• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rahimde küçük bir yara ve akıntı vardı ben bu ay korunuyordum ya ilaç falan içtim ilaçlar bitince gel demşti bi gideym bakalm:)

Naber kizlar selamm
Evdeyiz cok yorgunum kitapvokuycam azcik kizi uyutcam sonra bulasik sonra uykuuu
Medcezir ic bakslim sendede tutarsa bende ysparim :1::1: sogan suyunu
Alpinn gobus ciktimi kilo aldinmi hic???
Benim en buyuk korkum kilooo kizimda 26 kilo almistim tirsiyorummm

kizlar pizaaa yapacammmmm hamuru yogurup geliyorummm habibteleirmmm

Naber kizlar selamm
Evdeyiz cok yorgunum kitapvokuycam azcik kizi uyutcam sonra bulasik sonra uykuuu

gobisimmm vardi oncedeennn bilmem ciktimi diyee:27::27::27::27::27:kilo almadimmm verdimmm canim 3 kilo kadarr...duzenli ve sebze agirlikli yiyorummmm canimm...o kadar kilo almam insallah biraz dikkat ediyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kizini isiiririm bennnn yaaaaa :46::46::46::46::46:

gobisimmm vardi oncedeennn bilmem ciktimi diyee:27::27::27::27::27:kilo almadimmm verdimmm canim 3 kilo kadarr...duzenli ve sebze agirlikli yiyorummmm canimm...o kadar kilo almam insallah biraz dikkat ediyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kizini isiiririm bennnn yaaaaa :46::46::46::46::46:

Ohh supersin valla darisi basima uc kilo versem helede hamisken versem harika olur yanii :1::1:
Kizimda senin bebisi oper valla yer teyzesi masallsh.
Hamarat hamis pizzalar falan iyisin yani eline saglik ben hic hamur isi bceremem.

Naber kizlar selamm

a..s canım hoşgeldinn...
inşş tutar da ben de size ''noluuurr sizde yapın hanımlaaaaarrr''' diye ısrar ederim canlarımmmmmmmmmmm :16:

hayalotum dişçiyee gitcekti.. ayşem de hsg çektircekti.. gurbetkızçeminde ağzı yaraydıı... çok merak ediyorum üçünü deee :18: inş güzel haberler verirler bizee..

alpınıımmm hamarat hamişim benim yaaa kolay gelsin kuşuummm vee yarasınn :49: :16::16::16::16:

suedam keserim ve hayalim öpüyorum sizi deee :54:

Canlarım ben kaçtım şimdilik.. Bıcırlarımın sınavlarını okumam lazım, yarın başımın etini yerler yoksaaa:1:
''öğretmenim okudunuz mu, neden okumadınız, niye okumadınız, ne zaman okuyacaksınız'' diye nefes almadan soru yağmuruna tutanlaaaarr :32:
haaa bi de ''yavrum okumadım'' dedikten sonraaaa ''öğretmenimm ben kaç yanlış yaptım'' diye soranlar :84:
'' henüz okumadım çocuğum'' dedikten sonra iki adım atıp geri dönüp '' benimkini de mi okumadınız'' diyenleeerrr :52::52::52::52::52::52:
alem benim afacanlarım yaaaa:9::9::9::9::9::9: yaklaşık bi saat bunları söylicem ve ilk dersten halim böle olcaakk:37:

bi de çay yapayım kocişimle çay içerken en iyisi ben de sınavı okuyayım da kurtulayım:40:

çooook öpüyorum siziiiii veeee çook seviyorumm :69:

ayyy cok guldummmmm habibtemmm bnmmmm medcezirimmmmm cok guzel ogrertmnlik amaa bazennn sinirlari zorluyorlar ama yinede cok sevimlilerrrr:16::16::16::16:

Back
X