- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.801
meddcezirimm senin branşınn nee ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meddcezirimm senin branşınn nee ?
Canlarımmmm size doyum olmaaaazzz ama çıkıp uyusam iyi olcak..
her yanım ağrıyo vallaaa
hepinize iyi geceleeerrrr bi deeeeee SİZİ ÇOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM![]()
sana iyi gecelerr bitanemm ıyı uykular cok yormaa kendiniminik falan deyince kızlar bende okuloncesı sandımm ben cocuk gelışimi okudumda
![]()
Minikler zaten bitanem.. malum 5 yaş grubu da okula başladı bu senee
sınıfı bi görsen curcunaa, 5 yaş-6yaş-7yaş-8 yaşama hepsi 1. sınıf... sistem berbat yaa
ama çok eğlenceli bi seneee
neyse sonra yazışırız yineeeöptüm canımmmmmm
![]()
ilhannazım,gonzalezim,meddcezirim .habıbtem çok şükür iyiyim
esilam canım hayırlısı olsun.bakalım çatlatma iğnengurbet kızçem ben cok merak edıyoduk seni
agzın nasıl oldu kuzum
bebekim hoşgeldın canım benımteyzoşum ne alemde kuzum kaç gunumuz kaldı
keserim bitanem inşallah gitmiştir canım bu ay gelır meleğin inşallahklnim demek göbek adı soğan teyzoşumuzun heee
yirim ben sizi kuzum nasılsınız
zeynebnurumu gördüm sanki arada inşallah iyi bi doktor bulursun canım
sanırım bukadar dı ben nıye alıntı yapmadım ya anlamadım vallahi![]()
attınmı ayşem ama gırdım profılede göremedimben kacıyorummmhepinizee cook cook tatlı bol bebişli rüyalaarr canlarr seviyorumm sizleri az önce en yakın arkadasımla konutrum mardınde dogu gorevını yapıyo cumartesı buraya gelıyoo cook mutlu oldumm ona cook ıhtıyacım oluyoduu cook ozlemıstımmm sıkı sıkı sarılıcmm onaa
![]()
bu arada resımlerıı attım bakabilirsinizz cannlarr hayalotumm ve allpınımm gelınlıgımm bu modell iştee cok seviyorummm![]()
Selam canım iyiyim şükür ağzım gecti nerdeyse yorgunluktan onu bile unuttum , saat 5 de eve geliyorum dun bir saat kadar uyudum , sonra yemek yedim filan geri uyumuş . İs baya yoruyor beni :) sende dikişleri aldırmasın rahatlamasından :)
Selam canım iyiyim şükür ağzım gecti nerdeyse yorgunluktan onu bile unuttum , saat 5 de eve geliyorum dun bir saat kadar uyudum , sonra yemek yedim filan geri uyumuş . İs baya yoruyor beni :) sende dikişleri aldırmasın rahatlamasından :)
oyyyy yerim ben onlariii basladinmi hazirligaa canimmm...allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin masallah buyumuslerrrr![]()
Slm millet nasılsınız
iyiyiz cnm sen nasılsın?
alpınncım merhaba.sen galiba çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştın.öle hatırlıyorum.bişey sormak istiyorum.iğne vurulduktan sonra kasık ve belin ağrıdımı.bide iğneden nekadar sonra hamile kaldığını öğrendin.