Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyy kiyamam medcezirimmmmm canimsin sen yaaaa...ozledik seniii vallahi kulaklarini cinlattikk seni sordu aysecikkk bende yogun oldugunu hissetimmm soyledimmmm :46::46::46::46::46::46::46::46:

ayy sağol bebeğimmmmm :16: valla bacaklarım çok fenaa.. ya bu mini miniler yüzünden varis oldu hep ben dee:14: ondan çok acıyo bacaklarım, sen napıyosun bitanem:52:

kuzumm hg. bende nerede kaldı dıyodumm :16: gecmiş olsunn :16:

teşekkür ederim kzuummm :16: anca gelebildim yaa ama aklım sizdeydi vallaa:9: sana da geçmiş olsun Rabbim öyle kendini bilmezlerden uzak tutsun bi daha yaşatmasın bitanemm:16:

anammmm meddcezırım gelmişşşş:46::46::46::46:kuzum ya ben sana nedıycem.konustuk ya sogan ıcın adet bıtımınden sonrakı 7.gun başlanıyomus
ben sana adetın 7.gunumu dedım kaçıncı gunde başladın sen canbonum ya.yanlıs soylemısım ben sana galaıba:14::14:

ama ben içtiiiimmmm 2 gündürr, hatta sayıyorum şafak 26 :52: bişe olmaz kuzuumm ya bazı yerlerde deadetin 7. günü yazıyo.. belki yumuşlar oluşana kadar temizler içimi, 2 günde bile akıntım oldu valla devamı gelir inşşşşşşşşşşşşşş:46::46:

canbon ne ka cok yorulmusun sen öyle yaaaaaa:53::53::53::53::53:
wuuuuuwww çok fenaa:52: bu lafına bayıldımmmm:52::52::52::52::52:

sorma kuzuuummm wwuuuwwww çok fena işte :52::52::52::52:

ekim ayında bu topiğe yazmaya başladığımda hamile kalmak için ekim bana uğur getirecek demiştim gerçektende bu topik bana uğur getirmişti ve o ay hamile kaldım ama sevincim cok sürmedi 12. haftada bebeğimi enfeksiyon sonucu kaybettim şimdi gene hamile kalmak istiyorum umarım burası gene uğurlu gelir ve bu ay hamile kalırım dualarınıza ihtiyacım var:(

ayyy tatlimmmmm gecmis olsunnn ne desem bilemiyorumm..insallah en kisa zamandaa bebisin seninle olur...burasi gercekten ugurlu bir topik bizimle ol heyecanini bizimle yasaa...doktorun farketmedimi enfeksiyonu:50::50::50::50::50:

istemiyolardı çünkü bide kaçtım akılsız başımla:27::27::27:
tek başımaydım habıbtem bide cahıllık işte.ama babam gelmiş olsaydı kalkardım herhalde o masadan.gel kızım dese evet dıyemezdım o masada:25::25:
ama nıkahtan 1 gun sonra annemle barıstık 1 ay sonra babamla .şimdi ben annemlere gıdınce dırek uyuyorum benımkı oturum gece 3lere kadar annemlerler benı cekıstırıyolar:9::9::9::9:

olsun cnm yınede barışmışsın şuan mutluysann nede olsa ailendee yanın da bende suan esimin ailesıyle yanı babası ve annesı ıle konusmuyorumm bızımde aıleler ıstemıyoduu sadece ıkımızın karaıyla olduu bnm amcamda buz gibiydii bana karşı tabi başta baba olmayınca herkes istediği gibi davranıyo :5::5::5:

:29:
yaa ne bileyım yapamadm bılıyosan anlatır mısın bana cnmm yukleyeyım resmi ... temam satmıyorum gelinliği sizi dinlicemm vazcaydımmm :9::9::9:

canım mesaj yazdıgın bolumde yukarda buyuk A falan var.orda mektup gıbı işaret var kuzum .onun yanındakı degıl yanındakını tıkla sag taraftan dosya ekle dıyo sonra dosyanın yukle eklentıyı yukle dıycek tamam de.gonder mesajı gelır ayşem.

