• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım ılk tam saymadım ama ılk gunler dıyım benımde oyleydı hatta bıkere denedım bıraktım 2.yapısımda devam ettım:46::46::46:ama saglık daha onemlı eger sıkıntıya sokuyosa ıcmessın bıtanem.:29::29:sıkma canını ama rabbım kuvvet verır ınsallah:16::16:

aminn kuzumm, inşş Rabbi yardımcı olur da içebilirim.. geçen sefer çok fenaydım ya ben kıvranıp duruyodum acıdan.. eşim de dayanamadı sağlığını bozcan dedi ondan bıraktım ben dee.. inş bu sefer kısmet olur daa soğan cücüğümüz ollur bizim deee:9:

aminn kuzumm, inşş Rabbi yardımcı olur da içebilirim.. geçen sefer çok fenaydım ya ben kıvranıp duruyodum acıdan.. eşim de dayanamadı sağlığını bozcan dedi ondan bıraktım ben dee.. inş bu sefer kısmet olur daa soğan cücüğümüz ollur bizim deee:9:

inşallah kuzum artık soğanmı olur sarımsakmı bilemem :9::9::9::9::9:

inşş Rabbim doğru zamanda bize de isteyen herkese de nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş :16:

maşallaaahh canım yaaa, hamiş haberi duyunca kendim hamişmişim gibi sevindirik oluyorum vallaaaa:16::16::16::16::16:

allahım sizede tatdırsın bu duygu hamişlerin duası kabul olurmus :) allah tum istiyenleri ewlat sahibi yapsın

inşallah kuzum artık soğanmı olur sarımsakmı bilemem :9::9::9::9::9:

hayırlısı ile hayırlı zamanda olsun, sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat olsun Rabbim salihlerden bir evlat bağışlasın daaa soğan da olsa sarımsak daaa göbüşümde yeri var vallaaa:49::49: :52::52::52:

allahım sizede tatdırsın bu duygu hamişlerin duası kabul olurmus :) allah tum istiyenleri ewlat sahibi yapsın

amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:
Rabbim sana da sağlıklı bi hamilelik dönem nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşş :16:

Nisam çok memnun olsum canım, arada da olsa gelmeye çalış olur muu :16:
hayalotum ben artık çıkayım midem çok fenaaa:25:
uyusam iyi olurr :16:
size iyi geceleeerrrrrr öpüyorum hepinizii :54:

:29:
Nisam çok memnun olsum canım, arada da olsa gelmeye çalış olur muu :16:
hayalotum ben artık çıkayım midem çok fenaaa:25:
uyusam iyi olurr :16:
size iyi geceleeerrrrrr öpüyorum hepinizii :54:

tamam bıtanem tatlı ruyalar geçmiş olsun canım yat dınlen bıraz:29:
bende cıkarım bıraz dan benım kı yatalım der:27::27::27:
tatlı ruyalar canım:3::3::3::3: