- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.361
asetonum hoşgeldınnnnnasılsınız bakalım görkem efendiyle
![]()
valla görkem iyiki keyfinden tekmeleyip duruyor bende iiim nolsun senin dişin nasıl oldu bitanem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asetonum hoşgeldınnnnnasılsınız bakalım görkem efendiyle
![]()
hoşbuldum canım bu arada
ya çok iyi bi dr oldugunuda bilmiyorumm ama netten aldım randevuyu o önceden ayrılmış amaa kaldırmamışlar iştee ankarada iyi biryer arıyorumm bakalımm daha reglime biraz daha arştırırım
hoşbulduk şekerimiyiyim bitanem dişimi merak etmişin.agrımıyo ama yarın yıne gıtcez dikişlerim alıncak
bide çekım işleri daha var:18::18::18:korkuyom
sen nasılsın canım nasıl gıdıyo afacanlarla
![]()
nasıl yapcaz yaaa, ayy valla düşünürken bile gülesim geliyoookizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk![]()
sllmmm canlar naparsınız bakayım![]()
topık şuan yıkılıyodur ozaman
gormedım habıbtem ben dırek buraya iniş yapınca
aa okusamda ne fayda benımkı kendın silkelen dediydide![]()
vala bnm kı de kahva ıcmıyodu ama artık ıcıyo oda bebegmz olsun ıstıyo anlattım boyle boyle yaptıgım zaman artık iciyoo :)
ALLAH yardmcın olsun cnmm
iiiyiz kocişle oturuyoruzz bakıyorumda topicde bi ben eksikmişim![]()
İnşş çook iyi bi dr.a denk gelirsin ardından hemen hamiş kalırr veee aynı dr.unda da hayırlısı ile doğu yaparsııınn ayyy çok heyecanlıııııı
ohh iyi ağrımasın, yarın da iyi geçer inş kuzumm.. afacanlarım naapsınlar, okumalarını geliştimeye çalışıyo pıtırcıklarımmm
nasıl yapcaz yaaa, ayy valla düşünürken bile gülesim geliyooo
hoşgeldin bitanemm, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bitanemmm teyzoşum nasııll
valla benimkine silkele desem silkeler.. adam ne desem yapıyo belki tutar diye... onun psikolojisini de bozdum hatta o benden daha kötü şuan, çok istiyo bebişimiz olsun diye yaaa![]()
yemek yaptimmm o yuzden gelemedim bezelyeee ve pilav buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm![]()
Hayalotum bebişim hoşgeldin,
Teşekkür ederim
Telden yazıyorum çok yavaş ve geriden takip ediyorum dolayısıyla,kusura bakmayın geç cevap yazabilirim
şekerler ben kaçtım cümleten iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr![]()
amin cnmm hafta sonları yada cuma ları içiriyorum ben deeegenelde haftasonu yumoşum çatlıyo daa
![]()
valla görkem iyiki keyfinden tekmeleyip duruyor bende iiim nolsun senin dişin nasıl oldu bitanem?
İnşş çook iyi bi dr.a denk gelirsin ardından hemen hamiş kalırr veee aynı dr.unda da hayırlısı ile doğu yaparsııınn ayyy çok heyecanlıııııı
ohh iyi ağrımasın, yarın da iyi geçer inş kuzumm.. afacanlarım naapsınlar, okumalarını geliştimeye çalışıyo pıtırcıklarımmm
nasıl yapcaz yaaa, ayy valla düşünürken bile gülesim geliyooo
hoşgeldin bitanemm, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bitanemmm teyzoşum nasııll
valla benimkine silkele desem silkeler.. adam ne desem yapıyo belki tutar diye... onun psikolojisini de bozdum hatta o benden daha kötü şuan, çok istiyo bebişimiz olsun diye yaaa![]()
olsun bıtanem benım gec yaz olurmu hıc oyle seybeklerız bız seni
nasılsın canım teyzoşum hastalanmıs ama aşı zamanları olur oyle canım toparlanmısınız cok sukur![]()
İyi teyzesi şimdi çok işükür teyzelerine selamları var
aşı yapabiliyor haklısın bitanem
Smile pasif duruma geçti niyetler basıyorum olmuyorrr
şekerler ben kaçtım cümleten iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr![]()
iiiiz bizde çok şüküryasak hayalim gelmiyor mu artık:26:
kızlarr cumleten ıyı geceler ben kacıyorumm iyi sohbetlerr canlarrr :)))) yarn gorusmek uzereee
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
maşalah bıtanem okusunlaraglama ama bıtanem ya ben hepten sıldım aslında bu ay bu doktorun yaptıgını gorunce sogudum bı kaç ay doktorlardan ve formullerden.bıde diş tedavısını yapım osırada sogan suyu yapcaz senle
kaytarmak yok he
valla benımkı kendın sılkelen dedı ya ustune zıplayasım geldı şimdi
![]()
İyi teyzesi şimdi çok işükür teyzelerine selamları var
aşı yapabiliyor haklısın bitanem
Smile pasif duruma geçti niyetler basıyorum olmuyorrr
kızlarr cumleten ıyı geceler ben kacıyorumm iyi sohbetlerr canlarrr :)))) yarn gorusmek uzereee