- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.301
hayalotum nerelerde acabaaaa:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde onu sorcakdım, sahi nerelerde acaba :26:
kesin elti gelmistir![]()
bnde bi çıkiim görsürüz sonra![]()
canım bende 5 aylık evlıyımm. bende hiç korunmadığıma regmen hamıle kalmadım. 3 gun once eşim spermmiyogram testı yaptırdı sperm 6 mılyon cıktı ve doktor bıze dırek tüp bebek dedı.. bende eşimde cok kotu durumdayızAllah kimsenın ıçınde bırakmasın ınş...
yok canım görümcem evliyken olmuş çok şükürr
hem evlenmeden olması bana biraz garip geliyovalla cesaret be kuzum, bizim de resmi ve dini nikahlar yapıldı.. tayinle eşimin yanına geldim aynı şehirde 7 ay yaşadık ailelerimiz başka şehirdeydi ama düğün öncesi bu konuda asla bişe yaşamadık.. ne bileyim bana göre her şeyin zamanı var ya, eşim de benimle hemfikirdi çook şükür
o yüzden sordum arkadaşa zaten evli misin diye...
yanlış anlamayın sakın sadece kendi fikrimi belirttim, sizin yaşadıklarınıza saygım sonsuz tabiki deeee![]()
aysecikkk hosgeldin canim nasilsinnn///![]()
MEDcezirimmm beni birakip mi gidiyorsunnnn habibtemm![]()
olum bile ayiramaz bizi habibtelerrr![]()
yanı tam birleşme oldugu halde senelerce ugrasıyoruz cocuk ıcın ama bnm bı arkadasımın ablası nısanlıyken ıkı kere beraber olmus hamıle kaldı dugununde 3 aylık hamıleydıı
öyle valla kısmet diye buna derler işte canım![]()
bnde onu sorcakdım, sahi nerelerde acaba :26:
kesin elti gelmistir![]()
kesin kesinnn eltidirbenim de aklıma öyle geldii, ya eltiii ya kaynana..kzıı bi rahat bırakmıyolardişi nasıl oldu çok merak ettiimm:26:
kıyamam ben sana kuzuuumm, geçer inşş
ben de iyiym çok şükrrr .. bi taraftan karadayıyı izliyorum bi taraftan sohbet ediyorum sizlerlee... keyfim yerinde yaniiii![]()
boynum tutuldu şekerim pc. başında ondan çıktım azcık uzandım geçttiiiiibirazdan geri tutulmazsa tabii
![]()
yoksa seni bırakır daaaa gider miyim habibteemm
öyle valla kısmet diye buna derler işte canım![]()
aynen cnm hakkımızda hayırlısı
amin kuzuuummm... bitanem kocişinle aran nasıl, düzelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşş![]()
yanı tam birleşme oldugu halde senelerce ugrasıyoruz cocuk ıcın ama bnm bı arkadasımın ablası nısanlıyken ıkı kere beraber olmus hamıle kaldı dugununde 3 aylık hamıleydıı
Tatlım ALLAH gonlune gore versin ALLAH yardımcın olsun bitanem cok zor bılıyorum inşallah ilk denemenızde bebegın sana tutunur cnm ... eşine sabah aksam kecıboynuzu kuru yaparsan ıyı olur cook etkılı kecıboynuzu pekmezı yedır bol bol ayrıca selenyum ve E vitemini takvıyesı alsınn mutlaka en önemli sey ... ayrıca bol bol sutlac yap yesınn bol tarcınlı ayrıca şu kürde var bdene istersen zararı olmazz ....
.1 kg kecıboynuzu pekmezı
.50 gr arı sütü
.50 gr polen
.50 gr zerdecal
.50 gr zencefil
nettede arastırabılırsın faydasını goren cook ınsan var