Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarımmmm size doyum olmaaaazzz ama çıkıp uyusam iyi olcak..
her yanım ağrıyo vallaaa:53:
hepinize iyi geceleeerrrr bi deeeeee SİZİ ÇOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM:16:

Canlarımmmm size doyum olmaaaazzz ama çıkıp uyusam iyi olcak..
her yanım ağrıyo vallaaa:53:
hepinize iyi geceleeerrrr bi deeeeee SİZİ ÇOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM:16:

sana iyi gecelerr bitanemm ıyı uykular cok yormaa kendini :9::9: minik falan deyince kızlar bende okuloncesı sandımm ben cocuk gelışimi okudumda :9::9::9:

sana iyi gecelerr bitanemm ıyı uykular cok yormaa kendini :9::9: minik falan deyince kızlar bende okuloncesı sandımm ben cocuk gelışimi okudumda :9::9::9:

Minikler zaten bitanem.. malum 5 yaş grubu da okula başladı bu senee:52:

sınıfı bi görsen curcunaa, 5 yaş-6yaş-7yaş-8 yaş :52: ama hepsi 1. sınıf... sistem berbat yaa:52: ama çok eğlenceli bi seneee:16:

neyse sonra yazışırız yineee :16: öptüm canımmmmmm :54:

Minikler zaten bitanem.. malum 5 yaş grubu da okula başladı bu senee:52:

sınıfı bi görsen curcunaa, 5 yaş-6yaş-7yaş-8 yaş :52: ama hepsi 1. sınıf... sistem berbat yaa:52: ama çok eğlenceli bi seneee:16:

neyse sonra yazışırız yineee :16: öptüm canımmmmmm :54:

tmm cnmm yarın gorusuruzzz

ben kacıyorummm :16::16: hepinizee cook cook tatlı bol bebişli rüyalaarr canlarr seviyorumm sizleri az önce en yakın arkadasımla konutrum mardınde dogu gorevını yapıyo cumartesı buraya gelıyoo cook mutlu oldumm ona cook ıhtıyacım oluyoduu cook ozlemıstımmm sıkı sıkı sarılıcmm onaa :9::9::9:

bu arada resımlerıı attım bakabilirsinizz cannlarr hayalotumm ve allpınımm gelınlıgımm bu modell iştee cok seviyorummm :9::9:

ilhannazım,gonzalezim,meddcezirim .habıbtem çok şükür iyiyim:29::29::29:
esilam canım hayırlısı olsun.bakalım çatlatma iğnen :16:gurbet kızçem ben cok merak edıyoduk seni:29::29:agzın nasıl oldu kuzum:16:

bebekim hoşgeldın canım benım:46::46::46:teyzoşum ne alemde kuzum kaç gunumuz kaldı:52::52::52::nazar:
keserim bitanem inşallah gitmiştir canım bu ay gelır meleğin inşallah:16:klnim demek göbek adı soğan teyzoşumuzun heee:9::9::9::9:yirim ben sizi kuzum nasılsınız:16::16::16:zeynebnurumu gördüm sanki arada inşallah iyi bi doktor bulursun canım:54::54:

sanırım bukadar dı ben nıye alıntı yapmadım ya anlamadım vallahi:9::9::9::9:

Selam canım iyiyim şükür ağzım gecti nerdeyse yorgunluktan onu bile unuttum , saat 5 de eve geliyorum dun bir saat kadar uyudum , sonra yemek yedim filan geri uyumuş . İs baya yoruyor beni :) sende dikişleri aldırmasın rahatlamasından :)

ben kacıyorummm :16::16: hepinizee cook cook tatlı bol bebişli rüyalaarr canlarr seviyorumm sizleri az önce en yakın arkadasımla konutrum mardınde dogu gorevını yapıyo cumartesı buraya gelıyoo cook mutlu oldumm ona cook ıhtıyacım oluyoduu cook ozlemıstımmm sıkı sıkı sarılıcmm onaa :9::9::9:

