• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbuldum canım bu arada

ya çok iyi bi dr oldugunuda bilmiyorumm ama netten aldım randevuyu o önceden ayrılmış amaa kaldırmamışlar iştee ankarada iyi biryer arıyorumm bakalımm daha reglime biraz daha arştırırım

İnşş çook iyi bi dr.a denk gelirsin ardından hemen hamiş kalırr veee aynı dr.unda da hayırlısı ile doğu yaparsııınn ayyy çok heyecanlıııııı :16:

hoşbulduk şekerim:9::9:iyiyim bitanem dişimi merak etmişin.agrımıyo ama yarın yıne gıtcez dikişlerim alıncak:30::30:bide çekım işleri daha var:18::18::18:korkuyom :25::25:sen nasılsın canım nasıl gıdıyo afacanlarla:29::29:

ohh iyi ağrımasın, yarın da iyi geçer inş kuzumm.. afacanlarım naapsınlar, okumalarını geliştimeye çalışıyo pıtırcıklarımmm :52:

kizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk :9::9::9::9::9:
nasıl yapcaz yaaa, ayy valla düşünürken bile gülesim geliyooo:9::9:

sllmmm canlar naparsınız bakayım:3::3:

hoşgeldin bitanemm, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bitanemmm teyzoşum nasııll:nazar::nazar::nazar:

:53::53::53::53::53:
topık şuan yıkılıyodur ozaman:9::9::9::9::9::9::9:
gormedım habıbtem ben dırek buraya iniş yapınca:32::32::32::32::32::32:
aa okusamda ne fayda benımkı kendın silkelen dediydide:27::27::27::27::27:

valla benimkine silkele desem silkeler.. adam ne desem yapıyo belki tutar diye... onun psikolojisini de bozdum hatta o benden daha kötü şuan, çok istiyo bebişimiz olsun diye yaaa:14:

İnşş çook iyi bi dr.a denk gelirsin ardından hemen hamiş kalırr veee aynı dr.unda da hayırlısı ile doğu yaparsııınn ayyy çok heyecanlıııııı :16:

ohh iyi ağrımasın, yarın da iyi geçer inş kuzumm.. afacanlarım naapsınlar, okumalarını geliştimeye çalışıyo pıtırcıklarımmm :52:

hoşgeldin bitanemm, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bitanemmm teyzoşum nasııll:nazar::nazar::nazar:

valla benimkine silkele desem silkeler.. adam ne desem yapıyo belki tutar diye... onun psikolojisini de bozdum hatta o benden daha kötü şuan, çok istiyo bebişimiz olsun diye yaaa:14:

iiiiz bizde çok şükür:49: yasak hayalim gelmiyor mu artık:26:

yemek yaptimmm o yuzden gelemedim bezelyeee ve pilav buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm:16::16::16::16:

Ooohhhh afiyet bal şeker olsun şifa olsun ,vitamin olsun,enerji olsun minik meleğe
Daha ne diyim bütün güzellikler onun olsun

maşalah bıtanem okusunlar :1::1::1::1::nazar:aglama ama bıtanem ya ben hepten sıldım aslında bu ay bu doktorun yaptıgını gorunce sogudum bı kaç ay doktorlardan ve formullerden.bıde diş tedavısını yapım osırada sogan suyu yapcaz senle:46::46::46::46:kaytarmak yok he:9::9::9::9:valla benımkı kendın sılkelen dedı ya ustune zıplayasım geldı şimdi:27::27::27::27:

olsun bıtanem benım gec yaz olurmu hıc oyle sey :29::29::29:beklerız bız seni:54::54::54:
nasılsın canım teyzoşum hastalanmıs ama aşı zamanları olur oyle canım toparlanmısınız cok sukur:16::16::16:

İyi teyzesi şimdi çok işükür teyzelerine selamları var
aşı yapabiliyor haklısın bitanem

Smile pasif duruma geçti niyetler basıyorum olmuyorrr

yirim ben onları:39::39::39::39::39::40::40::40::1::1::1:
geçsin kuzum boşver arada oluyor oyle :27::27:ama sinir bozucu bak bunu senın yerıne yapıyorum smiller için:47::47::47:
:52::52::52::52::52:canımsın :54::54::54::54:

Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum:( Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

olur cnm takma kafana ne kadar ustune dusmessen okadar yakın zamanda oluo ben mesala taktım olmadı bu ay takmıcam dedim ocaktan için adet tarıhımden 2 qun ınce test yaptım pzitif cıktı doktora gttm 5 haftalık hamilesin dedi:D hiç beklemediğin anda gelio cnm allah kucagınza almayı nasip etsin

maşalah bıtanem okusunlar :1::1::1::1::nazar:aglama ama bıtanem ya ben hepten sıldım aslında bu ay bu doktorun yaptıgını gorunce sogudum bı kaç ay doktorlardan ve formullerden.bıde diş tedavısını yapım osırada sogan suyu yapcaz senle:46::46::46::46:kaytarmak yok he:9::9::9::9:valla benımkı kendın sılkelen dedı ya ustune zıplayasım geldı şimdi:27::27::27::27:

evet kuzuumm çok kararkıyım bu kez içicem, hatta bu akşam soğan yedim yemeğin yanında.. ama saatlerdir midem ağrıyo kasıklarım ağrıyoo çok fena oldu içim.. 15 gün dayanıcam artık bebiş içiiinnnn:25:

nurluuumm çocuğun mu var senin:16: geçmiş olsun canımm, ne aşısıı:16:

kızlarr cumleten ıyı geceler ben kacıyorumm iyi sohbetlerr canlarrr :)))) yarn gorusmek uzereee

görüşüürüüzz ayşecim iyi gecelerrrr:34: :54:

Back
X