş :16:

bu aralar cook ıyız tablo işine başladı az önce numune cıkardıkk beraber gulduk falan ıyız bakalım ALLAH bozmasınn[/QUOTE]

maşallaaah maşallaaaaahhh:21: hep iyi olun inşş:16:

Tatlım ALLAH gonlune gore versin ALLAH yardımcın olsun bitanem cok zor bılıyorum inşallah ilk denemenızde bebegın sana tutunur cnm ... eşine sabah aksam kecıboynuzu kuru yaparsan ıyı olur cook etkılı kecıboynuzu pekmezı yedır bol bol ayrıca selenyum ve E vitemini takvıyesı alsınn mutlaka en önemli sey ... ayrıca bol bol sutlac yap yesınn bol tarcınlı ayrıca şu kürde var bdene istersen zararı olmazz ....

.1 kg kecıboynuzu pekmezı
.50 gr arı sütü
.50 gr polen
.50 gr zerdecal
.50 gr zencefil
nettede arastırabılırsın faydasını goren cook ınsan var

ayşecim benim kociş diyette netcem şimdiiii:31:
adam 27 kg verdi geçen yıl..5 kg geri alınca diyete başladı..anca keçiboynuzu kemirtebiliyorum..pekmezi kan şekerini oynatıyormuşşş:50::50:

Back
X