bu arada resımlerıı attım bakabilirsinizz cannlarr hayalotumm ve allpınımm gelınlıgımm bu modell iştee cok seviyorummm :9::9:
attınmı ayşem ama gırdım profılede göremedim :53::53:senle ben arkadas degılmısız ondan herhalde:30::30:ıstek gondrdım kuzum kabul et tekrar bakım :52::52::52::52::52:bu arada gozun aydın arkadasın gelıyomussss:46::46::46::46::46:
Selam canım iyiyim şükür ağzım gecti nerdeyse yorgunluktan onu bile unuttum , saat 5 de eve geliyorum dun bir saat kadar uyudum , sonra yemek yedim filan geri uyumuş . İs baya yoruyor beni :) sende dikişleri aldırmasın rahatlamasından :)

oy kuzum cok sukur gecmıs olsun....kıyamam ben sana ya :29::29::29:bı zaman sonra alısırsın belkı bıtanem:16:eşin naptı kurs ısını ogrenebildimiii bitanem:16::16:
bu arada evet aldırdım bende rahatladım ama şimdide yemek yıyemıyorum kuzum kok dişlerim yok sol tarafta alttan sadece 1 tane kaldı en arkada:53: sag tarafımdada üsten 1 tane dişim kaldı :27::27:önlerimle çiğniyemiyorum 70lik nineler gibiyim şuannn:9::9::9::9::9:rabbım kımseyı dişsiz bırakmasın sakız çiğnemeyi özledim ya:51::51::51::51::52::52::52::52::52:

canbonlarım bugun eltimin kızının doğum günü:32::32::32:
sabahtan beri bende ayaktayım niyeyse :27::27::27:
bugun anca akşam gırebılırım bıdaha kuzularım :54::54::54::54:
umudumu göremiyorum ben ya evine dönmemişmiydi :44::44:niye gelmedi daha acaba :4::1::1::1::1:
ben cıkıyorum sımdılık bıtaneler akşam konusurz artık hepınızı sevıyorum ve öpüyorummmm:54::54::54::54::54::3::3::3::3::3:
:10::10::10::10::10::10:

oyyyy yerim ben onlariii basladinmi hazirligaa canimmm...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin masallah buyumuslerrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

alpınncım merhaba.sen galiba çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştın.öle hatırlıyorum.bişey sormak istiyorum.iğne vurulduktan sonra kasık ve belin ağrıdımı.bide iğneden nekadar sonra hamile kaldığını öğrendin.

alpınncım merhaba.sen galiba çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştın.öle hatırlıyorum.bişey sormak istiyorum.iğne vurulduktan sonra kasık ve belin ağrıdımı.bide iğneden nekadar sonra hamile kaldığını öğrendin.

tatlimmm ben klomen kullandim...daha sonraa yumurtaliklarim istenilen boyutaa gelmisti doktorumm adetin 11,gunu igne vurdu...daha sonra 24 saat icinde iliski onerdi..ondan sonraa pek iliski yasamadik cunku esimle biraz dargindik...cok sukurr hamiel kaldimm doktorumm igneden 14 gun sonra kan testi yap cikar dedi...ben 10.gun gebelik testi aldim evde yaptim idrarda baktimm negatif cikti...daha sonraa kasik agrilarim bir anlik oldu...adet olacamm ya da kist olustu dedimmm..adet gunumu bekledim 2 3 gun sonra yaparim dedim...esim dedi hadi gel bakalim hamiel degilsen doktora gecelimmm ..kan testinde pozitifi gordummm cok mutlu oldummm insallah sende hamile kalirsinnnn hepinizi kalirsiniz canlarim...sen ne zaman vuuruldummm tatlimmm

hayalotummmmmmmmmmmm darisi senin bebisinin dogum gununu kutlamak dilegiyleee....kendini fazla yormaa simdiden ozledim seniii:16::16::16::16:

Back
X