aysecikkkkk satmaaaaaa yaaaaa kalsinnnnn cok pisman olursun sonraa...kizin annesini cok sevecekk ve gelinligini giyinmek isteyecekkk...kendi zevkine gore birseyler yapar tatlimmm...hayalotumun dedigi gibi ruyalarina gireriz bakkkk:1::1::1::1::1::1:

ekim ayında bu topiğe yazmaya başladığımda hamile kalmak için ekim bana uğur getirecek demiştim gerçektende bu topik bana uğur getirmişti ve o ay hamile kaldım ama sevincim cok sürmedi 12. haftada bebeğimi enfeksiyon sonucu kaybettim şimdi gene hamile kalmak istiyorum umarım burası gene uğurlu gelir ve bu ay hamile kalırım dualarınıza ihtiyacım var:(

cnım cok gecmıs olsun öncelıkle :29:rabbım tekrarını yasatmasın inşallah ve tekrardan hoşgeldın aramıza :16::16::16:rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsallah:16::16:

ayy sağol bebeğimmmmm :16: valla bacaklarım çok fenaa.. ya bu mini miniler yüzünden varis oldu hep ben dee:14: ondan çok acıyo bacaklarım, sen napıyosun bitanem:52:

teşekkür ederim kzuummm :16: anca gelebildim yaa ama aklım sizdeydi vallaa:9: sana da geçmiş olsun Rabbim öyle kendini bilmezlerden uzak tutsun bi daha yaşatmasın bitanemm:16:

ama ben içtiiiimmmm 2 gündürr, hatta sayıyorum şafak 26 :52: bişe olmaz kuzuumm ya bazı yerlerde deadetin 7. günü yazıyo.. belki yumuşlar oluşana kadar temizler içimi, 2 günde bile akıntım oldu valla devamı gelir inşşşşşşşşşşşşşş:46::46:

sorma kuzuuummm wwuuuwwww çok fena işte :52::52::52::52:

ya kuzum sorma bugun oyle bakınıyodum içime ok gıbı saplandı ama ben oncekınıde oyle içtim valla:9::9::9:bırakma sen devam et :29::29:ya ben bu soğanı içerken aksıne hıc akıntım olmuyodu sızde nasıl oluyor alaala:44::44::44:

ayyy tatlimmmmm gecmis olsunnn ne desem bilemiyorumm..insallah en kisa zamandaa bebisin seninle olur...burasi gercekten ugurlu bir topik bizimle ol heyecanini bizimle yasaa...doktorun farketmedimi enfeksiyonu:50::50::50::50::50:

evet canım 1 hafta hastanede yatırdı ama ellerinden geleni yaptılar dayanamadı kuzucuk olsun yeniden hamile kalmak için aynı heyecanı sizlerle tekrar yaşayacam inşallah umarım bu ay hepimize uğur getirir

hayalotummmm ailenle barissmiisn ne guzelll genclikte olan cahillik ama birbirinizi de seviyrsunuzz..mutlu gunler sizi bekliyor bitanemmmm...:16::16::16::16:

evet canım 1 hafta hastanede yatırdı ama ellerinden geleni yaptılar dayanamadı kuzucuk olsun yeniden hamile kalmak için aynı heyecanı sizlerle tekrar yaşayacam inşallah umarım bu ay hepimize uğur getirir

hayırlısı böylesidir.üzülme.
inşallah en kısa zamanda bebek haberinle coşarız.

olsun cnm yınede barışmışsın şuan mutluysann nede olsa ailendee yanın da bende suan esimin ailesıyle yanı babası ve annesı ıle konusmuyorumm bızımde aıleler ıstemıyoduu sadece ıkımızın karaıyla olduu bnm amcamda buz gibiydii bana karşı tabi başta baba olmayınca herkes istediği gibi davranıyo :5::5::5:

kuzum baban vefatmı ettı.:29::29::26:mutluyuz kuzum çok şükür barıstıkta cok sukur sorun yok suan allaha sukur:16:

hoşbuldum canım.
iyiler çok şükür.sabah iş var, bak uyutmuyolar bu saatte..
sen nasılsın?bebek nasıl?

oyyyy yerim ben onlariii basladinmi hazirligaa canimmm...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin masallah buyumuslerrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

satma rüyalarına gırerız bak habıbtemle:9::9::9::9::9::27::27::27::27::27:

yokk cnmm satmıyorumm :9:

dualarımız senınle tatlımm inş. bebegin seni cok bekletmezz :16:

aysecikkkkk satmaaaaaa yaaaaa kalsinnnnn cok pisman olursun sonraa...kizin annesini cok sevecekk ve gelinligini giyinmek isteyecekkk...kendi zevkine gore birseyler yapar tatlimmm...hayalotumun dedigi gibi ruyalarina gireriz bakkkk:1::1::1::1::1::1:

tamam kuzum satmıyorummm :9::9:

rean hosgeldinnn tatlim nasilsinnnnn nasil teyzoslar keyifleri yerindemi canimmm:16::16::16::16::16:

Back
X